20.10.2016 Om lidt starter eventyret


 Så kom jeg afsted som planlagt, det sidste jeg manglede var en middag med og for naboerne der passer hyblen, betaler regninger og ser efter det hele mens jeg er væk i ??

Og det gik rigtig godt, jeg havde snakket med Les fra Green Flag https://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g2237637-d10450001-r394229491-Green_Flag_Restaurant-Pathio_Chumphon_Province.html
 der lavede en god oksesteg til os der blev nydt enormt meget nu vi alle har været igennem hans menu, så vi gik amok på stegen og den hjemmelavede sovs mens vi labbede 2 flasker Sam Song i os. Så det blev sent før jeg kom hjem og fik pakket næsten alt og sov som en sten og selvfølgelig lidt for længe, det vil sige 06.30 før jeg fik øjne igen..

Sidetaskerne og topboksen blev sat på og jeg drog afsted mod det ukendte jeg har været vant til i 30 år som chauffør men som jeg glæder mig til hvergang fordi man aldrig ved hvad der sker som jo også holdt stik allerede på andendagen, men det er småting og betyder ikke det helt store. Men jeg havde nu ikke set det snigangreb jeg blev udsat for i Hua Hin hvor jeg skulle besøge en kammersjuk jeg ikke havde set længe !

Men først ventede der de 270 kilometer godt og vel jeg tog langs kysten så langt jeg kunne, og det var en pragtfuld fornemmelse der voksede mens jeg kom længerer væk fra hjemmet. De snørklede veje langs den smukke kyst med så smukke strande og småøer der ligger som smukke perler jeg ikke ville se i lang tid gjorde lidt ondt, men jeg vidste jeg ville komme tilbage igen og håbede at Somchai og hans venner var færdige til den tid med at gøre vejen bredere der gjorde det spændende at køre i det pladder der svinede knallerten  godt og grundigt til, men jeg kom jo frem der også var oplægget i et overskyet vejr der gav lidt dråber men heller ikke mere gudskelov.Men som altid når jeg kører en tur til Hua Hin er Burger King det første jeg besøger for at få lidt menneskeføde, altså uden ris og en helvedes masse grøntsager, så det var en fryd at sidde der og gumle og falde ned på jorden og langsomt erkende at nu var det altså nu jeg var på vej til en oplevelse jeg havde planlagt og tænkt på i mindst 5 år, og nu var jeg på vej !

Efter det fandt jeg ud til min kammersjuk og fandt et sted at sove til 600 B, fint sted ikke langt fra hvor jeg skulle spise senere og ikke  langt til min ven, men hold op en mudderpøl HH var efter regnen. Vejene uden om centrum er det diementrale i forhold til selve HH, dybe huller og elendige men interresant fordi jeg fik set den slum man kan se fra toget, usle skure lå side om side og der lå affald alle vegne, virkelig en øjenåbner i en rig by !

Resten af dagen gik som den gik og jeg vågnede igen sent efter et vådt gensyn og var lidt rystet, så jeg afslog venligt en kop kaffe jeg ville tage senere når den friske luft havde hjulpet lidt på formen jeg fik tilbage efter et par timer på vejen og stoppede først i Ratchaburi hvor jeg opdagede at jeg havde glemt at aktivere min gps, derfor mangler der nogle kilometer i regnskabet, men så lærte jeg da det 🙂

Det er vante veje for mig så jeg vidste hvor jeg skulle dreje og ikke dreje og tog lige en tur gennem skrigegaden i Kachanaburi hvor jeg har boet i 3 år, jeg var lidt nysgerrig om der var sket noget nyt dernede og blev overrasket over hvor bred vejen føltes efter politiet har forbudt parkering og så politi alle vegne jeg slet ikke så da jeg boede der, så det er da positivt synes jeg, men ellers lignede byen sig selv. Så ud af byen igen for at komme ud på de små veje op mod Kamphaengpeht hvor jeg og en rigtig god ven kørte for et par år siden og bor nu på det samme hotel endda 🙂

Men det blev en lang dag der startede klokken 8 om morgenen og sluttede 17.30 godt øm i armene men yderst tilfreds med mit ryglæn der gav mig en god dag uden rygproblemer, farten var på 100 Km i timen og vejret var pragtfuldt mens jeg kørte gennem et så frodigt landskab til begge sider og så lang øjet rakte, folk hilste og jeg vinkede tilbage og var glad for at være hvor jeg godt kan lide at være, nemlig ude blandt Thaierne der altid har været venlige uanset hvor jeg har været. Men jeg lærte at være ydmyg og ikke så forbandet skråsikker bare fordi jeg har været der en gang og tro at jeg kan huske det hele, sådan hænger det altså ikke sammen jeg fik oplevet på min ømme krop der ikke har kørt så langt i flere år.

Jeg holdt et sted og drak noget vand i skyggen hos en snaksaglig kvinde der smilede meget og var et dejligt afbrud på turen der går gennem en så enorm have der er svær at forestille sig, jeg havde kun Isan traktorer at kæmpe med der selvfølgelig uden at se først, kørte ud på vejen fuldt læsset med et par gutter siddende på toppen af læsset og med 2 meter i timen. Men jeg nyder det alligevel og ser på alt det grønne de transporterer som er alt mellem himmel og jord mens en sort røgsky gør hvad den kan for at blænde en der et par gange gav et par spændende øjeblikke, men sådan er det jo og slet ikke noget at klage over.

Nå vi er nu kommet til der hvor jeg kørte forkert 🙂

Jeg var jo i en god fart i højt solskin og så lige pludselig et sving der sagde mig et eller andet og satte farten lidt ned mens jeg tænkte over hvad det betød men besluttede at fortsætte mod et bynavn jeg mente var rigtigt, men det skulle vise sig at være meget forkert fandt jeg ud af. Min ven og mig havde jo kørt turen før op til Kamphaengpeht der gjorde at jeg mente at jeg vidste hvor jeg skulle hen, men jeg blev klogere efterhånden som kilometrene blev flere og flere og endte med at jeg havnede i Uthai Thani der var meget forkert 🙂

Men det var jo ikke noget at tude over da jeg fandt ud af hvad vej jeg skulle og kom igennem et så fantastisk landskab med bjerge omkring mig og opdyrkede marker så langt øjet rakte, virkelig en smuk natur der hvis i kommer på de kanter og kører på vej 333 der som i kan se er oppe i højderne der var fedt at køre i. Men det betød så at jeg desværre var nødt til at køre nordpå af motorvejen jeg virkelig ikke bryder mig om, men jeg kom da frem og passerede Nakon Sawan og blev enig med mig selv om at jeg ville give den gas og køre helt herop selv om jeg kom sent frem.Motorvejen er så dårlig at det er en kamp at finde et stykke lige asfalt eller beton, alle kører slinger for ikke at komme ind på et stykke med huller, når jeg skriver huller mener jeg sgu huller og dybe huller. Det er vanvittigt og farligt og tager ekstra tid at komme frem, men det er måske meget godt for jeg så på en lille bro en stor python der lå snoet sammen nok ramt af en bil, desværre havde jeg for meget fart på og turde ikke køre tilbage for at tage billeder, men det er nok den tykkeste python jeg har set herude  og et kedeligt syn for så smukt et dyr 🙁

Endelig kunne jeg så dreje ind ad indkørslen The Park Hotel https://www.facebook.com/Greenparkhotel.KP/

 og fik denne gang et billigere værelse end sidste gang, hele 380 B inklusiv air, køleskab, 2 enkeltsenge, tv og varmt vand er en god pris og så kan man endda hvis man er hurtig om morgenen nå at få lidt lune godter til kaffen der er gratis, så det var rart at slæbe den næsten døde krop op til værelset og nyde en kølig mens hjernen gearede ned efter motorvejen der dog de sidste 80 kilometer var nylavet og gav en fed afslutning på dagen 🙂

Og så var det lige at problemerne startede med min pc jeg er ved at brække mig over, ALDRIG igen vil jeg have noget med Windows 10 at gøre, alle de timer jeg brugte på at installere og gøre mig klar til turen med billeder og videoer var fuldstændig meningsløst. Alt jeg skulle bruge og som jeg havde installeret var forsvundet og jeg gik i sort og købte en ny pc fordi foto og video er min hobby og er en stor del af turen for mig. Jeg er ikke kommet så meget videre men har sgu ikke kørt så langt for at sidde på et hotel og glo, så jeg er på vej igen når i læser dette og vender tilbage når jeg er kommet derhen jeg ikke ved hvor er og må humpe mig igennem indtil jeg har fået styr på den nye, men stille har jeg ikke lyst til at sidde 🙂

Pen.


Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

There are 2 comments on this post
  1. oktober 20, 2016, 7:11 am

    God tur. Du må gerne lave kort i så stor størrelse som nu muligt. Vil med glæde læse beretningen når jeg har fået morgenmad. Kør forsigtigt.

  2. oktober 20, 2016, 6:53 am

    Ja det lyder godt, så fortsat god tur, du har vel monteret Kamera foran på cyklen !

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.