';

Om mig

Jeg hedder Klaus, er 61 år og bor i Davao, Filippinerne.

Jeg har boet 10 år i Asien og forlod Danmark efter at jeg læste at man måtte tage sin førtidspension med sig, så det gjorde jeg og emigrerede til Thailand hvor jeg nåede at bo i 8 år inden jeg blev træt af landet og forsøgte mig i Cambodia hvor jeg kun var i 8 måneder inden jeg drog til Filippinerne hvor jeg nu har været i 1 1/2 år.

Jeg har altid haft lyst til at rejse og har været jorden rundt med skib 2 gange, jeg har kørt de eropæiske landeveje tynde i 30 år og har brugt mine ferier i det sydlige europa, jeg har rejst rundt i Asien og har kørt tusindvis af kilometer for at opleve, en lyst der aldrig forsvinder !

Jeg har kørt i tog gennem Java hvor jeg oplevede verdens største buddistiske tempel Borobadur og har kravlet på vulkaner både på Java og på Bali.

Har boet i et flydende bambushus og har snorklet i den Thailandske bugt samt har kørt 7.500 kilometer rundt i nord Thailand og har på intet tidspunkt mistet lysten til at rejse og opleve jeg fortsætter med indtil festen er forbi og min aske bliver hældt i havet der har min kærlighed.

Så det handler min blog om, rejser og oplevelser nu i Filippinerne der har så meget at byde på, bortset fra hvor jeg bor nu jeg kraftigt overvejer at ændre på ved at finde en ny adresse hvor jeg uhindret kan køre rundt og opleve uden at være bange for terror der har sin klamme hånd om Mindanao hvor jeg bor, så lige pludselig oplever jeg noget nyt igen 🙂

Det var faktisk en god ide Jytte, tak for den…

Men jeg har problemer med harddisken hvor mine billeder ligger på, og kan ikke lige finde et billede der kan tilfredsstille spionerne.

Men så kom jeg i tanke om i dag hvor jeg som vanligt mødes med de andre gutter, kunne tage kameraet med og få en af dem til at tage et billede af mig, og det kom der så det her billede ud af jeg håber, kan bruges.Pen.
Pen i Filippinerne

Pen

Related posts
There are 3 comments on this post
 1. Anonym
  september 07, 2013, 7:22 am

  Ja, du skulle jo se godt ud så hvad med at få barberet de ben?

  Men det beviser jo at du bor alene !!!

  knus jytte

 2. september 06, 2013, 2:40 pm

  Så mangler jeg kun 416 underskrifter, tak fordi du startede Jytte, det varmer 😀

  Ja priserne stiger på alt, frisøren forlanger nu 80 Bht og ikke 70 som før, så jeg strejker gør jeg.

  Jeg fortryder dog lidt billedet da jeg har de gamle slidte gummisko på, men jeg håber ikke de ser dem !!

  Pen.

 3. Anonym
  september 06, 2013, 12:19 pm

  Ja jeg skriver gerne under, men syntes du er bleven lidt langhåret siden sist vi sås ?

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.