08.09.2014 Line eller stang

Nu er det tilfældigvis sådan at omtalte Belgier er meget omhyggelig med at bruge så mange penge som muligt, og fortælle om det til dem der gider høre på det 😀
Så en simpel billig line kan slet ikke komme på tale, nej det skal hedde noget og helst koste en formue.

Men det var en fed tur jeg hellere end gerne ville gentage i går, men vi har haft meget hård vind og regn siden da, så der må ventes til november hvor vejret skulle blive godt igen.
Men det er kanon igen at kunne indånde kølig frisk luft, de sidste 3 dage har der kun været 25 grader i dagtimerne og 17 – 19 om natten, pragtfuldt vejr der minder meget om det danske efterår, så jeg nyder det big time :-O
Og jeg nød også at få overstået besøget på Immigration for at fortælle at jeg nu boede her, de forskellige papirer fra min Land Lady blev leveret på adressen jeg så tog med mig. Og for første gang i mine næsten 6 år i Thailand, er jeg nu den stolte ejer af en adresse attest der som damen fortalte mig kunne bruges hvis jeg købte noget eller ville tage kørekort, så herligt.
Da jeg sad og ventede på at det blev min tur og smug lyttede lidt til samtalen damen havde med en neger, blev jeg mere og mere glad for at jeg har orden i sagerne og har et gedigent visa. For negeren der påstod at han underviste på en skole her i byen men ikke kunne vise nogen ansættelseskontrakt, var sgu noget ked af at få at vide at han skulle være ude af Thailand i dag mandag, du har for mange turistvisa i dit pas sagde damen og fortalte velvilligt hvordan han kunne skaffe sig et visum der gav ham ret til at blive her hele året, jeg tror ikke han blev gladere af den oplysning, for han gik godt nok duknakket ud af immigrationskontoret.
En anden falang jeg snakkede med senere fredag efter at være blevet tørstig efter det hårde arbejde at ordne mine papirer, kunne fortælle at en herboende englænder fik sig et endnu større chok da han besøgte Immigrationen, han fik 24 timer til at komme ud af kommunen, og der var ikke noget at hatte om selv om hans far straks hyrede en advokat og stillede op i slips og badesandaler på immigrationen for at hjælpe sin søn, så nemt er det ikke hvis man har for mange stempler i passet !!
Nå, her er ikke sket så meget siden sidst, jeg ville egentlig bare svare Sank der i dag starter en fed ferie med Lillemanden. De fik lov til at tage af sted efter at have lovet mig at de kunne garantere at jeg kunne kontakte min reservemor hver dag som jeg plejer, så glem venligst ikke det vel !!
Rigtig god ferie til jer to dejlige mennesker, jeg vil forsøge at komme mig over savnet ved at spise rester fra i går hvor jeg lavede frikadeller med stuvet hvidkål, du milde skaber hvor man kan skabe luft omkring sig efter sådan en omgang 😀
P.S.
Endelig fik jeg taget mig sammen og har energi til at genoptage ankesagen imod Udbetaling Danmark der pr 1 september sammenlagt har stjålet 340.000 Bht fra mig, nu skal de få skal de 😀

 

Pen.
Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.