';

Om mig

Jeg hedder Klaus, er 61 år og bor i Davao, Filippinerne.

Jeg har boet 10 år i Asien og forlod Danmark efter at jeg læste at man måtte tage sin førtidspension med sig, så det gjorde jeg og emigrerede til Thailand hvor jeg nåede at bo i 8 år inden jeg blev træt af landet og forsøgte mig i Cambodia hvor jeg kun var i 8 måneder inden jeg drog til Filippinerne hvor jeg nu har været i 1 1/2 år.

Jeg har altid haft lyst til at rejse og har været jorden rundt med skib 2 gange, jeg har kørt de eropæiske landeveje tynde i 30 år og har brugt mine ferier i det sydlige europa, jeg har rejst rundt i Asien og har kørt tusindvis af kilometer for at opleve, en lyst der aldrig forsvinder !

Jeg har kørt i tog gennem Java hvor jeg oplevede verdens største buddistiske tempel Borobadur og har kravlet på vulkaner både på Java og på Bali.

Har boet i et flydende bambushus og har snorklet i den Thailandske bugt samt har kørt 7.500 kilometer rundt i nord Thailand og har på intet tidspunkt mistet lysten til at rejse og opleve jeg fortsætter med indtil festen er forbi og min aske bliver hældt i havet der har min kærlighed.

Så det handler min blog om, rejser og oplevelser nu i Filippinerne der har så meget at byde på, bortset fra hvor jeg bor nu jeg kraftigt overvejer at ændre på ved at finde en ny adresse hvor jeg uhindret kan køre rundt og opleve uden at være bange for terror der har sin klamme hånd om Mindanao hvor jeg bor, så lige pludselig oplever jeg noget nyt igen 🙂

Jeg beklager meget at jeg ikke som lovet har lagt Lillemanden og Sank’s fortælling op om deres tur gennem Panamakanalen, jeg har – og er stadig ramt af den Dengue feber jeg fik reddet mig.

Det går bedre nu uden at jeg dog er færdig med den, træthed, træthed og lidt træthed plager mig, så jeg har simpelthen ikke haft energi til noget som helst. Men det går som sagt fremad og jeg lægger fortællingen op så snart mine svidende øjne kan se på skærmen i mere en 2 minutter ad gangen 🙁

Pen.

Pen i Filippinerne

Pen

Related posts
There are 3 comments on this post
 1. Anonym
  november 13, 2013, 8:43 pm

  Skulle du ikke sætte sort order på “Seneste indlæg”, de står lidt hulter til bulter.

 2. Anonym
  november 12, 2013, 6:23 pm

  ja rolig vi venter på dig 🙂

  hilsen nikki

 3. Anonym
  november 12, 2013, 8:43 am

  Søde Pen tag det roligt , bliv frisk først. vi ønsker dig rigtig god bedring. jeg har prøvet det og ved hvad det betyder ,så prøv at slap af.
  knus jytte

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.