Kategorier
Dagbog

29.11.2017 – Endelig lidt fremgang.

29.11.2017 Endelig lidt fremgang.

Det er ikke fordi der er Breaking News på tapetet men alligevel en god nyhed for mig 🙂

For siddende der i den eneste stol jeg ejer sent om aftenen i et forsøg på at blive enormt træt så jeg kan sove længe, fintænkte jeg over livets genvordigheder og blev revet ud af mine tanker ved at telefonen gav en lyd fra sig der betyder at jeg har modtaget en mail.

Jeg håbede selvfølgelig på godt nyt fra UD eller Steen så mit liv kan blive normalt igen og få råd til at købe en vand tank så jeg kan få et bad når jeg har lyst og andre småting der gør livet nemmere ! Men det var fra Politiet der sendte mine kørekort oplysninger og som en tidlig julegave på opfordring fra mig, var de 3 dokumenter skrevet på engelsk jeg skyndte mig at takke for og glæder mig til jeg kan bliver ejer af et gyldigt kørekort så jeg kan komme omkring 🙂

Så jeg skal, altså hvis det holder op med at regne som det har gjort siden i går aftes, dælme hen og beslaglægge beviset så livet kan jumpstartes….

Jeg skrev tidligere at jeg ville købe en vand tank der virkelig står nummer 1 på ønskelisten, for der er kun vand nok i hanen til et bad fra omkring 22.00-23.00 til 05 om morgenen og så et snævert vindue omkring klokken 3 – 4 om eftermiddagen hvor jeg så kan vaske op, tage et bad og så videre. Men min sved er ikke tidsbestemt og er herre irriteret over at skulle være hjemme hver eftermiddag for at få vasket støvet og sveden af og misse mange ting uden for porten !

Lidt research giver en pris på 7000 Peso (870Dkr) for en 500 liters stål tank der er stor nok og mangler så kun at finde prisen på en pumpe. Det lyder måske lidt underligt at jeg skal finde en pris, men som jeg snakkede med Dan om der deler min holdning og irritation, er det ikke bare lige nemt som hjemme at finde en samlet pris. For det første bliver man overfaldet af unge ansatte der vil hjælpe uden at vide noget som helst om noget som helst der er frustrerende og årsagen til at jeg vil gå rundt alene der tit giver sure miner, men for helvede da osse !

Jeg var på mission med nogle mål i hovedet og havde medbragt mit målebånd og styrede direkte hen til objektet jeg var interesseret i og begyndte mine opmålinger, og straks kom der en kvindelig ansat der begyndte at snakke og fortalte mig at det var i tommer da hun så jeg målte nogle afstande der fik mig til at snerre af hende og vise hende mit medbragte målebånd der også har centimeter og brumme at hun vel for helvede kunne se at det var centimeter, den scorede jeg slet ikke på og hun gik sin vej i vrede, sådan er det alle steder, vildt irriterende men det de er ansat til.

Så det kan være lidt masende når man ved hvad man vil have og udvælger mine mål med omhu og vælger de steder hvor jeg allerede har gjort mig bemærket og til dels får lov at gå i fred 🙂 Og så til noget underligt, ingen har levering uanset hvor store eller dyre dine ting er undtagen Robinson, så hvis og når jeg køber noget jeg ikke selv kan få hjem, ringer jeg til min taxi ven der så på en eller anden underlig måde får pakket hans tricykel med det købte, hvis varene er for store bliver taget brugt der kan se sjovt ud og har set køleskabe, møbler og 6 meter lange plastikrør rage godt op og bagud mens den lille motor knokler 🙂

Nå det er tid til morgenmad her der består af rester af den mørbrad jeg viklede bacon omkring, pandestegte kartofler og så kom jeg til at lave beanaise sauce der lige skal varmes…..

Pen.

Leave a Reply