11.10.2016 – Sommerfugle i maven 🙂

Jeg har fundet ud af, at livet er kort. Og hvis ikke man gør, det man elsker og omgiver sig med de mennesker, man holder af, så spilder man sin tid !

Nedtællingen er i gang og jeg har travlt med mange ting så jeg kan komme afsted på en for mig drømme tur, jeg vil køre nord Thailand tyndt og se og opleve alt det jeg har læst om og glæder mig som et lille barn til det bliver virkelighed.

Den her skøre drøm startede for år siden men var svær at opfylde da jeg lå underdrejet med en dom fra Udbetaling Danmark om at jeg var samboende og derfor modregnede mig i pensionen der gjorde ondt på pengepungen, men gudskelov kom de til fornuft og havde af en eller anden årsag travlt med at afslutte sagen og udbetalte det de havde modregnet i 2 1/2 år.

Så der fik drømmen et los bagi og jeg kunne endelig købe min drømme knallert til sådan en tur.

Ved så at spare og spinke nu jeg var vant til at have en lille pension, kunne jeg købe de ting der manglede på knallerten, lægge penge til side til turen og har i dag lige præcist den knallert jeg ønskede mig. Et sæde med ryglæn blev bygget i Bangkok hvor jeg også købte sidetasker og topboks, ekstra blinklys bagpå nu sidetaskerne dækkede for blinklysene blev sat på og jeg er nu klar og venter en lille uge på at regnen aftager.

Men for hulen der er meget at sørge for og har fået hjælp af mine søde naboer der gør alt for at hjælpe mig, de har selv tilbudt at lufte ud når vejret tillader det, vande de få blomster jeg har og så betale vand og el. Så jeg er ved at være klar til en på opleveren 🙂

Og den vil jeg dele med jer og genstarter derfor Dagbogen der har fået en ny blog til lejligheden hvor jeg vil fortælle hvad jeg oplever, der kommer billeder, video og alt det andet jeg kan finde på undervejs og glæder mig til at tage billeder af alt det jeg har drømt om. Men jeg vil anbefale jer at tilmelde jer som fast læser hvis i er interesseret da jeg ikke ved hvor tit jeg skriver i Dagbogen, men på den måde får i besked når der kommer en ny Dagbog.


Ruten som i kan se her ligger ruten fast op til Mae Hong Son, herfra har jeg set nogle små veje tæt på grænsen jeg vil forsøge at finde hele vejen op til Mae Sai og igen undgå de store veje, oplevelserne kommer på de små veje ved jeg og magter ikke at være på vagt konstant på de store veje. Selv herfra starten afviger jeg ruten og følger kysten op til Hua Hin hvor jeg desværre er nødt til at køre på hovedvej 4, det kommer til at tage tid kontra en tur med 100 kilometer i timen men betyder ikke noget. Huslejen er betalt til marts måned, internettet er afmeldt i 2 måneder og ingen venter på mig (bortset fra Immigration den 2 januar), så jeg skal rigtig slappe af og håber undervejs at liste nogle gode tips ud af jer.

Tips om gode guesthouse, veje, oplevelser og hvad i ellers har af information fra de områder jeg befinder mig i, det eneste der ikke kan rykkes ved turen er målet jeg ikke afviger fra, men udover det ville jeg være glad for jeres viden og råd. Bor i tæt på hvor jeg er eller kommer kunne det være hyggeligt at besøge jer hvis i har lyst, få en sludder på et sprog jeg mestrer og se hvem personen bag FB profilen er, men alt det kommer vi til senere.

Først venter der nogle hektiske dage for skal have tømt en fryser jeg har solgt, så senere i dag skal jeg ryge makreller så de er væk, finde plads i den anden mindre fryser jeg har og så ellers indkassere lidt mønt til benzinen. Den bærbare skal klargøres med foto og video programmer og mine forskellige kameraer skal tjekkes og det er vel på tide jeg begynder at tænke på hvad jeg skal have med mig 🙂
Men tak fordi i har lyst til at læse i Dagbogen og håber ikke jeg skuffer jer, på gensyn i Dagbogen

http://minthailandskedagbog.blogspot.com/

Pen.

Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

There are 7 comments on this post
 1. oktober 19, 2016, 7:32 pm

  Ja rigtig god og spændene tur, vi har altid været glad for det nordlige, god fornøjelse MVH Ove

 2. oktober 12, 2016, 3:53 pm

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 3. oktober 11, 2016, 5:54 am

  Kan du komme nærmere ind på hvor sådan mere præcist for ved der skulle være flere derovre !

 4. oktober 11, 2016, 5:54 am

  Kan du komme nærmere ind på hvor sådan mere præcist for ved der skulle være flere derovre !

 5. oktober 11, 2016, 5:53 am

  Til den tid er jeg nok ovre øst på, men lad os nu se hvordan det går 🙂

  Pen.

 6. oktober 11, 2016, 1:51 am

  God tur Klaus, jeg kan se du kommer forbi en flygtninge lejer på din tur, for 5-6 år var jeg der, jeg havde lejet en hytte for en overnatningt på et resort. Men i det område ville de ikke havde man gik uden for når det var mørkt, hvis jeg skulle nogen steder skulle jeg tage bilen, det er ikke sikkert det er sådan mere, men tænk på det.

 7. oktober 11, 2016, 12:33 am

  Rigtig god tur. Måske mødes vi. Jeg skal til Myanmar i December på Guzzien.

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.