Kategorier
Dagbog

03.09.2018 Og 6 timer senere !

 

20180901_134634

Efter en tur gennem byen i et hæsblæsende tempo hvor jeg stormende målrettet næsten løb gennem den ene forretning efter den anden i jagten på et prisrigtigt køleskab hvor jeg i tilgift fik hold i nakken der virkelig kan sætte tempoet ned, var jeg rigtig glad da jeg endelig kunne køre mit kort gennem den lille sprække og betale den ’gamle’ pris for det køleskab jeg ikke kan leve uden 🙂

Så det var en fornøjelse at kunne åbne en kølig i dagens anledning klokken 16.30 og en halv time for tidligt, lægge nakken tilbage hvor jeg blev mindet om mit hold i nakken og lade de gyldne dråber langsomt sive ned til smagsløgene, hold kaje det var kræs 😉

Det bliver leveret i morgen tirsdag eftermiddag og håber sgu holdet i nakken er væk for kan ikke rigtigt lave noget uden at jeg er ved at besvime på grund af den skide nerve der sidder i klemme, så der er virkelig ro på her hvor jeg kamp svimmel går rundt med halstørklæde i håbet om at det hjælper. Ærgerligt for

havde håbet at jeg onsdag kunne køre ud og handle stort ind så jeg slipper for at måtte handle et par gange om ugen, så jeg må ’nøjes’ med at prøve en forbindelse der kan omgå Sausage Factory’s åndssvage regler !

https://sausagefactory.dk/

Sausage Factory er en dansk virksomhed der laver dansk mad og pålæg i Manila hvor jeg også kan købe rugbrød jeg savner enormt meget, men de har som sagt en regel om at os der bor uden for Manila som minimum skal købe for mindst 10.000 Peso (1200 Kr) der er rigtig meget mad, det skal nævnes at minimums beløbet nyligt er sat ned fra 15.000 Peso (1.800 Kr) der betød at hvis jeg ville købe mad der, skulle jeg købe 51 rugbrød for at overholde minimum, dybt tåbeligt især når de skriver :

Even if you live far out in the provinces we can deliver, if you can collect it a a nearby airport where Cebu Pacific, Philippine Airlines or Air Asia has service.

Når jeg læser det får jeg indtrykket af at de meget gerne vil hjælpe os der bor uden for Manila hvis vi altså er indehaver af et meget stort køleskab !!

Så jeg har fundet en forbindelse der køber direkte i butikken (under minimums grænsen !) og sender det til mig jeg skal afprøve, uha jeg skal smovse i medister på rugbrød med hjemmelavet rødkål 🙂 🙂

Nå vi skal lige have afsluttet ’kampen’ med havemanden 😉

Han dukkede pludselig op for at afslutte arbejdet med stenene der var et hårdt arbejde da jorden her er byggeaffald og med store sten, han fik hakket sig 10 centimeter ned og stenene kom på der ser godt ud. Alt det han havde hakket op blev smidt i 2 sække han stillede foran min skraldespand, han stak samtidig lappen frem og ville have de sidste penge han selvfølgelig nok skulle få, men du får ingen penge før du har flyttet affaldet sagde jeg og gad ikke høre på hans forklaringer om at der ville blive fjernet senere. Ja ja godt med dig svarede jeg og mindede ham om at det var samme smøre jeg fik omkring det store læs, du får penge når du har fjernet affaldet fra mit område og ikke et sekund før der ikke passede ham kunne jeg se, naboerne var begyndt at vise interesse for diskussionen med mig viftende med pengene og det begyndte at blive sjovt for jeg var kold som jordbæris og ham der var begyndt at svede kraftigt 🙂 🙂

20180903_090112

Enden på det blev selvfølgelig at jeg fik min vilje på grund af guleroden jeg viftede med, hans øjne flakkede heftigt skiftevis mellem sækken og pengene og endte med at han tog sækkene og slæbte dem hen til et andet hus og fik sine penge jeg sgu var tæt på at smide i hovedet på ham den skiderik men beherskede mig.

Sejren gjorde mig glad så smilede voldsomt da jeg startede knallerten op for at hente vasketøj og fik endnu en god oplevelse da den relative stilhed mod porten blev afbrudt af et kraftigt horn der forskrækkede mig og kom fra skraldebilen, chaufføren hang ud af vinduet for at vinke og hilse mens gutterne på ladet hoppede og vinkede på samme tid og livet var sgu herligt og skyldes den belønning jeg havde givet dem ugen før hvor de masede med et tungt læs affald og jord, så det var som i kan læse en rigtig god dag 🙂 🙂

Pen.

Leave a Reply