Kategorier
Dagbog

11.05.2011 Nonthaburi og ???

Godmorgen Dagbog.www.thai-dk.dk/penfoto/5/DSCF1491.jpg

Så faldt freden over det lille hus på prærien !!

Tyskerne tog videre til Koh Samui og smerterne i hovedet på grund af larmen forsvandt stille og roligt, efter den mail de senere sendte mig, hygger de sig i Meanam med andre Tyskerere og får et par øl og terroiserer nu nogle andre stakler 

griner

For de intersserede fortalte Markus at han var taget ind til Phantip for at købe 5 Kingston 128 GB USB stick for at lave en formue som han sagde, prisen var uden at skulle forhandle nu nede i 1.500 Bht pr stk, så en god pris !!

Men der var jo ikke tid til at hvile på laurbærene, for Dardi havde jo venligt advaret mig om at han ville komme forbi med de ting hjemmefra som jeg havde savnet sammen med sin dame Mon. Og endelig lykkedes det de to tøser som startede for flere dage med at snakke sammen over telefonen, at få rettet deres opmærksomhed mod destinationen, og ikke alt det andet de skvadrede om lige fra arbejde til familie 

ved ikke

Så pludselig stod de ned i indkørslen og ringede at nu var de her, og et nyt eventyr begyndte !!!

For jeg skulle nu igen møde en person som på grund af Dagbogen gerne ville møde mig, flere mail var sendt frem og tilbage på grund af de ting han tog med herned, og som var det eneste jeg kendte til ham. Så selvfølgelig var jeg spændt på hvad det nu var for en kegle der kom 

driller

 og snakkede lige med Buddha om han ikke ville være så venlig at sende et ordentligt menneske, men venter stadig på svar 

kat

Med en Kat der trak voldsomt i halsbåndet i stolthed over at kunne vise beboerne i huset at der nu blev ført nogle nye venner op i lejligheden, sjoskede vi ned for at sige velkommen. Og som jeg havde kunne læse mellem linjerne i de mail vi havde udvekslet, mødte der mig en almindelig ungdommelig udseende gut lidt ældre end mig selv, men dog ikke så pæn som mig 

driller

 Tøserne gloede forvirret på os og spurgte om vi var brødre, for vi lignede hinanden fik vi at vide. Svaret fik de lidt senere da det viste sig at Dardi ikke som forventet kunne drikke øl som en voksen, og søppede i en Leo som ligger langt ned på min favorit liste mens jeg som vanligt nød en læskende Chang da vi satte os ud på altanen og nød en Caminante, 

music

 så der røg det familiebånd……

For hulen den smagte godt, den smag havde jeg ventet på i 2 1 /2 år og blev ikke skuffet og sad med et smøret grin og nød livet mens vi fik talt os ind på hinanden. Og det gik så godt at besøget først endte sent aften hvor både vi og pigerne virkelig fik snakket igennem, Dardi og jeg holdt os dog fra at holde i hånd som pigerne der var blevet rigtig gode venner, og holdt os langt fra også at trykke bumser og anden kropslig vedligeholdelse 

griner

Endelig kunne jeg igen holde mine elskede favorit koncerter i hånden, selvbiografien fra Eric Clapton blev forsigtigt støvet af og stillet i sikkerhed bag en glasdør inden den bliver kastet rundt af Kat i et af hendes rengørings flip. Mit meget savnede tastatur fik lige et kærligt kram og jeg var lykkelig over at det endelig var lykkes at få mine ting herud, så jeg var ikke nærig i sponsoratet af en kølig til den flinke mand 

skaal

Og som jeg fortalte før gik vores møde så godt, at det blev sent inden de de kørte hjem igen efter et besøg på bænken hvor Dardi ville forsøge at se med mine øjne. Om han så noget af det jeg ser ved jeg ikke, men jeg kunne se at han gjorde et forsøg. Selv kropsduerne blev studeret selv om jeg ikke har fortalt om mine studier af denne art, som i en lind strøm går fra bådene til floden på vej til og fra arbejde hver dag i en lind strøm og pynter gevaldigt 

music
music

Vi havde det hyggeligt mens vi sad der under det flængede plastik tag hvor vanddråberne fra regnen som pludselig kom, gjorde at man skulle se sig godt for ikke at blive alt for våd. Kat kom i snak med den gamle dame og fik straks gode ideer om hvordan hun kunne lave penge, for der står et primitvt bord på fortovet som også tilhører den gamle dame hvor der bliver solgt dametrusser til 20 Bht stykket. 2.000 Bht påstod den gamle hun tjente hver dag på det, trusserne blev købt for 10 Bht stykket og blev så solgt videre med en 100 % fortjeneste. Kat pludrede med hende og havde åbenbart tilbudt den gamle 200 Bht pr dag som afløser hvis hun var interesseret som jeg dog ikke fik at vide om hun havde accepteret, det kommer nok om 14 dage når det passer Kat at fortælle mig det !!!

Nu det var gået så godt både for pigerne og os, blev det aftalt at mødes igen når Dardi var kommet lidt på plads med sin lejlighed inden vi vinkede farvel henne ved 7 hvor de tog en taxi nu bus 545 valgte ikke at komme som forventet 

ved ikke

, og jeg kunne begynde at kravle godt brugt de få hundrede meter mod min seng og altanen som jeg mente jeg kunne skimte hvis jeg anstrengte mig lidt. Jeg smådrømte om at sidde ude på altanen til trods for støvregnen og absobere dagen og min nye ven, og luskede langs væggen ind for at købe en kølig inden jeg tog elevatoren op 

sarcasm
www.thai-dk.dk/penfoto/5/DSCF1498.jpg

Og så gik det galt, Kat og jeg røg ud i et jordskælvsagtigt skænderi og den herlige fredelige stemning jeg var i efter at havde snakket med Dardi hele dagen, smuldrede 

Græder

 Jeg vil ikke trætte jer med detaljer om årsagen udover at jeg savner en at snakke med der kan mere end to sætninger, og som kan holde sig til oplægget i samtalen.

Så den næste dag blev brugt på at desværre være gal uden dog at løse noget som helst, det er komplet umuligt at spørge Kat om noget som helst eller forvente et nogenlunde fornuftigt svar. Hendes forklaring er at alting er nyt for hende, hun er siger hun ikke vant til at tænke eller tage stilling til noget. Så når jeg selv om jeg prøver på en måde jeg mener hun forstår, fortæller hende hvad jeg vil have eller ikke, knækker filmen for hende siger hun. Måske er det for meget for hende at møde en falang, jeg ved det ikke, men hun fik tilbuddet om at flytte ud til sin søster som hun afviste, så der blev sgu ikke hyggesludret ret meget, så jeg daffede af og gik en tur til frisør inden jeg satte mig nede ved floden og fintænkte lidt. Frisøren som er min ‘stam’ frisør grinede fjoget da jeg fik forklaret ham at jeg IKKE skulle barberes, minderne om de små plastre og vattotter som pyntede mit ansigt sidst jeg gik ud at døren gjorde at jeg mente at det var unødvendigt. Om det var derfor at han ikke klippede mig som vanligt skal jeg ikke kunne sige, men ikke noget pænt resultat denne gang til de vanlige 60 Bht og den samme gang ud til kantstenen, hvor der bliver afleveret en ordentllig grønhakker som jeg har lidt svært ved at vænne mig til 

ked

For det bliver jo ikke forsøgt skjult at der skal afleveres noget, næh der bliver startet op mens de medfølgende lyde bliver voldsommere og voldsommere mens han klipper mig inden han altså ikke kan holde på det mere 

Sad

Og nede ved floden siddende med fødderne dinglende og ansigtet op mod den desværre lidt aktive sol, fik jeg tænkt over det jeg har rodet mig ud i med Kat !!!

Hvad hulen er det altsammen for noget, har jeg kvajet mig i min stræben efter en ‘ren’ pige, eller er det godt !! Som før sagt er det ikke for at nedgøre hende på nogen måde, men hendes manglende viden om selv de mest basale ting tærer voldsomt på min tålmodighed. For når de situationer opstår hvor hun igen ikke ved noget, slår hun over på Thai mode som bestemt ikke kan anbefales. Logikken i den er på højde med logikken hos 4 årige børn og gør at min tålmodighed bliver sat på en hård prøve. Selv Dardi’s dame havde sagt til ham, at Kat vist ikke var helt med !!!

Og hver morgen starter vi forfra, alt er glemt undtagen det hun kender til, altså madlavning. Jeg kan ikke som forventet bruge hende til at gøre alting nemmere når vi tager rundt eller som nu hvor jeg vil opsige mit Internet, for det første har hun smidt kontrakten ud, sådan en havde hun ikke set før, så den var der ingen grund til at gemme på 

ved ikke

At få hende til at ringe til T.O.T. er også umuligt, hun aner ikke hvad hun skal spørge om selv om jeg nu i en uge langsomt har fortalt hende hvad hun skal spørge om. Som en blød start viste jeg hende det manglende lys i Routeren, og forklarede hende at når det manglede, havde jeg slet ikke forbindelse. Jamen der er travlt siger hun i kor med kontoret og har glemt alt jeg har fortalt hende 

ved ikke
Græder

Nå, men for hurtigt at komme videre og uden om en masse forklaringer, er jeg ikke kommet nogen vegne i mit forsøg på at løse problemerne. Hun snakker om r..huller når jeg snakker om knaphuller, så det går vældigt 

ved ikke

Sådan blev det næste dag hvor et besøg hos Dardi var på programmet, bus 545 blev stoppet og vi satte os godt tilrette i den afkølede bus vidende om at turen ville tage halvanden time ! Men vi havde fået fat i den forkerte chauffør som gjorde at vi undervejs var nødt til at stå af inden Kat brækkede sig.

Bremserne blev selv om det slet ikke var nødvendigt hugget så hårdt i at samtlige i bussen var tæt på at blive kastet af sædet. Ryggen ku bestemt heller ikke lide behandlingen, og begyndte desværre efter en lang periode uden de store problemer at brokke sig. Så det gjorde faktisk ikke så meget at vi måtte stå af, vi stod og fik pusten mens Kat gjorde hvad hun kunne for at undgå at brække sig mens min mave begyndte at trække sig sammen over den ugenerthed Thaier har når de skal, men en flaske vand fik hende på højkant igen, og en taxi blev prajet.

Men bortset fra det, hyggede jeg mig gevaldigt der hvor vi stod. For der er sgu da noget fedt ved at bøje hovedet tilbage og kigge på de enormt flotte glasdækkede og skinnede højhuse der fortsætter op i himmelen, og vi var et sted jeg ikke havde været før og fortrød jeg ikke havde taget kameraet med i respekt for Dardi og hans privatliv. For der var sgu nogle flotte motiver deroppe i skyen som jeg godt kunne tænke mig kom i kassen, men det må jeg gøre en anden gang 

Foto

www.thai-dk.dk/penfoto/5/DSCF1510.jpg

Og endelig kom vi efter en endnu lang tur i taxien der gjorde mig køresyg, frem til Dardi samt dame der stod og ventede på os nede på gaden. Den traditionelle hilsen blev brugt inden torturen begyndte, for Dardi havde med vilje valgt en lejlighed på 4 eller 5 sal og selvfølgelig havde han valgt at bo et sted uden elevator. Så der røg lige et rødt kryds i karakterbogen undervejs op ad bjerget, ja sådan føltes det ihvertilfald 

Græder

Og der røg så en del timer, Dardi og jeg sludrede mens han kopierede nogle ting fra mig på Pc’en mens pigerne selvfølgelig sludrede. En 

skaal

 blev hentet op af baljen nu turen havde været så anstrengende, altså trapperne ikk 

griner

 og det var herligt igen at se ham 

Thumb

Pigerne som selvfølgelig lige skulle lave lidt mad til os som selvfølgelig smagte pragtfuldt, kom nu ind i soveværelset hvor Dardi har sin bærbare stående, og kiggede beundrende på de skaller jeg var blevet truet til at give hende. Tårene stod ud af øjenene stod ud af hovedet 

Grin

 da Kat kiggede bønligt på mig og spurgte om Mon som Dardis dame hedder, måtte få ET PAR skaller da de besøgte os. De var nu arrangeret på sengens hovedgærde, rengjort og meget flotte og gav mig en klump i halsen mens jeg lod som ingenting mand som jeg nu engang er, og sagde mai pen rai, du har stjålet fra mig har du 

Græder

Pigerne lå på sengen og sludrede som små piger, holdt hinanden i hånden og omkring livet mens de løste konflikten i mellmøsten. Sikke dog et herligt syn at se hvor hurtigt det kan gå at komme tæt på hinanden, her var ikke noget kodeks der skulle tages hensyn til. Ingen vrængen på næsen over tøj eller andet, super dejligt at se på 

music
godag

Og pludselig var der gået mange timer på den konto, Dardi blev færdig med at kopiere det han manglede mens vi prøvede at gøre kål på de kølige inden isen smeltede i baljen, men det var en meget svær opgave som jeg måtte opgive i erkendelse af at han havde købt for mange øl til lille mig 

sarcasm

Big C blev besøgt for at røre benene og kroppen lidt som jeg ikke kan undvære, Kat og jeg som er vant til en anelse større forretninger døbte den ‘lille’ biks til Lek C til stor morskab. Og dardi fandt igen sin overmand i forsøget på at snøre mig gjorde han, vi aftalte et væddemål der gik ud på at vi skulle tilbyde pigerne at købe det de havde lyst til. Den der måtte punge ud med mere end 1.000 Bht havde tabt væddemålet og skulle sponsorere en 

skaal

Jeg morede mig gevaldigt indvendigt og tilbød rundhåndet at aflyse væddemålet som jeg var overbevist om at jeg ville vinde, for den nærigrøv jeg har køber ikke noget unødvendigt 

Thumb

 Og der gik såmænd også kun 10 minutter før Dardi med røde kinder måtte erkende at han havde tabt stort, for der skulle købes en riskoger så Mon kunne koge kartofler til ham. Og flink og betænksom som jeg er, tilbød jeg naturligvis straks min omfattende viden omkring det her tekniske vidunder, og fik langsomt men sikkert trukket Mon ned ad gangen hen imod de dyre modeller hvor jeg som en hærdet sælger fik overtalt hende til at købe en model til 1.300 Bht i stedet for den første hun som en sparsommelig Thai forelskede sig i til 400 Bht. Så jeg var vældig stolt over min sejr og hoverede selvfølgelig og mindede Dardi om sejren når der var en lejlighed til det 

driller

Og så var det tid til at besøge Mon’s arbejdsplads
www.thai-dk.dk/uploads/spamenu_8.png

Umiddelbart set udefra og uden kendskab i den helt anden ende af skalaen, fremstod bygningen som et luksus massage palæ. Parkeringspladserne var fyldt op med nye og meget store biler, folk gik ind og ud af de store glasdøre med forgyldt håndtag i dyrt tøj og så meget velhavende ud. Min nærighed sprang straks ud af skabet og Kat var så benovet over det her slot hun pludselig stod i, at hun blev stående lige inden for glasdørene i ren angst. Her stod bondepigen i omgivelser hun kun har set på film som jeg tror mindede hende om hvem hun var, for hun var meget beklemt og følte sig ikke tilpas. Så jeg måtte snakke med hende og få hende til at tage den med ro, vi gik lidt forsigtigt længere ind i løvens hule mens hun kiggede på det hele og selvfølgelig kommenterede det. Vi blev lokket hen til skranken hvor Mon ordnede det økonomiske, 250 Bht pr næse for 1 times fodmassage og vi blev vist hen til en bænk hvor vi skulle vente.

4 piger stillede sig op på række i deres uniform som bestod af lange sorte bukser og en hvid kortærmet polo shirt så man rigtig kunne se de store muskler i overarmene 

Stres

, en pige henne fra skranken kom nu hen og gav pigerne et stykke papir hver og vi fik tildelt en massør hver. Vi blev nu lodset længere ind i den meget luksiøse mamorbeklædte bygning som var meget smuk og tyst, ingen snakkede højt og der var en behagelig stemning. En pige gik nu rundt og udleverede rene sandaler til os inden vi gik dybere ind i hulen som blev mindre og mindre belyst, kun svage lamper oplyste de blanke marmorvægge og de små vand kanaler der løb langs med væggen hvor små lotus drev dovent rundt. Kat holdt krampeagtigt fast i mig på grund af alt det her og var nervøs mens vi nu blev ført ind i et stort rum, hvor der var placeret 21 store bløde og behagelige (for jer med normal ryg !!) sorte lænestole.

Vi blev placeret i hver vores stol selvfølgelig og vi sad alle og studerede rummet der var meget svagt oplyst, ingen snakkede og kun den svage lyd fra Aircon forstyrrede freden mens vi ventede på pigerne der nu kom med varmt vand for at vaske vores fødder. Jeg kan ikke lide den kulde, som Kat uden jeg havde sagt noget, fik ‘min’ massør til at give mig to tæpper så jeg kunne holde varmen.

Og så begyndte processen ellers, bløde men samtidig hårde hænder begyndte at fjerne smerterene fra Dardi’s højhus 

griner

 og det var en fryd at blivve nusset om. Kat sad selvfølgelig i stolen ved siden af mig og så genert og lidt utilpas over det hele ned i tæppet, hende der hele hendes liv har bukket og skrabet for folk blev nu behandlet som en dronning som hun aldrig har prøvet før. Så der gik lidt tid inden hun slappede af og lukkede øjnene, og det gav mig så ro til at se mig omkring mens alle de ømme punkter i mine fødder blev fundet og tortoreret 

ked

Alle stolene var optaget og de svage omrids af pigerne i deres sorte bukser og hvide polo shirt var de eneste bevægelige ting man kunne se, rummet var vel omkring 20 meter langt og 5 meter bredt med alle de her stole ved siden af hinanden. Og med den stilhed der var var det en søvndyssende oplevelse der fik Dardi til at snuppe en morfar fik jeg senere at vide, selv massøerne snakkede ikke sammen og foretog sig de for dem vante bevægelser. Nogle af dem havde de famøse hvide støvmasker på og fik dem til at se lidt uhyggelige ud der i mørket, så jeg valgte, ikke fordi jeg var træt 

sarcasm

 men fordi jeg sgu blev lidt bange, at lukke øjnene og nyde det nu jeg havde gemt detaljerne oppe i hukommelsen. Og på den måde forsvandt den time hurtigt og endte med lidt nakke massage som var utroligt dejligt nu jeg har slidgigt og er fyldt med myoser, samtlige myoser blev afsløret og fik en over nakken 

ved ikke

 som gjorde nas ad h til, men sej er man vel 

Grin

Dejligt afslappede blev vi så ført ud til rummet hvor vores sandaler var blevet beslaglagt, og blev placeret på en bænk hvor en velduftende kop lunken the var afslutningen på oplevelsen inden vi kunne gå ud af palæet i den regnfulde aften hvor store lyn flængede mørket og oplyste den fyldte parkeringsplads, og hvor jeg nysgerrig spurgte Mon om hvor mange piger der var ansat, 200 sagde hun gudhjælpe mig, og de tjener mellem 700 og 800 Bht pr dag. Så der må være mange rum længere inde i bygningen som vi ikke så, som man kan se på linket er der også private room som det hedder og baderum for dem med mange penge. 9.500 Bht var den dyreste behandling som tager 4 timer, tak for kaffe det er mange penge !!

Den voldsomme trafik og de store vandpytter gjorde det en anelse masende at komme over på den anden side hvor vi sluttede mødet af med at spise i en meget travl restaurant, Kat gjorde selvfølgelig opmærksom på sig selv ved at totalt glemme hvad jeg kan lide og ikke kan lide, og selv om der var fine billeder og en masse Thai bogstaver i den store menu på 20 sider var jeg nødt til at bestille noget jeg kendte nu hun var blank. Så jeg var ikke i så godt humør, for det er sgu da tåbeligt at gå på restaurant og spise det hun laver hjemme !!

Jeg fortalte på et tidspunkt om rotten der fes hen over mine fødder, den har jeg ikke billeder af. Men det lykkedes Dardi at tage billeder af den her store rotte der voldtog et par skraldeposer og gnavede løs af indholdet på vores vej hen til et busstopsted, herlig oplevelse 

music

www.thai-dk.dk/uploads/Rotte.JPG

Så der var stille i taxien hjem gennem Bangkok tror jeg nok vi var i 

ved ikke

, regnen væltede ned og gav nogle interresante syn når de kæmpestore lyn der fulgte os hele vejen hjem fik de tårnhøje bygninger med alle deres blinkende lysreklamer til at stå som en silhuet mod den sorte himmel og virkede lidt surealistisk men meget flot. 161 Bht kostede den tur gennem byen som jeg selvfølgelig igen skulle bruges imod Dardi der havde betalt 193 Bht for den samme tur. Så kan du lære det ka du 

driller

En utrolig dejlig men lang dag for ryggen der krævede at jeg gnavede nogle piller, gjorde at jeg var godt brugt og måtte sidde ret op hele vejen hjem i taxien, sædet var sgu for blødt 

ked

Kom hviledagen i hu !

Et nyt møde er allerede i støbeskeen hvor jeg vist nok skal lave frikadeller med brun sovs (agurk salaten er lavet 

Thumb

), de nærmere detaljer ligger dog ikke helt fast endnu, og jeg har endelig tid til at skrive i Dagbogen som hænger lidt i bremsen, men nu skulle jeg være lige med igen og vil nyde resten af dagen og håber at solen i dag varmer poolen op så jeg kan træne lidt, så nu må i klare jer selv resten af dagen må i 

griner

Jeg har besluttet at sende Kat på et intentsivt Engelsk kusus og har kigget lidt på nettet, det ‘eneste’ jeg kan finde er telefonnumre og ikke så meget andet end selv ros. Så hvis nogle af jer har erfaringer i den retning ville jeg blive meget glad for lidt gode råd, men på grund af den dårlige forbindelse jeg har er det nødt til at foregå i tråden og ikke som PB da jeg har store problemer med at indlæse siden, på forhånd tak 

godag
godag

Buddha som holder en hånd over mig hver dag, skal have en stor tak for den lange periode jeg ikke har haft problemer med ryggen, tak for det Buddha…. 

godag

www.thai-dk.dk/penfoto/5/DSCF1542.jpg


Hav en god dag.

Med Venlig Hilsen.

Pen.

Leave a Reply