';

Om mig

Jeg hedder Klaus, er 61 år og bor i Davao, Filippinerne.

Jeg har boet 10 år i Asien og forlod Danmark efter at jeg læste at man måtte tage sin førtidspension med sig, så det gjorde jeg og emigrerede til Thailand hvor jeg nåede at bo i 8 år inden jeg blev træt af landet og forsøgte mig i Cambodia hvor jeg kun var i 8 måneder inden jeg drog til Filippinerne hvor jeg nu har været i 1 1/2 år.

Jeg har altid haft lyst til at rejse og har været jorden rundt med skib 2 gange, jeg har kørt de eropæiske landeveje tynde i 30 år og har brugt mine ferier i det sydlige europa, jeg har rejst rundt i Asien og har kørt tusindvis af kilometer for at opleve, en lyst der aldrig forsvinder !

Jeg har kørt i tog gennem Java hvor jeg oplevede verdens største buddistiske tempel Borobadur og har kravlet på vulkaner både på Java og på Bali.

Har boet i et flydende bambushus og har snorklet i den Thailandske bugt samt har kørt 7.500 kilometer rundt i nord Thailand og har på intet tidspunkt mistet lysten til at rejse og opleve jeg fortsætter med indtil festen er forbi og min aske bliver hældt i havet der har min kærlighed.

Så det handler min blog om, rejser og oplevelser nu i Filippinerne der har så meget at byde på, bortset fra hvor jeg bor nu jeg kraftigt overvejer at ændre på ved at finde en ny adresse hvor jeg uhindret kan køre rundt og opleve uden at være bange for terror der har sin klamme hånd om Mindanao hvor jeg bor, så lige pludselig oplever jeg noget nyt igen 🙂

Så denne her fætter i mine grøntsager i morges og vil høre om nogen ved om den er farlig/giftig.

Pen.

 

Pen i Filippinerne

Pen

Related posts
There are 3 comments on this post
 1. Anonym
  november 23, 2014, 12:05 am

  Undskyld jeg ikke har svaret, en kombination af svigtende Internet og den årlige fornyelse af visa, har gjort at jeg har haft meget at se til.

  Men jeg kunne ikke se forskel fordi jeg ikke kunne se hovedet på den, men på Facebook var der nogle der kendte den, og ifølge dem var det en helt 'almindelig' træslange der ikke er giftig gudskelov. Den var væk næste morgen efter et voldsomt regnvejr og jeg har ikke set den siden men er nu begyndt at kigge grundigt inden jeg stikker næven ind mellem bladene 😀

  Tak for et interessant link.

  Pen

 2. Anonym
  november 21, 2014, 1:54 pm

  Var slangen imellem udvalget ?

 3. Anonym
  november 16, 2014, 8:46 am

  http://www.siam-info.com/english/snakes_common.html

  Tror du kan finde en tilsvarende slange her.

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.