21.09.2013 Melder alt vel ombord.

Melder alt vel ombord.

Jeg fik pludselig tilbudt en fed spritny lejlighed som jeg bare ikke kunne sige nej til, og tog en beslutning om at det skulle være nu med de problemer whistlebloweren i Bkk tilføjer mig.

Fortællingen om at jeg fodrer naboens hund som jeg har gjort i næsten i et år, medførte at der blev viklet et meget tykt stykke ståltråd omkring låsen på porten jeg ellers uden problemer har kunne åbne lidt, og lægge mad ind til treben.

Nogen sidder nok og griner over at jeg opfatter det som et problem og opfatter mig som vanvittig, men jeg kan tilfældigvis godt lide hunde og havde kastet min kærlighed på treben der altid kommer sidst til madskålen og i mine øjne derfor havde fortjent lidt ekstra.

Men nu får han svært år ved at lække oplysninger nu jeg er flyttet, ingen udover mine venner ved hvor jeg bor og render ikke med sladder. Så selv om X allerede har ringet til købmanden og fortalt at jeg ikke må flytte uden at fortælle hende det, og at jeg risikerer at ryge i brummen, kan de nu alle rende mig noget så grusomt.

Mit internet nu består af free wifi indtil jeg får min egen ledning jeg ikke ved hvornår kommer er sgu træls, men det kommer vel på et tidspunkt så jeg igen kan hente nogle film og andet spændende, og ikke mindst irriterer jer 😀

Pen.

Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

There is 1 comment on this post
  1. Anonym
    september 22, 2013, 3:17 am

    Husk nu at skifte telefonnummer også, for ellers kan de for nemt finde dig igen..hvis de ringer til dig..

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.