Kategorier
Dagbog

10.12.2009 – Voldtægt på stranden !

Min glæde over mit internet er lidt skiftende i dag, det virker som et blinklys og bestemmer selv når det skal blinke!!

Glemte i går og sige at forbuddet mod at hjemtage ting fra havet OGSÅ gælder det der ligger på stranden, selv om der er mange flotte konkylier og skaller skal du ikke lade dig friste.

Nå det går nok, morgenturen på stranden er overstået, morgenmaden til 20 Baht er gnavet og arbejdet kalder. Jeg vil skynde mig at sige at jeg ikke er sportsnarkoman, men på grund af min ryg og de problemer jeg har der, er jeg simpelthen nødt til at holde mig i gang. Gør jeg ikke det kan jeg kun lægge mig ned og æde nogle flere piller og have ondt af mig selv. Men det er livet for kort til, så jeg bider smerten i mig og fortsætter. En gåtur på stranden med det meget skiftende underlag hiver og slider i musklerne i ryggen, og er rigtig god optræning ( men det gør herre nas!! ). Så den undskyldning bruger jeg når jeg skal forsvare hvorfor jeg står op klokken 5 hver dag, men jeg nyder det og møder for mig de ‘rigtige’ Thailændere.

Jeg har næsten gået turen hver dag i det år der er gået, turen som jeg kalder den er omkring 6 kilometer. Jeg starter fra Hinta Hin Yai og går ad stranden til Buddy. Det er en slags ressort, supermarked, kaffebar og noget der er taget ud fra billedbogen fra Costa Del Sol og meget lidt charmerende i mine øjne, og hører ikke til i Thailand!! På min tur møder jeg mange glade og smilende folk der som jeg er tidlig oppe. Og da jeg nu er blevet et ‘kendt’ ansigt, hilser og smiler folk nu til mig. Nogle gange får vi en ordentlig sludder, men det er nu mest med de gamle mænd det foregår. Somme tider kan vi stå og snakke og grine i et kvarter, meget muntert for ingen af os forstår et kuk af hvad der bliver sagt :-O

Men det stopper ikke det gode humør som disse mennesker er i besiddelse af, allerbedst er det når en familie selv om det er klokken 6 om morgenen, bader og holder skovtur. Jeg nyder at se på den glæde der er hos disse folk der har så lidt, der kunne vi ‘andre’ lærer noget i stedet for at fokusere på det negative. Og jeg kan misunde dem for ikke endnu at skulle deltage i jagten på den næste million, hvor må det være pragtfuldt at have den glæde!!

Men der kom en anelse skår i glæden i morges på stranden, på grund af regntiden kommer vinden fra syd sydvest og det gør at alt det skrammel der ligger ude på dybt vand, og på lavt vand for den sags skyld, bliver skyllet op på stranden her. Jeg er ikke en langhåret fanatisk blåøjet naiv miljøaktivist, tværtimod må jeg sige. Havde jeg fortalt hvad jeg fortæller nu over på blå stue (læs dtw) var min dagbog endt der efter JD har kuppet siden!!

Men jeg har tatoveringer, drikker øl (og det er jeg god til) kan finde ud af at lave en joint og ryge den, og så bander jeg meget. Måske har de næsten 30 år i en lastbil på europas veje gjort mig lidt mærkelig og skør, men jeg har det godt og sætter pris på de små ting her i livet. Og en af dem er renhed, og det er det der bestemt ikke er så meget af her. Desværre er Thaierne ikke blevet nok oplyst omkring hygiejne / forurening og bruger derfor jorden og havet som skraldespand. Jeg nægter at kalde dem dumme eller noget der er værre, jeg tror hvis de fik lært ordet forurening og hvad det betyder for miljøet, ville de klart være mere bevidste.

I starten af min faste morgentur, passere jeg en lille bar. Den ligger klods op af Sabai Massage, hver morgen slæber gutten fra baren 2 store plastik kurve ned til vandkanten og tømmer dem. Det giver så arbejde til de resterende barer og hoteller på stranden fordi det selvfølgelig skyller og på stranden igen. Men de har lang erfaring med det kan jeg se, for de graver bare nogle store huller i sandet, og dumper plastik og glas i hullet!!

www.thai-dk.dk/penfoto/3/forurening6.jpg
www.thai-dk.dk/penfoto/3/forurening2.jpg
www.thai-dk.dk/penfoto/3/forurening24.jpg

Bestemt ingen god løsning, for ligesom med kartofler der bliver lagt, kommer der en hel masse nye op!! Min landlady gør det samme, det vil sige indtil jeg stoppede hende fordi det er mig der renser ‘vores’ strand på godt og vel 100 Meter. Hun blev chokeret kunne jeg se da jeg fortalte hende at det hun har gravet ned i de sidste 20 år er cirka 1000 år om at kompostere, og selvfølgelig kommer op igen hver gang det er regntid!!

Nu kom jeg lige i tanke om en episode jeg havde hos Sabai Massage.

Hende som arbejder der kender jeg fra Amity bungalows hvor hun afløser ved sygdom og lignende, jeg snakkede lidt med hende og gjorde alt hvad jeg kunne for at undgå at få massage. Grundet mit ryg problem har jeg nu en stiv……………………………………………………. ryg :-O

Så jeg kan ikke klare massagen, selv om jeg viser dem det stjålne røntgenbillede fra DK som de kigger meget benovet på, og derefter lover mig at være meget forsigtige, slår de knuder på mig, råber et eller andet på Japansk tror jeg og hopper op på ryggen af mig. De forstår det simpelthen ikke, så jeg siger konsekvent nej tak. men en dag jeg gik på stranden passerede jeg den her Sabai Massage biks, og der var hende afløseren, vi begyndte at sludre lidt om alt og ingenting. Selvfølgelig måtte jeg gentage min forklaring hvorfor jeg ikke ville have massage selvom der kun var gået 5 timer siden sidste hun spurgte!!

Men det her kvindemenneske fik mig alligevel overtalt, og efter jeg havde advaret hende om at jeg ville sprænge i luften af arrigskab hvis hun gjorde noget forkert betalte jeg de 200 Baht og lagde mig på maven. Det havde sgu ikke så meget med massage at gøre, jeg tror hun smurte noget creme på og intet andet, men det var okay rart at ligge der og nyde det. Så var det tur til forsiden, så om på ryggen med den gamle her for en ny oplevelse. Jeg må have været træt, eller også havde hun puttet noget i cremen 🙂 for jeg faldt i en dejlig søvn, hvor længe jeg havde blundet ved jeg ikke. Men mit interne advarselssystem vækkede mig, fjenden havde sneget en hånd op under min shorts og var begyndt på nogle bevægelser som ellers kun hører til i et soveværelse eller lignende. Og ikke som her på en offentlig strand med tusindvis af turister, der var mange interesserede kvinder kan jeg huske der af en eller anden grund gik frem og tilbage foran biksen. Gud ved om det var bulen i bukserne der pirrede deres nysgerrighed eller om de ventede på deres tur??

Sjovt nok blev jeg headhuntet af en Canadier samme aften, og vi havde 2 sjove måneder :-O

Thailænderne spørger mig hver dag om jeg har en lady, jeg forklarer dem at det har jeg ikke, jeg betaler ikke for kærlighed og er meget tilfreds med at være alene. Jeg fortæller dem ikke at det er af medlidenhed med pigerne, jeg ser jo selvfølgelig så mange par hver dag. Falang i stram t-shirt fra han gik til gymnastik i 6 klasse uanset hvor meget han er vokset siden og fører af motorbiken, bagpå sidder så et stk små dame. Når jeg ser det syn bliver jeg altid ekstra glad for min beslutning, jeg vil ikke være medvirkende til at pigerne bliver syge.

Er det kun mig som kan se hvor hurtigt det går ned af bakke for pigerne??

Man møder dem på barer, på gaden og allevegne. Altid smilende og utroligt smukke og tit et problem at sige nej tak til. Får du lavet en aftale med en af dem, går der kun ganske kort tid før de bliver syge.
Muskelsvind, sovesyge og polio i armene rammer dem så snart de er sammen med en falang, hverdagen bliver hurtigt anstrengt og kedelig. De kræver at sove til omkring middag hvor de går ud og spiser (på din regning selvfølgelig 🙂 Armene hænger slapt ned, rengøring er udelukket pga polioen, og enhver mulighed for at sove bliver udnyttet, og de kan efterhånden ikke foretage sig noget, bortset fra de få ord hun har lært og kan huske, Mei mi satang (jeg har ingen penge).

Nå dagbog, jeg har en aftale med web, vi skal have nogle billeder på ordene.

Hvis i keder jer har jeg i gennem nogle måneder uploadet nogle af mine billeder på http://s657.photo…ads?page=5 Det er længe siden jeg har kigget på det, og det er noget værre rod. Men der er billeder fra Samui, Ko Tao, Koh Pangnan, Penang Malaysia, Koh Lanta og Krabi.

Det er en stor pærevælling :-O

En god dag til jer

Med Venlig Hilsen.

Pensionisten

Bamsen har et meget bedre link end mig, så den erstatter jeg med det jeg oprindeligt havde.

Tak Bamse 🙂

Leave a Reply