Kategorier
Dagbog

25.08.2019 Store beslutninger venter !


For det viser sig at min hudfarve har stor indflydelse på prisen for en operation her der gør at jeg ikke på nogen måde har mulighed for at spare op til den inden for en rimelig tid.

Så jeg står over for en stor beslutning jeg vender tilbage tilbage til når brikkerne er faldet på plads og jeg kan få et normalt liv igen. For jeg kan kun komme ud via min taxa der er flink til at hjælpe mig med diverse ting, ellers bruger jeg hverdagen på at gå forsigtigt rundt hjemme med hovedet holdt helt stift for ikke at ryge på røven der er enormt kedeligt mens jeg æder hovedpinepiller som bolcher for at holde en ekstrem hovedpine lidt på afstand. En hel nats søvn er noget jeg kun kan drømme om selv om jeg gør hvad jeg kan og har indset at det ikke kan fortsætte og er grunden til mit skriv om en stor beslutning.

Så der er masser af tid til at gøre alt muligt på nettet altså indtil min Pc installation brød sammen på grund af en fejl fra min side, så den er sat til side og har nu ‘kun’ den bærbare der har sine begrænsninger men i det mindste kan slå tiden lidt ihjel. Desværre ligger alle mine ting jeg bruger til bloggen og billeder på en harddisk fra den store Pc jeg ikke har plads til at flytte uden at skulle bruge en god slat penge jeg ikke er villig til at bruge lige nu, så jeg er gået i flyverskjul indtil der er styr på tingene !

I den tid i ikke har hørt fra mig har der været flere store brande i Davao og endda en der ødelagde mit lokale apotek her i Mintal hvor jeg bor, antallet af døde på grund af Dengue er nu oppe på 800 i Filippinerne og de små bangkas bliver ved med sejle til trods for forbud der næsten hver dag koster menneskeliv når de rejser mellem øerne, så alt er som det plejer at være og jeg kan garanteret skrive det samme de næste mange år inden der sker ændringer.

Med alt det her der sker i mit liv lige nu er der ingen grund til at skrive i Dagbogen så vender tilbage når jeg for en gangs skyld kan skrive noget positivt og smile lidt igen.


Det var bare det jeg ville sige.

Pen.

3 kommentarer til “25.08.2019 Store beslutninger venter !”

satme kedeligt at ha det sådan…håber du hurtig finder en løsning skipper…det der er sq umenneskelig at rende rundt med…go bedring..

Tak for tanken, som du kan læse i den nye Dagbog er der gang i noget så håber snart jeg har råd til at finde en adresse og så smutte hjem 🙂

PS. En virus her på den bærbare gør at jeg ikke kan skrive til dig på fb, skal ha fikset det men skal lige være motiveret hvis du forstår !

Svar

Å ja, bloggen gik også ned men er næsten fikset nu, alt for mange problemer 🙁 🙁

Svar

Leave a Reply