20.12.2013 På grænsen til koldbrand.

 

Her er pisse koldt, rigtigt gennemkoldt alle vegne. I morges klokken 6 stillede jeg mit termometer udenfor for at have noget at klage over, det stoppede på 12,6 grader mens jeg med klappende tænder og rystende hænder stod og ventede, for hulen det er lidt varme 🙁

Dagtimerne er også ekstremt kolde, folk kører og går rundt med tunge pelsjakker, huer og handsker for at holde kulden på afstand. Og i modsætning til normalen holder folk sig nu i solen og ikke i skyggen, inklusiv mig selv der ikke kan få temperaturen i lejligheden over 20 grader.

Så jeg forholder mig helt roligt og kører ikke hvis jeg kan undgå det, men det var jeg så nødt til alligevel i forgårs hvor Allan fik den gode ide efter endnu en sms fra konen der fortalte at hun blev en uge mere i Bangkok, ville forsøge at hæve nogle penge på deres fælles konto.

Det blev til et to timers ophold i banken der nægtede ham al adgang til hans egen konto, hans kone har lavet en eller anden aftale så kun hun kan hæve penge til trods for at det er Allans penge der går ind. Så han ringede til dem der udbetaler hans penge hjemme i Australien for at omdirigere pengene der kommer på mandag til hans personlige konto, desværre uden held, pengene befinder sig elektronisk et eller andet sted i cyberspace og kan ikke stoppes.


Allan har ingen forbindelser her ude og har ingen han kan trække på, så jeg var nødt til at bruge nogle af mine forbindelser i politiet der hjalp ham med at fryse kontoen så der ikke kan hæves medmindre de begge er til stede. Lidt uhyggeligt at han ikke medmindre han fik hjælp til det, kunne gøre noget som helst med sine egne penge og stå uden en stang på lommen mens konen uhindret kunne stjæle hans penge uden at han kunne gøre noget ved det.


Det har været hårdt at finde ud af hvad der kunne gøres og forklare ham det, men det lykkedes langsomt at få ham på rette spor. Han har nu med lidt hjælp fået flyttet fremtidige udbetalinger til sin personlige konto hvor konen forhåbentlig ikke har været, den bliver så også ændret senere bare for at være på den sikre side !!


Og hjem kom hun så i aftes, jeg er overbevist om at enten en i banken, eller en der har hørt historien der går som en løbeild gennem byen, har ringet til hende. For ifølge Allan der ringede klokken 6 i morges var hun i krigshumør da hun kom tilbage, og hun kom ikke alene. Nu hun havde været så large at lægge 1.500 Bht til Allan der skulle dække hans udgifter i en uge, har der åbenbart været så meget overskud at der var råd til at købe en
Chihuahua hund hun kom anstigende med, sgu en underlig beslutning nu de har en stor voldsom 4 årig pittbull i forvejen, men det har måske været ment som en godbid til ham, hvad ved jeg !!

Alt det her har tæret gevaldigt på min energi og giver mig lyst til bare at køre en lang tur, men jeg har desværre været alt for god af mig og har lånt ham for mange penge + at nogle penge jeg havde regnet med, ikke kom. Så jeg må ud og samle flasker og dåser for at holde skindet på næsen. Men så kan jeg vel lære det, men jeg kunne altså ikke bare lade stå til og lade ham i stikken.


Ud over det sker her ikke så meget, nå ja lidt skete der alligevel her forleden hvor jeg sad ude på vejen og slappede af. Skråt over for hvor jeg sad ligger der en biks der lejer knallerter ud, her stod nogle unge mennesker og forhandlede om prisen, det gik åbenbart godt, for den ene af dem satte sig op på en spritny Fino og gav den gas. Og så blev det sjovt, for han fes tværs over vejen, ramte den høje kantsten og slog en flot salto sammen med den fine knallert 🙂


Men der var ingen svære skader lidt plaster fra apoteket ved siden af ikke kunne klare samt en stak sedler ovre fra ATM uden for 7 Eleven der beroligede ejeren af knallerten. Efter en times tid haltede han sammen med nogle venner væk uden knallert, han havde måske ikke råd til at leje den nu 🙂De usædvanligt få turister der er her til stor undren for alle dem der lever af dem, vader rundt i vinterjakker og bruger ingen penge, så her er dejligt stille for tiden der giver mig tid til at rode med bloggen, noget af det lykkes, men andet vil slet ikke som jeg vil !!

Men man kan nu ved at logge sig ind via Email, kommentere direkte uden at jeg behøver godkende det, men jeg kan blokke personer hvis det begynder at gå for vildt for sig, så alt med måde.


En anden ting jeg arbejder på er et forum jeg håber kommer til at virke på et tidspunkt, også her skal man tilmelde sig via Email konto som andre steder, og så ellers diskutere alt det man har lyst til, men det er meget mere kompliceret at få til at virke, så der går nok lidt tid med det inden det virker. Er der noget andet i syntes mangler eller ikke burde være på bloggen er i velkomne til at fortælle om det, så skal jeg gøre hvad jeg kan for at rette op på det.


Nå, den varme suppe venter på mig, den bliver indtaget ved hjælp af et sugerør så jeg ikke behøver tage skimasken og termodragten af, så en god dag til jer alle 😀


Pen.

 

Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

There are 4 comments on this post
 1. Anonym
  december 20, 2013, 9:12 am

  Du er ikke alene om at fryse, det er også koldt her i Pattaya. Men det bliver vel bedre med tiden.
  knus jytte

 2. Anonym
  december 20, 2013, 8:54 am

  Hovsa pensionisten, er det ikke lidt af en fortalelse, at han ikke kan åbne sin egen konto som er fælles… Ja hvad ved jeg, men lyder da lidt underligt…

 3. Anonym
  december 20, 2013, 8:54 am

  Hovsa pensionisten, er det ikke lidt af en fortalelse, at han ikke kan åbne sin egen konto som er fælles… Ja hvad ved jeg, men lyder da lidt underligt…

 4. Anonym
  december 20, 2013, 8:52 am

  Hov hov pensionisten er det ikke svært at have en fælles konto, som pludselig bliver ens egen, måske misforstår jeg bare retorikken i dit indlæg..

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.