';

Om mig

Jeg hedder Klaus, er 61 år og bor i Davao, Filippinerne.

Jeg har boet 10 år i Asien og forlod Danmark efter at jeg læste at man måtte tage sin førtidspension med sig, så det gjorde jeg og emigrerede til Thailand hvor jeg nåede at bo i 8 år inden jeg blev træt af landet og forsøgte mig i Cambodia hvor jeg kun var i 8 måneder inden jeg drog til Filippinerne hvor jeg nu har været i 1 1/2 år.

Jeg har altid haft lyst til at rejse og har været jorden rundt med skib 2 gange, jeg har kørt de eropæiske landeveje tynde i 30 år og har brugt mine ferier i det sydlige europa, jeg har rejst rundt i Asien og har kørt tusindvis af kilometer for at opleve, en lyst der aldrig forsvinder !

Jeg har kørt i tog gennem Java hvor jeg oplevede verdens største buddistiske tempel Borobadur og har kravlet på vulkaner både på Java og på Bali.

Har boet i et flydende bambushus og har snorklet i den Thailandske bugt samt har kørt 7.500 kilometer rundt i nord Thailand og har på intet tidspunkt mistet lysten til at rejse og opleve jeg fortsætter med indtil festen er forbi og min aske bliver hældt i havet der har min kærlighed.

Så det handler min blog om, rejser og oplevelser nu i Filippinerne der har så meget at byde på, bortset fra hvor jeg bor nu jeg kraftigt overvejer at ændre på ved at finde en ny adresse hvor jeg uhindret kan køre rundt og opleve uden at være bange for terror der har sin klamme hånd om Mindanao hvor jeg bor, så lige pludselig oplever jeg noget nyt igen 🙂

Jeg undskylder for at mit svar til Dalton kommer som et indlæg, og ikke som en kommentar, forklaring følger !!

Hej Dalton.

Du har til dels ret men så heller ikke mere, prisen jeg fortalte om på 180 Bht ligger i absolut top her i gaden. Man kan købe såkaldte steaks overalt med priser der starter fra 49 Bht og opefter, der får man så selvklart ikke den store kulinariske oplevelse men får dog et måltid mad inklusiv sauce,  hvor kødet ikke er det bedste, men det burde man være klar over hvis man ryger på den.

Så min holdning er og var at man burde kunne forvente en ret ud over det sædvanlige nu prisen er så høj, så derfor forventede jeg da med den fine anmeldelse fra Trip Advisor at blive forkælet bare lidt. Du er jo selv kok og serverer da vist heller ikke et måltid mad uden at give kunden muligheden for at vælge hvilken sauce man ønsker, det har jeg da prøvet mange gange hjemme på restauranter og har aldrig fået serveret noget uden sauce !!

I mine øjne var det forkert af kokken bagefter at tilbyde at lave sauce, det burde være en valgmulighed på menukortet INDEN man får maden serveret, derfor blev jeg tøsefornærmet J

Nå, det er ikke fordi jeg ikke ville svare dig før. Men nu har den mystiske skærmtilstand der hersker på den stationære hvor jeg ikke kan se min egen blog, spredt sig til den bærbare. Jeg har brugt timer på at finde ud af hvorfor uden at komme ret langt, men jeg har en mistanke om at det har noget med mit Ctrl plus og minus brug at gøre, for problemet på den bærbare startede straks efter jeg skrev det seneste indlæg, men det er også det længste jeg kan komme i at løse problemet.

Hvis der skulle sidde en og vide hvad mit problem er og har tid og lyst til at hjælpe mig, ville jeg være meget taknemmelig, for som skærmbilledet viser – eller ikke viser, har jeg et underligt billede hvor jeg ikke kan kommentere eller svare uden at lave et decideret indlæg fra mit kontrolpanel. Jeg kan på den bærbare se en tynd streg i venstre side af skærmen der fortæller mig at det er noget med enten skærmstørrelse eller måske opløsningen der driller og fik mig til at geninstallere skærm driveren uden at det hjalp en dyt, men nu jeg har givet op og aner ikke mine levende råd L.

Jeg skal lige huske at sige at det KUN er min egen blog jeg ikke kan se, det gælder på begge maskiner, alt andet er som det skal være som jeg syntes er mystisk !!

Nå, jeg kan åbenbart heller ikke se et skærmbillede mere selv om jeg brugte PrtCs som jeg har brugt før, håber i kan se det !!

Pen.
Pen i Filippinerne

Pen

Related posts
Leave a reply

You must be logged in to post a comment.