Kategorier
Dagbog

01.09.2018 – Satans osse !

Her har man gået og sparet og ventet til overskuddet på kontoen var stort nok til at købe det køleskab jeg bare må eje og hvad sker der !

Jo man har sat priserne gevaldigt op over det hele linjen så det samme køleskab jeg har haft i tankerne nu har stigninger på helt op til 15.000 Peso (1.800 Kr) helt uden grund jeg ikke vil betale, for satan i helvede det er tarveligt nu jeg har ventet tålmodigt selv om jeg har haft råd til det men ikke vil under ret vist beløb på kontoen i tilfælde af forhøjede ølpriser.

Så den står på sniger tur i dag efter et par timer på nettet uden resultater, jo jeg fandt skabet til den rigtige pris men løb så ind i levering der i sidste ende gjorde det alt for dyrt, så jeg må ud og se om der skulle findes et skab et eller andet sted til den rigtige pris !

Og det er forøvrigt nu at de 4 forbandede Ber måneder starter der betyder at julen er skudt i gang med pynt og forfærdelig høj julemusik alle vegne, er der ber i slutningen på måneden mener man her at julen er startet jeg opdagede da jeg flyttede til Filippinerne i oktober måned sidste år hvor jeg vadede ind i et stort shopping center i højt solskin og blev mødt at en helvedes larm og jule vanvid, og mig der hader julen 🙁

Men ellers går det godt, monsunen er kommet og giver byger om aftenen og til tider overskyet i dagtimerne og sænker temperaturen til omkring og lige under 20 grader der er pragtfuldt, men hvad der ikke passer mig er starttidspunktet for regnen der typisk er 19.30 og dermed ramler ind i Formel 1 så længe der bliver kørt i Europa, signalet forsvinder fuldstændigt på grund af regnen så glæder mig over at Monza i weekenden er den sidste bane i Europa der giver helt andre sendetider, de sidste 7 løbstider passer mig meget bedre og ser frem til dem og håber at Gary der kommer forbi om 2 uger selv kan finde på noget at lave de dage der bliver kørt så jeg kan hygge mig 🙂

Hvad er der ellers sket, jo tirsdag blev jeg lagt ned af virus fra routeren på begge mine maskiner der er pisse irriterende for kan ikke selv om jeg gerne vil, fortsætte planlægningen af vores køretur næste år jeg arbejdede med da det skete, alle gemte oplysninger ligger på den stationære jeg ikke har haft fat i endnu fordi jeg hurtigt fik geninstalleret Linux på den bærbare der tog 10 minutter inden den kørte igen og var lidt træt af at skulle begynde forfra på den stationære. Værre er det med den jeg er meget øm over for på grund af alle mine billeder fra de sidste 9 år herude der ligger der samt mine film jeg ikke vil miste, så jeg har med vilje skubbet det fordi jeg ved der venter et meget stort arbejde i at få reddet mine ting og få den op at køre igen desværre.

Jagten på et nyt korset går desværre ikke så godt for kan sgu ikke finde det her i byen der ellers har bind og jeg ved ikke hvad til alt andet og ved snart ikke hvad jeg kan gøre, jeg købte et i Butuan og kunne selvfølgelig køre dertil men orker sgu ikke de 11 timer hver vej i bus og kan slet ikke køre dertil på knallert så er gået lidt i stå med det.

Nå, det var bare en opdatering og som i kan se er der ingen billeder denne gang da jeg ikke har installeret de programmer jeg skal bruge til det endnu, man ved jo aldrig om routeren er renset så kører på en skrabet udgave af Linux indtil jeg føler mig sikker !

Pen.

Leave a Reply