Pen i Filippinerne

Pen

There are 3 comments on this post
 1. Anonym
  november 23, 2014, 12:05 am

  Undskyld jeg ikke har svaret, en kombination af svigtende Internet og den årlige fornyelse af visa, har gjort at jeg har haft meget at se til.

  Men jeg kunne ikke se forskel fordi jeg ikke kunne se hovedet på den, men på Facebook var der nogle der kendte den, og ifølge dem var det en helt 'almindelig' træslange der ikke er giftig gudskelov. Den var væk næste morgen efter et voldsomt regnvejr og jeg har ikke set den siden men er nu begyndt at kigge grundigt inden jeg stikker næven ind mellem bladene 😀

  Tak for et interessant link.

  Pen

 2. Anonym
  november 21, 2014, 1:54 pm

  Var slangen imellem udvalget ?

 3. Anonym
  november 16, 2014, 8:46 am

  http://www.siam-info.com/english/snakes_common.html

  Tror du kan finde en tilsvarende slange her.

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.