Kategorier
Dagbog

16.08.2018 – Så er der fuld knald på igen :)

DSC_1958 (Medium)

Endelig slap jeg af med feberen der sgu var den værste for sov 10 – 12 timer hver nat samt en middagslur på 3 – 4 timer, så det var kedeligt men billigt for havde ikke kræfter til at køre nogen steder udover min husleje jeg desværre forsinket fik betalt, sorry for that Jason 🙁

Alt den hosten og nysen jeg stadig døjer lidt med minder om en personskade efter påkørsel af tog, ribbenene føles som brækket og tuden er fuldstændig ødelagt og ligner sgu snart et jordbær med skader så mener selv jeg fortjener et spa ophold med daglig massage og masser af isterninger til sjussen, hold kaje det er træls.

20180606_162614 (Large)

Nå, jeg måtte skubbe flere planer men fik da sat gang i opgraderingen af haven hvor jeg ville af med den stinkende jord efter problemerne med kloakken og lægge fliser i stedet for der lykkedes efter lidt kamp med bossen for arbejdsstyrken der åbenbart har monopol på arbejdet her. Jeg skulle have tilladelser og jeg ved ikke hvad da jeg blev kaldt ud til vagten der havde stoppet lastbilen med fliser og sand jeg ikke fattede en dyt af, det er jo kun fliser forsvarede jeg mig med og ikke en tilbygning da de bad om en byggetilladelse.

20180810_112227 (Large)

Det hele handlede om penge under bordet viste det sig og fik lokket sjakbajsen ud af kontoret så han kunne snakke med flise folkene, hvor de fik forhandlet sig frem til en aftale så bajsen fik sine 200 Peso (24.54 Kr) og det hele var i orden og lastbilen fik lov til at køre ind af porten !!

 

 

20180809_102644 (Large)

Med det på plads gik gutterne i gang med at gravet den stinkende lorte jord op og fik den kørt væk inden de gik i gang med flise arbejdet der tog dem 2 dage jeg synes var hurtigt og var tilfreds da jeg betalte for det hele der løb op i 1.530 Kr for 18 Kvm fliser 2 m2 sand og 3 mand i 3 dage, så nu ser forhaven sådan her ud og mangler nu kun et lag cement bag huset og pusler lidt med planer om at købe et telt så jeg har et tørt sted til knallerten når regnen tager fat for alvor.

20180816_112850 (Large)

Og nu jeg havde sparet så mange penge under min svære sygdom 🙂 ansatte jeg en havemand der nu tager sig af den daglige fejning af fortov og vej og vedligeholder blomsterne på en månedlig basis, jeg ved godt jeg smider om mig med penge men kunne godt se fidusen i at slippe for de (ryg) krævende øvelser så mente godt at jeg kunne undvære de 1.200 Peso (147 Kr) det kommer til at koste mig månedligt, og så behøver jeg ikke tænke på vedligeholdelse hvis jeg tager på tur og har lige sendt ham hjem for i dag efter han satte de 22 Santan blomster jeg købte i går der kostede mig 800 Peso (98 Kr). Jeg havde dem også i Thailand fordi de tiltrækker sommerfugle der elsker at suge nektar i dem og giver et herligt dyreliv lige uden for vinduet 🙂

Den lille stribe jord i kan se bliver fyldt op med små hvide sten i morgen og er så færdig udenfor og hygger mig over priserne her der vist slår dem hjemme med et par længder…..

20180816_113012 (Large)

Nu jeg var så frisk og bare måtte lave et eller andet, kørte jeg ind til byen hvor jeg fik købt noget smør og brød jeg var løbet tør for i mandags, fik luret om der skulle være et godt tilbud på mit nye køleskab der kun er en uge eller to væk og fik endelig købt 8 Gb DDR ram til den bærbare der kører Linux som en drøm der kostede mig 3.800 Peso (466 Kr), om det er billigt ved jeg ikke men havde brug for dem da jeg kun havde 4 Gb i dyret.

20180816_112811 (Large)

Effekten af at ikke køre nogen steder og min tur med snot har betydet at fryseren kun indeholder 2 koteletter og et par poser persille, så uanset om jeg har lyst eller ej er jeg nødt til at køre ud til den modsatte ende af byen for at købe kød og ved endnu ikke om jeg i dagens anledning tager en taxi for ikke at udfordre skæbnen mht. til snotten jeg altid har en evne til at presse fordi jeg starter for tidligt ud, men hvis det regner som de har lovet er valget meget nemt og jeg må tape munden til så jeg ikke hele tiden spørger chaufføren hvorfor han er så dyr 🙂 🙂

Humøret i igen i top og glæder mig over livet og de små herlige glimt af en lille bitte farverig fugl der er så lille at den kan sætte sig på blomsterstilkene hvor den stikker sit lange buede næb ind i skattekammeret og hurtigt suger indholdet ud og leder så efter en ny blomst, jeg ser den selvfølgelig når jeg ikke har kameraet med mig der ærgrer mig fordi de helt uden frygt laver deres stunt 1 – 2 meter fra mig der står musestille for ikke at forstyrre dem, så en dag håber jeg at være heldig at få et billede jeg også satser på at få af sommerfuglene når mine nye blomster er vokset og får flere blomster, det kan da kun gøre en glad 🙂

Pen.

Leave a Reply