Kategorier
Dagbog

27.01.2011 – Koh Samui

Godmorgen Dagbog.

www.thai-dk.dk/penfoto/6/Billede006.jpg

Jubiiii… En dag med sol 

hej
music
Love

Det var dælme osse på tide, jeg var så langt ude at jeg var i gang med at skrue sikkerheds gitteret af, og planlagde at springe ud af vinduet og gøre en ende på mine pinsler. Men jeg fik lidt betænkeligheder undervejs da jeg hentede et målebånd og målte 107 Centimeter fra karm til gulv, og det var endda uden den madras jeg lagt klar, og jeg ville jo helst ikke slå mig alt for hårdt, så jeg aflyste attentatet på mig selv og lagde kamuflage tøjet på plads igen 

griner

Dagen startede ellers for mig klokken 04.30 ved at vinden og bølger gik grassat, det larmede som på hovedbanegården og det regnede selvfølgelig lidt. Men ved 6 tiden var regnen holdt op igen, og jeg gik ned til stranden iført mit nye våben, en sprit ny rive som Land Ladyen havde købt i Home Pro i erstatning for den billige hun havde fundet i Lamai sidste gang, den faldt simpelthen fra hinanden og jeg stod med 21 stål lameller i hånden, så et oplagt irritationsmoment for hende den nærigrøv 

griner

Men jeg holdt kun ud i en halv time fordi bølgerne nogle gange kom helt op i haven og spredte alt det jeg lige havde revet sammen, så retræten passede sammen med at der for alvor gik hul på skyerne, jeg lod flamingo være flamingo selv om der lå virkelig meget i dag, og måtte spæne hjem igen selv om det ikke er min favorit disciplin. Så er jeg stærkere i hængekøje og en kølig i solskin, der kan i ikke vælte mig af pinden 

skaal

Tiden om morgenen eller natten om i vil, blev brugt på at kigge på billeder. Og lige pludselig faldt jeg over en mappe med 801 billeder som jeg havde glemt, så nogle af dem har jeg pyntet dagens Dagbog med for at se lidt blå himmel og dejligt vejr. Det er billeder udelukkende fra Koh Samui og er billeder fra 2 færgelejer, Big Buddha, Butterfly Garden og Wat Kunaram samt meget andet, for de hårdføre er her et link 

Foto

http://www.thai-d…h%20Samui/

www.thai-dk.dk/penfoto/6/Billede0102.jpgwww.thai-dk.dk/penfoto/6/Billede110Small.jpg

Og med min nye forbindelse som jeg ikke vidste jeg ville få, tog det ikke lang tid at lægge dem op til de andre 8000 

Thumb

www.thai-dk.dk/penfoto/6/Billede076.jpgwww.thai-dk.dk/penfoto/6/Billede082.jpg

Land Ladyen havde inden jeg tog til Bangkok spurgt om jeg brugte telefonnummeret jeg havde, næh sagde jeg, jeg har min mobil. Og nu kommer sparsommeligheden ind i billedet igen, for hun havde undersøgt hvor meget vi kunne spare ved kun at have Internet delen. Og vi kunne hver spare 150 Bht pr måned hvis vi ville, og det sagde alle undtagen Peter ja til. Og her til morgen snakkede jeg med Land Ladyen der fortalte at vi havde fået en 6 MB forbindelse i stedet for den 4 MB vi havde og det havde jeg ‘næsten’ set om morgenen da jeg hentede en koncert og 3 film, 2 af dem var sammenlagt over 6 MB/sek i downloadhastighed, men jeg tænkte bare som sædvanligt, det er Thailand og lagde ikke mere i det. Men nu er jeg da jeg rigtig godt kørende 

driller

Så jeg fik besøg i går af 2 fyre der trak nogle nye kabler og brugte kun 4 timer på det og efterlod mig med et defekt Internet og stak af fra regnen der piskede ned 

Sad

Ups, tilbage til historien….. godag

www.thai-dk.dk/penfoto/6/Billede0152.jpg

Jeg tog min telefon og en plasticpose, og kørte hen til stranden på den anden side af Hua Thanon for at gå en tur i det dejlige vejr og samle nogle skaller nu jeg alligevel var der 

ved ikke

 Der var nu ikke så mange og jeg slappede gevaldigt af i de varme stråler jeg havde savnet så meget. Ude omkring Tiger Zoo som de så flot kalder det, lagde jeg mig på en stor træstub der var skyllet i land og kiggede op på den vidunderlige blå himmel. Turisterne som øvede sig i Kite Surfing tumlede rundt i det lave vand, mens de farvestrålende skærme for frem og tilbage på himmelen og var flotte i den dybe blå baggrundsfarve.

Så her lå jeg en time og gassede den indtil Kat ringede og spurgte hvad jeg lavede, og da jeg sagde at jeg var ude at gå næsten knaldede hun røret på. Hun har lovet mig for lang tid siden ikke at ringe når jeg går en tur som jeg har forklaret hende er en form for optræning af min ryg, og er en nødvendighed for at holde mig i gang, og undskyldte mange gange. Og jeg kunne simpelthen ikke forklare hende at det var okay nu jeg lå der og legede turist, så det blev en kort samtale der fik mig til at tænke !!!

www.thai-dk.dk/penfoto/6/Billede243.jpgwww.thai-dk.dk/penfoto/6/Billede244.jpg

Nå, men jeg brugte et par timer på alt det her og gik langsomt tilbage og ville lige snuse i en bunke der ligger i rødderne på en kokospalme, jeg ved at der ligger store skaller der, og har fundet mange flotte samme sted. Men mange af dem er ved at blive renset for kød af maddiker og andet kryb, så der stinker forfærdeligt omkring træet. Jeg er helt tosset med de finurligheder og forskelligheder naturen har udstyret de her dyr med, og studerer dem meget, nogle er som pyramider, og andre er smukke smukke lyserøde sneglehuse som er fantastisk at finde i den tætbarberede natur mens jeg tænker over at de alle var ens fra starten !!!

I dagens anledning kørte jeg en tur til Lamai for at spise, og jeg er vist for meget hjemme !!!

For her vrimler med turister, på cykler, på motorcykler og i lejede biler gør de alt for at lære at køre i den rigtige side af vejen som flere steder voldte problemer så jeg. Og samtidig var der mange nye hvide kridttegninger af ulykkessteder på vejen mens en artikel i Samui Gazette http://www.thesam…zette.com/ roterede i tankerne. Koh Samui er det distrikt underlagt Surat Thani der havde det højeste antal af ulykker i en given periode. Og efter sigende har den ekstrem høje ulykkesstatistik her på Koh Samui endelig fået råbt nogle mennesker op, der nu vil gennemtvinge brug af hjelme. I årets første 5 dage blev 3 mennesker dræbt i trafikken på Koh Samui i 16 ulykker hvor 15 mennesker kom til skade. De tal er uhyggelige og er noget jeg har snakket om før, fordi jeg som chauffør gennem 28 år, sgu er lidt nervøs på vejen 

Stres

www.thai-dk.dk/penfoto/6/Billede291.jpgwww.thai-dk.dk/penfoto/6/Billede305.jpg

Og så beslaglagde jeg ellers i Dagbogens navn, sol sengen som blev plantet midt i solen hvor min spinkle ungpigekrop blev lagt til rette og på den måde nød solen i de timer det var muligt til lyden fra havet og den stærke vind der gør området tyst og stille !!

Trafikken kan ikke høres (næsten) med pålandsvind som det er i dag, og vinden er så kraftig at fuglene sidder i træerne og holde fast med næbbet for ikke at bliv blæst omkuld, så her er en larmende stilhed mens jeg fintænker lidt over min fremtid som kan ændres fra sekund til sekund !!

Naboen Richard spurgte for et par dage siden, om jeg ville leje huset ud til en kvindelig bekendt med et barn for et år hvis hun var interesseret, efter at have set billederne nu hun sidder i Slovakiet. Så det venter jeg på at høre om, for det ville være super at stadig have i baghånden hvis savnet bliver for stort 

music

Så det er min dag gået med, med et utroligt gennemblæst optimistisk sind og i godt humør, gik timerne hurtigt med ikke at lave noget som jeg ikke blev færdig med i går, så en herlig dag 

hej

Tak fordi du gav os lidt sol og varme Buddha, det reddede mig på stregen 

Græder
godag

www.thai-dk.dk/penfoto/6/Billede310.jpg


Hav en god dag.

Med Venlig Hilsen.

Pen.

Leave a Reply