08.08.2013 Storke

 
Jeg havde maset 4 timer i haven inden jeg opgav og pustede ud til synet af den tætte og ildelugtende røg fra de to bål der var dagens udbytte med en rive, så nu mangler jeg ’kun’ at slå græs i morgen hvis det ellers ikke regner.
Tynget af alt det arbejde i haven nu priserne er steget, kørte jeg ud og købte noget gift til alt ukrudtet i det første stykke oppe ved porten, for græs er der sgu ikke meget af. Når det så begynde at virke, og jeg selvfølgelig holder det ved lige, ser det ikke så uoverskueligt ud som før, så jeg venter tålmodigt 😀

Oven på alt det her fysisk hårde arbejde, blev jeg enig med mig selv om at jeg havde fortjent en tur med kameraet nu solen var så venlig at skinne og presse temperaturen op til lidt over 35 grader og vindstille der gjorde turen meget varm, men det er sgu bedre end overskyet og regn. Så afsted det gik mod en lille vej der er meget fotogen og med lidt god vilje, fører ind mod byen.
Man kan gudskelov ikke køre så stærkt her med de små skarpe sving først gennem en meget lille landsby med vel omkring 10 huse, og siden gennem rismarker og vådområder inden man desværre alt for hurtigt kommer ud på en stor vej.
Jeg plejer når jeg kører den vej at købe en plasticpose fyldt med isterninger og en sodavand af en eller anden slags til 12 Bht hos et ældre ægtepar der holder til i et faldefærdigt skur for enden af det lille samfund, og man kan endda købe de små spydstegte kylling stykker hos en gammel dame der sidder uden for sit hus hele dagen i røg og damp fra den lille Barbecue, 5 Bht pr styk for en varm og frisklavet snacks, så selv om landsbyen er lille, er den hyggelig.
Lige uden for byen kører man over et vådområde der strækker sig flere hundrede meter til begge sider, utroligt smukt og fyldt med dyreliv, og her var det at jeg for første gang var så heldig at en stork ikke flygtede så snart den så mig. Som en guerilla soldat kastede jeg mig ned på knæ halvt skjult bag en tynd stolpe efter jeg forsigtigt og uden støj, fik slået støttebenet ud og stoppet knallerten, og her fik jeg taget de billeder i ser her.
Små 10 meter fra mig gik den her fætter rundt og hyggede sig og lod som om jeg ikke eksisterede, så det var en rigtig god oplevelse at være så tæt på sådan et smukt dyr for første gang. Myrerne jeg ikke havde bemærket i første omgang da jeg legede kommando soldat, gik nu amok på mig der fik mig til at rejse mig op og danse rundt som en indianer for at ryste de arrige sataner af mig der til dels lykkedes, og under den dans forstod jeg de klikkende lyde jeg havde hørt fra den modsatte side af broen. For her lå en stork på rede i de høje siv og enten, advarede eller kaldte på sin mage der åbenbart var den jeg havde taget billeder af, hovedet her er den rugende stork man lige kan skimte mellem sivene.

 

 

Herligt herligt tænkte jeg glad over den oplevelse mens jeg kørte videre kløende i det svidende bid fra fjenden, no pain no gain 😀
Jeg havde overhovedet ingen planer om noget som helst, så jeg kørte lidt rundt på må og få indtil jeg kom ned til floden, hvor jeg kom i tanke om at jeg ville have nogle billeder af skyerne der tungt lå omkring bjergene, dem bliver jeg aldrig trætte af at tage billeder af, og som i dag hvor undersiden er sort og varsler regn, syntes jeg de er fantastisk flotte.
Træt af den evige tumult nede ved disko bådende, kørte jeg så i stedet ud til et tempel hvor man kan stå på en ponton nede ved bredden i fred og ro og fodre fisk, mod betaling forstås !
Siddende her med udsigt til bjerge og livet på floden, fik jeg også taget et par billeder mens jeg fintænkte lidt over den udvikling i mit liv der kan være en adgangsbillet tilbage til arbejdsmarkedet. Det kunne være skånejob eller halvtid i starten for at teste ideen, men interessant er det, for jeg har den sidste uge haft så meget luft i maven at jeg snildt ville kunne få arbejde på en tankstation, eller optræde i cirkus med at puste balloner op 😀
Nå, jeg ville egentlig bare vise jeg billederne at storken og dem ned fra floden. Jeg vil gå til køjs og se hvor lang tid det tager i dag at falde i søvn, store regndråber falder som stålkugler på de forbandede stål markiser og prøver at overdøve de frugter flagermusene hver aften napper ude i haven og taber i farten på de selvsamme stål markiser, de markiser er noget fanden har opfundet tror jeg.
Pen.
Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

There are 3 comments on this post
 1. Anonym
  august 09, 2013, 2:48 pm

  Oke nej jeg er skam klar over at du har det hårdt ? næsten ligeså slemt som mig.

 2. Anonym
  august 09, 2013, 5:21 am

  Ha Hvis det er den slags arbejde du skal have så bliv endelig derude, så når Børnene mister ballonerne kan de forpeste luften der. Meget smukke billeder af en flot fugl.

  knus jytte

 3. Anonym
  august 08, 2013, 4:24 pm

  Jamen sov godt du hårdtarbejdende fotograf, men fine billeder.

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.