08.04.2015 Her er stille, meget stille

Mine problemer med hjertets manglende sans for at holde en stabil rytme holder mig indendørs fordi der ikke er krudt nok i bøssen til at gå nogle steder.
Men nu ser det ud til at gå bedre efter der blev læst på nettet om problemet og konklusionen på problemet blev hjerteflimmer. Så jeg gik på det lokale apotek, viste min telefon hvor jeg havde kopieret navnene på 3 forskellige præparater der kunne hjælpe, men dem havde hun ikke men ville lede efter dem, men hun fandt noget andet der ifølge nettet da jeg kom hjem stabiliserede hjerterytmen, og dælme om ikke det var rigtigt J
 
Og det var sgu osse på tide, for jeg var helt nede i det røde felt med mad og vand jeg ikke havde energi til at hente, jeg måtte dog til Chumpon en dag for at købe medicin og havde en meget lang og ubehagelig tur frem og tilbage med svimmelhed, åndenød, tunnelsyn og et hjerte der ikke rigtig vidste om det skulle slå eller ej, men jeg var løbet tør for medicin og der var ingen kære mor.
Så der er ikke rigtigt noget nyt at fortælle udover at jeg i dag får besøg af Jan Svitzer og en anden dansker fra Kanchanaburi, den omtalte ost jeg glædede mig enormt til er desværre blev afskrevet efter igen at have oplevet et rigtigt Thai stunt ??
Jan der ikke bor så langt fra mejeriet ringede til dem og bestilte 13 kilo til 347 Bht pr kilo, ingen problemer var svaret og fik udleveret telefonnummeret til Jan der senere blev ringet op for at få oplyst at nu var prisen pludselig 450 Bht pr kilo uden at forklare hvorfor, så det droppede vi på grund af den uforklarlige prisstigning.
Fandens osse de er så dumme de Thaier, de fatter bare ikke at de mister penge og kunder når de gør sådan noget, men det er jo Thailand og der er intet at gøre !!
Nå men, nu må vi se hvad vi kan finde på når de kommer inden Songkran starter og vi går i flyverskjul, men det bliver nok til nogle ture så jeg kan vise dem hvad her er at byde på.
I den tid hvor jeg bare har siddet ned og siddet, kom jeg til at oprette en gruppe på Facebook hvor jeg og andre kan poste det vi har lyst til (alt med måde). Jeg var medlem af en anden gruppe for danskere i Thailand hvor man kun måtte poste ting der var relateret til Thailand, og der kom jeg lidt i klemme når jeg positiv og i godt humør linkede til et eller andet sjovt. For det havde ikke noget med Thailand at gøre men var kun ment som et muntert indslag i den meget konservativt styrede gruppe, så web kom med en kommentar næsten hvergang.
I skrivende stund er der på under 2 dage tilmeldt 171 medlemmer jeg håber vil bruge gruppen på samme måde som en social webside hvor man kan snakke sammen og hjælpe hinanden, hjælpe danskere der er på vej herud på ferie om alt det der nu bliver spurgt om, og i det hele taget hygge sig. Alle er velkomne til at tilmelde sig uanset om man bor i skjern eller Bangkok, så hvis det er noget for jer kan i tilmelde jer her:
                                                 Hjælpsom i Thailand !
Jeg kan nok findes mere der end her når der ikke sker noget, for der er ingen grund til at skrive om ingenting som nu, fik jeg ikke besøg ville der gå lang tid før jeg skrev en ny Dagbog, men hvis medicinen virkelig virker, kommer jeg igen igang både i haven men også med ture ud i det blå inden regntiden kommer om ikke så længe.
Den lurer gør den og giver et klamt og meget varmt vejr med her hos mig 36 grader i skyggen, så jeg håber jeg kan blive færdig med det sidste arbejde med tagrenden, men det har været lidt svært at regne ud hvordan jeg får ført regnvandet ud på vejen og samtidig være forberedt på en senere vandtank, men jeg arbejder på sagen J
 
Pen.

 

Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.