11.10.2013 Hvis man ikke er deprimeret, bliver man det sgu i det vejr.

Hvis man ikke er deprimeret, bliver man det sgu i det vejr.
Det har regnet næsten uafbrudt i en uge nu kun med små lommer hvor man så kæmper med en ekstrem fugt der ligger som en tåge og gør alt fugtigt, så der har været mange timer indendørs med ingenting at lave, men jeg fik da afprøvet min nye sofa der bestod testen til UG med slange J.
Desværre har fugtigt vejr en negativ effekt på min hverdag, på en eller anden måde kryber det ind i knoglerne og gør det masende fra morgen til aften, så når der er små ophold og solen ved en fejl viser sig, fiser jeg ud og sætter mig udenfor for at nyde varmen, herlig sport…

I en af de ophold kunne jeg ikke nære mig og fik lakeret spisebordet og de to stole, i første omgang foregik det på den gode gamle måde med pensel, men uanset hvor meget terpentin jeg hældte i lakken, tørrede det så hurtigt at det så forfærdeligt grimt ud, så jeg opgav det og fandt nogle spraydåser til 55 Bht stykket der giver et meget pænere resultat og er meget nemmere og hurtigere. Jeg fik også taget mig sammen til at få banket ledningen til vandvarmeren op så det projekt nu er helt færdigt, så nu er der kun et projekt tilbage, og det er ude bagved hvor jeg skal have fundet et par fyre der kan løfte vaskemaskinen op på den tilhørende stand.
Den kan jeg simpelthen ikke selv på nogen måde få op på plads desværre, havde det været for 20 år siden havde det ikke været noget problem, men det var dengang. Jeg har købt nye vandhaner så jeg kan tilslutte maskinen og har forberedt til en ekstra hane til en kommende vask når pengene tillader det, så når det er på plads, er jeg helt færdig J
 
Og så har vi fået en ny nabo to lejligheder længere henne der virkelig gjorde et godt indtryk, han så på lejligheden aftenen inden han flyttede ind og var åbenbart tilfreds med hvad han så. Så han flyttede ind næste dag med sin Thaidame og hendes mor i hamrende regnvejr, nu er han jo Franskmand og kan måske bruge det som undskyldning for at slæbe møbler og tøj ude fra vejen i et så voldsomt regnvejr at gaderne var lagt øde ind til lejligheden, det må flyde med vand inde hos ham !!
Som ægte Franskmand har han endnu her 4 dage efter han flyttede ind selvfølgelig endnu ikke hilst på os to andre, så han virker som en flinker fyr, men det kan selvfølgelig også være fordi han skammer sig over det slagsmål inde hos ham selvsamme dag han flyttede ind, en anden Fransk gut der har en bog shop ikke så langt herfra går nu rundt og ømmer sig med et par brækkede ribben fra kampen der kostede et sofabord med en røgfarvet glasplade der lå og flød uden for døren et par dage inden det blev fjernet, så ham skal vi nok få meget sjov med 🙁
Nå, til dig der kalder dit aggressive indlæg for et godt råd, kan jeg kun sige at din måde at skrive på langt fra virkede som et godt råd. Men jeg takker da for det og har tænkt meget over det, men jeg kan ikke komme frem til en konklusion der kan kalde os hjem til en arbejdsprøvning, jeg tror os der bor herude vil have meget svært ved at tilpasse os hjemme selv efter få år. Og økonomisk ville det være en øretæve af de store for både os, men så sandelig også for Danmark der vil være forpligtet til at betale erstatning for vores jordiske gods plus at de moralsk er forpligtet til at forsørge de familier der er blevet stiftet herude.
Dit eksempel fra Fakse overrasker mig ikke, jeg har selv været hele møllen igennem i 25 år med afslag på pension og arbejdsprøvning og ved hvad du taler om, og jeg lider med de mennesker der virkelig er syge og er fanget i systemet der ikke giver plads til andre en fejlfarver og andre snyltere der får i hoved og røv, tag bare sigøjnerne der sidder med tårer i øjnene og røvrender det danske system samtidig med at de misbruger det groft, sidste år fik Lefkoviz ?? familien udbetalt over 20 millioner i bistand, og os der har behov for daglig medicin kan ikke få en bukket femøre !!
Jeg er ked af at du mener at jeg føler mig ophøjet når jeg sidder og kigger, det eneste ophøjede jeg kan få øje på er den plastikspand jeg sidder på, og det kan vel sammenlignes med de mange trappetrin jeg har siddet på i min jagt på oplevelser og indtryk. Jeg fortæller hvad jeg ser og hører og oplever og intet andet, og det kan ingen tage fra mig, heller ikke du. Og hvis der skulle være noget sandt i det du siger, burde jeg vel kunne se det på antallet klik, den forrige Dagbog havde den 24.07.2013, 598.232 klik på de fire år jeg skrev der, så der er nok ikke så mange der deler din holdning !!
Men nu skal det ikke være negativt det hele selv om det er nemt med alt det vand, så nu vil jeg dele en glæde med jer !!
Der er selvfølgelig nogle ting jeg savner hjemmefra, især på mad siden er der en del jeg virkelig godt kunne tænke mig at sætte tænderne i. Så jeg er altid på udkig når jeg er ude og handle, og er mange gange modig og køber tingene uagtet jeg ikke forstår hvad der står på dåsen eller pakken. Og for en måned siden købte jeg en dåse hvor der udelukkende var Thai skrift på, men på prisskiltet (i Tops), stod der makrel i tomat til 71 Bht og uden de sædvanlige små ben.
Og det er det tætteste jeg kan komme på en dåse makrel i tomat som vi kender det hjemme, herude banker de en 15 kilo makrel ned i dåsen, og brækker den over ved toppen og sætter låg på. Så man skal tage kødet ud af dåsen og finddele det fordi det af gode grunde er en smule tørt, komme en anelse sukker i væden og derefter putte kødet tilbage og lade det stå så sukkeret kan trække ind i saften i et par timer, så har man en dansk makrel i tomat J
 
Men en ting jeg ikke kan finde er en mayonnaise der minder om en dansk, enten er de alt for sure, eller også er de meget længere væk i smagen der ikke smager godt. Så er der nogen der kan fortælle mig hvilken mayonnaise der minder mest om en dansk så jeg kan lave to rundtenommer med løg på toppen og hygge mig ??
Sådan et råd ville jeg blive glad og selvfølgelig også andre hvad angår mad der hænger mig ud af halsen, jeg er sgu kørt træt i at spise det samme om og om igen J
 
Pen.
Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

There is 1 comment on this post
  1. Anonym
    oktober 12, 2013, 2:08 pm

    Ikke alle er kun røvhuller.
    Hvis du har bevis for at være fast bosiddende, så se her
    http://udon-news.com/en/law/health-insurance-for-foreigners

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.