';

Om mig

Jeg hedder Klaus, er 61 år og bor i Davao, Filippinerne.

Jeg har boet 10 år i Asien og forlod Danmark efter at jeg læste at man måtte tage sin førtidspension med sig, så det gjorde jeg og emigrerede til Thailand hvor jeg nåede at bo i 8 år inden jeg blev træt af landet og forsøgte mig i Cambodia hvor jeg kun var i 8 måneder inden jeg drog til Filippinerne hvor jeg nu har været i 1 1/2 år.

Jeg har altid haft lyst til at rejse og har været jorden rundt med skib 2 gange, jeg har kørt de eropæiske landeveje tynde i 30 år og har brugt mine ferier i det sydlige europa, jeg har rejst rundt i Asien og har kørt tusindvis af kilometer for at opleve, en lyst der aldrig forsvinder !

Jeg har kørt i tog gennem Java hvor jeg oplevede verdens største buddistiske tempel Borobadur og har kravlet på vulkaner både på Java og på Bali.

Har boet i et flydende bambushus og har snorklet i den Thailandske bugt samt har kørt 7.500 kilometer rundt i nord Thailand og har på intet tidspunkt mistet lysten til at rejse og opleve jeg fortsætter med indtil festen er forbi og min aske bliver hældt i havet der har min kærlighed.

Så det handler min blog om, rejser og oplevelser nu i Filippinerne der har så meget at byde på, bortset fra hvor jeg bor nu jeg kraftigt overvejer at ændre på ved at finde en ny adresse hvor jeg uhindret kan køre rundt og opleve uden at være bange for terror der har sin klamme hånd om Mindanao hvor jeg bor, så lige pludselig oplever jeg noget nyt igen 🙂

Hvor må det være pragtfuldt pludselig at få at vide som ærkedansker at man har afrikanske rødder, godt nok bliver jeg mørk i huden efter lidt sol, men at være neger er overraskende !!

Dansker arver millioner efter grandonkel i Nigeria

ROKOKOPOSTEN

En henvendelse fra en nigeriansk advokat har vendt op og ned på Emil Peter Thomsens verden. Ikke alene har han opdaget, at han har nigerianske rødder. Han har også arvet en betydelig millionformue.
Emil Peter Thomsen skal ikke på arbejde i morgen. Hans nyligt afdøde nigerianske onkel har nemlig efterladt ham en større formue.
»Nej, jeg vil ikke afsløre beløbet, men det er mange penge, og min teamleder fik min opsigelse i går,« siger Emil Thomsen, der er uddannet kemiker og de seneste 15 år har arbejdet for en mindre lægemiddelvirksomhed i Bagsværd ved København.
Han er netop hjemvendt efter 14 dage i Lagos i Nigeria, hvor han har været med til at afslutte sin onkels bo.

Omkom i flystyrt

Onklen, en tidligere femstjernet general M’buto Oligarc, havde skabt sig en betragtelig formue og efterladt alt til Emil Thomsen.
Oligarc døde i et flystyrt tidligere på året og efterlod sig ikke andre efterkommere end Emil Peter Thomsen.
»Jeg fik for et par måneder siden en henvendelse fra en advokat i Nigeria, som skrev til mig via sin Yahoo-email. Advokaten forklarede, at han efter lang tids søgen havde fundet mig som den eneste nulevende slægtning. Advokaten skulle have et mindre salær på 20 procent af arven, men så ville han også tage sig af alt papirarbejdet. Jeg vidste jo ikke selv, at jeg havde nigerianske rødder og stod helt uforberedt, så 20 procent synes jeg egentlig, var meget rimeligt,« fortæller Emil Peter Thomsen.
Efter nogle skriverier frem og tilbage samt et par mindre pengeoverførsler fra Emil Peter Thomsen til den nigerianske advokat, rejste Emil Peter Thomsen i forrige uge til Lagos.

Glat forløb

»Alt forløb helt glat. Jeg blev hentet i lufthavnen, kørt hen på et fint hotel, og næste morgen mødtes vi på advokatens kontor for at underskrive papirerne og gik derefter i banken,« forklarer Emil Peter Thomsen, der derefter brugte nogle dage på at se sig om i landet.
»Det mest interessante var i virkeligheden min onkels karriere. Hans slægt var en af landets fineste, og han havde bestridt en lang række ledende positioner i regeringen og det nationaliserede erhvervsliv. Ret fantastisk egentlig,« siger Emil Peter Thomsen, der ud over mangemillionær nu også kan kalde sig høvding.
Han har som det første købt en ny Camp-Let og kører af sted til Gardasøen i den kommende weekend.
Læst på JP.
Pen.
Pen i Filippinerne

Pen

Related posts
There is 1 comment on this post
  1. Anonym
    oktober 06, 2013, 6:14 am

    Er det næsten ikke for plat, at komme med noget sådant på din så udmærkede blok.. Disse mails får vi alle om ikke 1 gang om måneden så da tit.. Op på hesten og fortæl om dit Thailand.. Dette her er da bare noget tosset….

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.