Kategorier
Dagbog

05.05.2011 – Nonthaburi

Godmorgen Dagbog.
www.thai-dk.dk/penfoto/5/DSCF1472.jpg

Den lange vej !!

10 dage med maveproblemer har sat sine spor og gør det svært at komme igang igen, kræfterne er ikke hvad de var for et øjeblik siden og gør hverdagen kedelig fordi krudtet til at fise rundt er farværende. Men jeg gør hvad jeg kan for at komme igang med genoptræningen og ‘svømmer’ når vejret tillader det, jeg træner nu mere end jeg svømmer og slapper gevaldigt af i solen og nyder de 35 grader vi har i øjeblikket 

music

Jeg var dog nødt til for en enkelt gangs skyld at tænde for Aircon i aftes fordi luften var utrolig tung og lummer, og det sku vise sig at være en god ide med de lukkede vinduer og døre. For klokken 02.05 i nat vågnede vi ved et lynnedslag og et helvedes stort skrald der satte gang i tyveri alarmerne på bilerne nede på de 3 første etager der er parkeringsplads, og en halv time med underholdningen af lyden fra de forskellige fabrikater af alarmer startede. Folk skulle lige have tøj på og sjoske ned og afbryde alarmerne inden det var muligt at sove igen mens uvejret langsomt drev videre, gaderne var tomme og her var stille for en gangs skyld, og det mindede lidt om stilheden på min strand på Samui. Så det var herligt at stå ude på altanen og studere uvejret mens Kat gal som en tysker skældte mig ud fordi det var farligt, og forsøgte med en masse uhyggelige fortællinger om tordenvejr for at få mig indendørs igen 

ved ikke

Lang tid er også blevet brugt på den nye installation af Windows 7 og installationen af alle de små programmer jeg bruger i dagligdagen, unødvendig meget tid fordi Internettet kun virker en gang imellem og gør det noget masende at hente opdateringer. Men jeg er så småt ved at være færdig tror jeg og nyder at Pc’en ikke puster så meget som før og ikke larmer så meget nu blæseren ikke behøver arbejde som en flymotor 

Stres

Midt i alt det her fik vi uventet besøg af Jannik som var ude at køre en eftermiddagstur, efter lidt mas med hans GPS så han kunne finde os, lykkedes det og han parkerede bilen på 2 sal, og vi gik op og drak en kop kaffe. Kat som er meget sky var meget usikker og fes forvirret rundt da jeg fortalte at vi fik besøg, pludselig var alting ikke godt nok rent. Og underligt nok var det tøj hun havde på lige pludselig ikke pænt nok, så der blev ryddet op og skiftet tøj et par gange inden jeg stoppede hende og sagde hun sku sætte sig ned og holde kaje og vente 

griner

Hun hilste på Thai manér og kiggede så genert ned i gulvet selv om Jannik prøvede at lave fis med hende, satte sig ned på gulvet og så Tv og sagde ikke en lyd, herlig afveksling 

godag

Men hun var glad for besøget og fortalte stolt til gud og hver mand at vi havde haft besøg af en falang da vi gik ned for at sikre os at Jannik nu også kørte igen 

Farvel

 Helt galt gik det da hun så pludselig kom i tanke om at vi igen får besøg Lørdag af Conny og Markus fra Tyskland, og af Dardi i næste uge. Godt for dig at du har mange venner sagde hun og snakkede om hvor meget folk i bygningen ville snakke om ‘alle’ de venner jeg har, sgu en underlig tankegang !!!

Nå men livet går sin vante gang her i den lille by hvor jeg nu laver fis med de handlende hvor vi køber vores grøntsager og andet, kødet bliver stadig købt i Tesco for en sikkerheds skyld, og grøntsagerne på markedet sidst på dagen hvor prisen falder med mere end 50 %. Jeg har jo vadet rundt og taget billeder og husker vejene, så jeg slæber Kat ned af de små gyder til stor overraskelse for hende. Jeg har boet her i 6 år siger hun og har aldrig set eller været her, mens hun interesseret kigger ned i gryderne der står alle vegne med duftende mad i alle afskygninger. De store rotter der ugenert fiser rundt mellem fødderne på os, kan hun dog ikke lide. Sokka pock vrænger hun og går længere væk fra rendestenen i frygt for at de skal bide hende i tæerne mens jeg griner af hende. For selv om det ikke er så smart med alle de rotter, hygger det mig lidt alligevel at se de nogle gange kattekilling store rotter stjæle kød og grøntsager fra boderne hvor folk end ikke bemærker dem fordi de er så vant til synet !!

Jeg må prøve en dag at sætte mig med kameraet så jeg kan tage et billede og vise jer at jeg ikke er fyldt med løgn omkring størrelsen, og har en lille plan kørende om at tage det gamle kamera med på turen og se forskellen på billederne som jeg tror vil være stor, men den tid den glæde 

hej

Billederne i dag er forøvrigt taget med det gamle kamera !!

www.thai-dk.dk/penfoto/5/DSCF1484.jpg

En lille krise opstod i det lille hus da køleskabet trængte til at blive afrimet, det er endnu ikke lykkes mig at få Kat til at forstå at man skal tage hvad man skal bruge i det, og lukke døren hurtigt. Så der var istapper fra den lille fryser og døren til den kunne ikke lukkes. Så strømmen blev taget og døren åbnet, og straks gik hun igang med en vældig stor kniv at hugge i isen 

rasende

For hulen, en mand så rødt 

Angry

Jeg fik stoppet hende lynhurtigt og tog våbnet fra hende som fik hende til sur og gal at skælde mig ud, det ka du glemme sagde jeg og prøvede at forklare hende hvorfor hun ikke måtte som dog ikke fes ind.

For Annie gjorde jo det samme sagde hun, og der skete aldrig noget !!

Nå nu vi er ved Annie skal i lige have den sidste sladder og nyheder 

Sad

Hun kæmper stadig for at overleve med restauranten som er øde, en ansat kok holdt en uge, og blev så væk. Det meste af lyset er slukket for at spare penge nu der ikke er kunder alligevel, og det ser ikke så godt ud for hende. Men af en eller anden uforklarlig grund er et lokale i bunden af bygningen nu ved at blive gjort i stand til et nyt projekt for hende, en kombineret restaurant og spa arrangement skal forsøde hendes liv tror hun. Der er sat matterede ruder i Spa afdelingen som fortæller lidt om hvad det så går ud på !! At hun vil prøve en restaurant er komplet uforståeligt nu den ‘gamle’ overhovedet ikke har kunder eller kan overleve, kun hendes ‘løn’ som danse instruktør holder hende kørende. 100.000 Bht er hendes hyre pr måned fra hendes yndlingselev som er Amerikaner og iøvrigt meget mørk i huden hvis i forstår. Han er så glad for undervisningen at han også har købt den lejlighed til hende hun bor i, og hvad de to andre elever betaler ved jeg ikke, men det er vel småpenge i forhold !!

Jeg er overbevist om at hun brækker halsen i det projekt, for hun har overset den lille detalje at folk i bygningen kigger skævt til hende fordi hun slæber sine 3 elever hjem i lejligheden. Og hvis nogle i huset har de lyster hvis behov hun vil forsøge at dække, tror jeg bestemt ikke de bare tager elevatoren og klarer det lille behov lige uden for døren !! Og hendes plan om endnu en restaurant er jo næsten dødsdømt på forhånd har de 2 måneder jo vist med den gamle uden Kat som kok, så der kan ikke være så travlt oppe på førstesalen siden hun forsøger sig igen !!!

Men ellers bruger vi meget tid i lejligheden nu min power lidt nede, meget tid bliver brugt på at snakke mens vi sidder ude på altanen. Kat er blevet meget mere rolig nu jeg er blevet ‘big boss’ og snakker som et vandfald, spørgsmål om hvordan ting virker, og hvorfor flyvemaskiner kan flyve i mørke er kun nogle af dem, puha siger jeg bare 

Shock

Vi kommer nærmere hinanden og det er herligt når hun kigger mig dybt i øjnene og langsomt får mig i en trance lignende tilstand, tanker om hvad dagen bringer gør mig glad og luller mig næsten i søvn mens hun studere mig og mit ansigt længe. Øj hun kan lide mig tænker jeg og bliver mere og mere glad for hende. Men så vågner jeg med et brag fordi hun har fundet en bums der skal aflives her og nu, som Gnavpot i Snehvide og de 7 små dværge, svævede jeg ellers lige på en lyserød sky og vågnede med et brag på grund af smerten fra hendes efterhånden lange negle der molestrere mit ellers pæne udseende 

ked

Mine negle bliver klippet konstant og nærmer sig langsomt albuerne hvilket fik mig til i sjov at sige til hende en dag, at hun ikke var så god til at tage sig af mig. Hvorfor spurgte hun skrækslagen og kiggede med fugtige øjne på mig, jo du klipper mine negle så langt ned at jeg ikke kan pille næse svarede jeg hende smilende for at vise hende at jeg lavede fis. Ikke noget problem sagde hun, du siger bare til mig når der skal pilles næse !!!

Det tager mig lidt tid at vænne mig til de for mig personlige angreb uanset hvor vi er, pludselig kan hun finde på at rode mig i ørene ulykkelig over at der opholder sig et meget meget lille stykke snavs og kigger sig nervøst omkring, folk ser dig som en beskidt falang siger hun og forsøger at rette op på problemerne mens jeg tænker mit 

ved ikke

Nå, nok for denne gang. Endnu en travl dag i swimmingpoolen venter i 35 graders varme hvor jeg kan glæde mig over de kommende besøg 

music
Thumb

Tak buddha fordi du stadig giver mig fred fra ryggen som virkelig opfører sig eksemplarisk…… 

godag

www.thai-dk.dk/penfoto/5/DSCF1486.jpg


Hav en god dag.

Med Venlig Hilsen.

Pen.

Leave a Reply