Kategorier
Dagbog

08.09.2018 – Sikke et mas !

 

20180904_144207

Med at få køleskabet ind da gutterne kom med det til aftalt tid, bagdørene blev åbnet og en enorm papkasse der indeholdt skabet stod der og så skræmmende ud og så på ingen måde ud til at kunne komme ind i huset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skabet vejer 124 kilo der ikke så ud til at bekymre de 3 gutter der fik det ned på jorden inden de begyndte at tvivle på hoveddørens bredde og begyndte at kravle rundt hvor de lavede afstandsbedømmelse med hænder og fødder indtil jeg hentede mit målebånd der ligesom gjorde det lidt nemmere at beregne afstandene de havde brug for, de har trods alt ikke samme skostørrelse der forvirrede dem lidt.

 

20180904_144650 (1)

 

Så vi kom frem til at netdøren skulle tages af hvorefter første forsøg blev gjort der hurtigt endte da selve hoveddøren nu var et problem, så mere værktøj blev hentet og de fik også denne dør skruet af uden brok eller problemer og skabet kom endelig ind i sit nye hjem og blev stillet op ad væggen hvor det så endnu mere voldsomt ud. Det hele blev skuet på plads igen og leveringen var hurtigt overstået, ja selv pap og flamingo tog de med sig der bestemt ikke er normalt, smækkede dørene i og var på vej ind i førerhuset da jeg stoppede dem og gav dem 100 Peso (12Kr) hver for deres hårde arbejde. Jeg er ikke vant til at folk her bare gør deres arbejde uden først at brokke sig og kræve lommepenge så synes det var helt fair at give dem en mønt og var vældig tilfreds med det hele 🙂

 

20180904_144722 (1)

https://photos.app.goo.gl/BNLUwPY5yfk2hPkC7

 

Men er du gal et stort arbejde der ventede mig, det ’gamle’ køleskab kørte stadig og skulle tømmes og flyttes i den lille stue der lignede dagen efter en studenter fest fordi jeg måtte flytte rundt på det hele for at få plads til ombytningen, så efter ordre fra højeste sted blev en kølig knappet op og jeg gik i gang 😉

 

Det blev en lang dag og aften hvor jeg også måtte skrue en køkkenhylde ned inden jeg kunne skubbe det nye skab på plads og med gevaldigt ondt i ryggen sætte mig pustende ned og tænke over næste dag der stod på rengøring af det gamle skab der i bar skræk fik mig til at nappe en kølig mere og se Ocean 8 der blev en rigtig god oplevelse, den skulle i tage og se !

 

https://www.imdb.com/title/tt5164214/

 

Men endelig efter nogle hektiske dage er køleskabet fyldt op, det gamle rengjort og sat til salg og mangler nu kun en hovedrengøring jeg ellers lige havde gjort så her igen er pænt og rent inden det måske skal svines til igen !

 

For jeg begyndte pludselig at kunne høre en lyd når det regnede fra loftet der lød som en tappen, det er taget der er utæt så det drypper ned på loftet der på ingen tid har lavet to pænt store plamager, så skal have fat i udlejer så det kan fikses inden sofaen der står lige under bliver ødelagt. Regnen jeg havde regnet med kom hver aften efter en uge med faste tidspunkter udeblev og må igen vande mine blomster der er heldigt nu taget har valgt at blive utæt, så altså ikke så alvorlig regntid her men ved selvfølgelig ikke om den kommer med 100 kilometer i timen en dag jeg meget selvmodsigende håber på.

 

For holdet i nakken der gjorde at jeg ikke kunne bøje eller dreje hovedet er skyld i at jeg ikke har fået fikset den stationære computer endnu for skal helt ned på gulvet og hive ledninger ud og måske harddisk, så en regnvejrsdag eller 2 ville ikke være af vejen 😉

 

Og jeg har stadig ikke fundet et korset på grund af nakken hvor jeg blev så meget indendørs at naboerne da jeg endelig kom uden for døren hurtigt kom og spurgte om jeg var okay, så det er da positivt 🙂 🙂

 

Nå jeg skal ind til byen og finde et hotel til Gary der kommer i næste uge fra Cambodia inden han flyver hjem til Melbourne, han kommer på sniger tur for at se om Filippinerne er bedre end Cambodia hvor han er kommet i mange år og hvor tingene har ændret sig markant for udlændinge !

 

På grund af invasionen af Kinesere der har indtaget og overtaget Shitville, også kaldet Sihanoukville, har udlændingene valgt, andre tvunget, at flytte til Kampot der samtidig har taget kriminaliteten med sig der gør at det ikke ser for godt ud for Kampot hvor gaderøverier og indbrud er steget voldsomt ifølge mine venner og aviserne der fortæller om kartel lignende bander der har betydet at Cambodia’s National politi har oprettet en specialstyrke der skal dæmme op for de stigende forbrydelser i provinsen udført af kinesere, så det er altså ikke kun penge de kom med og har sgu ondt af mine venner der stadig bor der 🙁

 

God weekend til jer 😉

 

Pen.

Leave a Reply