12.03.2015 Breaking News 🙂

Jeg vil starte med at undskylde den lange pause, men det har sgu været noget op af bakke og i modvind for mig. Vel hjemme igen efter ferien med Dalton slog jeg igang igen med haven, og det skulle jeg ikke have gjort i det tempo jeg lagde ud med !!
Ugen inden Dalton kom hvor jeg langsomt fjernede jord fra haven, slog hjertet lige et slag over der fik mig til tælling i to dage, så jeg stoppede aktiviteterne med det samme for at være frisk til ferien, og nu fik jeg sgu en tur til og kan mærke at jeg skal tage det meget roligt, så det gør jeg.

 

Samtidig er elværket ved at udskifte stærkstrøms kabler ude på den store vej der giver mange timer uden strøm, nogle gange hele dagen, i går 8 timer, så det går vældigt J.
Men jeg hygger mig alligevel og har været så heldig at alt det grønne der tiltrækker mange forskellige dyr, har givet mig nye smukke billeder. Og endnu en slange forvildelde sig ind i haven jeg ikke har set før, desværre for den lille fyr valgte den at smutte ned i renden hvor jeg har fjernet jord og derfor er en halv meter dyb der ikke gav den nogen udvej da den fik øje på mig, så hvor den gemmer sig dernede ved jeg ikke og kigger mig grundigt om når jeg bevæger mig rundt nu jeg ikke ved om den er giftig ??
Og dælme om ikke det lykkedes mig at få sat tagrenden op på en uges tid hvor jeg forsigtigt gik og balancerede på væggen ind til naboen og ikke havde brug for en stige, og nu mangler jeg så kun at regne ud hvordan nedløbsrørene skal se ud fordi jeg vil have muligheden for at skifte mellem den tank jeg engang køber, og udløb til vejen. Det bliver nok noget med nogle stophaner tror jeg, for jeg har endnu ikke set samme system som hjemme hvor man blot drejer på en lille lem, den tid den sorg selv om de lokale fortæller mig at det plejer at regne i april/maj, så lidt travlt har jeg alligevel L
 
 
 
For lige at følge op på mit afbrudte venskab med hunden Mom, præsterede ejeren inden Dalton kom at være væk i tolv dage. På fjerdedagen kom der sent eftermiddag en dame og gav ham et festmåltid der bestod af halvanden pakke toastbrød, og på 9dagen for at give ham noget ordentligt mad. Jeg kunne ikke nære mig og sneg mig en sen aften over og gav ham et ordentligt foder så jeg kunne sove bedre, men for hulen hvad er det for slags menesker ??
Nå, jeg bruger meget tid på at sidde i skyggen nede på stranden i min selverklærede tag det roligt periode, og her for en lille uges tid siden var jeg dernede igen og så at det lokale politi havde sat skilte op der på både Thai og Engelsk fortalte at understrømmen lige nu er meget farlig, og badning derfor var forbudt, ud over skiltene var der også røde flag i strandkanten for at understrege at det var alvor.
Men hvad gør de snedige Thaier, jo de kigger på de her underlige fremmede ting og tænker garanteret, den laver de ikke med mig. Så de går vel 10 meter til en af siderne, griner over hele femøren og smider lystigt de lejede bilringe og ungerne i vandet nu de har snydt politiet. Det er så forbandet tåbeligt at det er tåbeligt en gang til i min verden ikke have respekt der snildt kan koste dem eller deres børn livet, 4 mennesker druknede på stranden sidste år, gud ved hvor mange der smutter i år ??
Nu skal det jo ikke være tragisk det hele, så jeg skulle hilse fra min mor og sige at jeg skal tage mig sammen J
 
Her henviser jeg til min anke af Udbetaling Danmarks afgørelse, jeg ankede sagen den. 21.10.2014 og fik en automatisk mail der fortalte at den ville blive sendt videre til rette personer, siden har jeg intet hørt og er selvfølgelig interesseret i hvad der lige er gang i. Men med de historier jeg har læst på nettet om folk der rykker for et svar for derefter at blive syltet godt og grundigt, er jeg meget langmodig i frygt for at det samme skal overgå mig, så jeg har intet foretaget mig der som sagt irriterer Jytte gevaldigt.
Jeg har nogle folk hjemmefra i ryggen der har hjulpet mig med anken, dem har jeg selvfølgelig spurgt til råds men får det svar at jeg skal lade dem lege, og at det rammer dem som en boomerang når der kommer en afgørelse, men jeg er sgu ikke helt tilfreds over den lange behandlingstid, er der nogen af jer der ved om det er normalt ??
Udover det prøvede de at lave tricks med mig da de sendte levesattesten til mig, for ligesom at drille mig endnu mere, sendte de brevet til et postkontor 30 kilometer herfra med et helt andet postnummer end det de har i systemet og bruger til at sende mig udbetalings opgørelser, jeg er så heldig at endelig få efter to år uden et eneste brev. Men til mit held er der åbenbart en vågen medarbejder der som rettede postnummeret så jeg kunne modtage brevet, så leveattesten er returneret i dag og for en sikkerheds skyld sendt som anbefalet så der ikke kan ske mystiske ting, så er den ged barberet J
 
Ellers sker her ikke så meget, jeg forsøger stadig at læse mig til hvordan jeg kan lægge min nye blog over på den gamle, meeeeeeen det kan jeg sgu ikke rigtig finde ud af og bliver også drillet af den manglende strøm der jo betyder at jeg så heller ikke har internet i dagtimerne, og om aftenen holder jeg ikke så længe og nøjes med at se en film eller serie nu Pirate Bay igen er på banen J
 
Jeg vil slutte med en tanke jeg syntes er meget interessant og munter selvom jeg er herre irriteret over de millioner af fluer der er kommet efter at nabogrunden, der er beplantet med gummitræer fik leveret 247 sække hønslort der blev spredt ud, thju hej en fest fluerne fik gang i der. De lokale flue papirer gør hvad de kan og jeg kan nemt bruge 4 af dem her på en halv dag !!
Nå, tilbage til tanken…..
Jeg hører tit ordene cheap charlie og falang ki nok (fugle lort) når jeg efter at have hørt priserne på forskellige varer i Saphli går min vej uden at købe noget. Sidst var det på grund af en forespørgsel på mango der fik mig til at gå min vej, de forlangte 160 Bht kiloet jeg kan købe alle vegne i Chumpon helt ned til 20 Bht kiloet. Der var det så at jeg tænkte på hvorfor de har de to nedladende øgenavne for os i deres ordforåd, hvis vi var fattigere end dem kunne jeg måske forstå det, men det er jo den omvendte verden der gør at jeg tænker sådan. Er der nogen af jer der har tænkt samme tanke, eller er der nogen der kan give mig en forklaring !!
Pen.

 

Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

There are 2 comments on this post
  1. oktober 08, 2016, 8:59 am

    Det går godt 🙂

  2. oktober 08, 2016, 8:58 am

    Det går godt 🙂

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.