Kategorier
Dagbog

02.12.2017 – Utroligt men sandt !

02.12.2017 Utroligt men sandt !

 

 Når jeg skriver sådan i overskriften er det fordi jeg som sædvanligt desværre, er offer for personangreb og magtmisbrug i UD der for første gang i 8 år var sen med pensionen og til min overraskelse træffer afgørelse fredag eller mandag !

Hvad for en fucking afgørelse ?

Jeg har sgu ikke bedt dem om at træffe noget som helst men blot udbetale den pension jeg har krav på ifølge loven der siger at jeg har krav på 18.412 kr. pr. måned ifølge § 49, stk. 1, nr. 8 som enlig førtidspensionist. Men det sidder der åbenbart nogle nidkære ansatte og fifler med så de kan spare penge på bekostning af mig og mit velvære så endnu flere ikke danske nasserøve kan få et fedt liv i Danmark, hvad i alverden sker der med Danmark efterhånden ?Nå, jeg kan ikke gøre andet end at vente og frygter allerede at de af en eller anden grund stopper pensionen så jeg er rigtig på røven og ikke engang kan betale første måneds husleje pga af det, så mit liv er spændende !

Og desværre var jeg så naiv at jeg som jeg snakkede om i et tidligere indlæg, kørte ud i går formiddags hvor jeg købte en vandtank og en pumpe så jeg kan få et bad og brugte de absolut sidste penge fra min nød opsparing der var dedikeret til en billet hjem hvis noget går galt, det ærgrer mig enormt nu men kan ikke returnere varene man ikke bruger her, man har 7 dages ombytning ret hvis varen er defekt og intet andet.

Så mandag bliver en spændende dag af flere grunde, formiddagen skal bruges til at få mit kørekort jeg håber glider lige igennem så jeg kan bruge resten af dagen på at køre rundt for at slå tiden ihjel til det bliver mandag hjemme hos jer, jeg er jo 7 timer foran jer og tror det er bedst jeg holder mig væk fra Pc’en og laver noget fornuftigt i stedet 😉

Senere i næste uge har jeg aftalt med Dan at vi tjekker Immigration for at se om jeg måske er så heldig at mit ID kort er færdigt så jeg kan oprette en bank konto her i stedet for Cambodia hvor min pension går gennem nu (hvis den altså kommer !), det må da for fanden være bevis nok på at jeg er her der nok er problemet. For til trods for kopier af flybilletter, lejekontrakt og kopi af pas med stemper der viser at jeg opholder mig i Filippinerne, har jeg snakket med Mr Fuldmagt der som mig mistænker at UD ikke tror på at jeg er hvor jeg er, så alt det håber jeg bliver ordnet i næste uge så jeg kan komme tilbage til et normalt liv 🙂

Ellers er der nogenlunde ro på her bortset fra en utæt vandlås i køkkenvasken så vandet løber ud på gulvet, det vil jeg se om jeg kan få lavet for stinker ad h til og giver mere fugt indenfor min bronkitis ikke kan lide, i forvejen er luftfugtigheden ekstrem og føles som 100% der bliver hjulpet godt på vej af de byger der kommer der dog er befriende kølige.Klokken er her 7.52 og jeg kan høre skraldemændende dytte for at gøre opmærksom på at de er her, for de kommer kun 2 gange om ugen, fredag og lørdag hvor fredag er pap, glas og andet genanvendeligt jeg bare elsker. For jeg har altid sorteret mit affald der nu har givet mig nogle glade ansigter når de kommer, for de dytter for at få mig ud så jeg kan se de giver mig tumbs up mens de smiler over hele hovedet og snupper poserne man hænger på en krog eller lignende udenfor porten så hunde og katte ikke kan splitte dem ad, faktisk smart men kræver at poserne er hermetisk lukket så myrene der er mange af, ikke kan invadere dem.

Men hvor skraldet bliver kørt hen skal jeg nok tage et billede af senere, for det er ikke for sarte sjæle og meget forurolignende at se. De mange små knallerter med sidevogn der er vores skraldevogne, kommer konstant med et nyt læs der bliver læsset af på jorden ved siden af en stærkt trafikeret vej for at blive overfaldet af folk der åbner alt i håbet om at finde en skat og efterfølgende smider resterne op på en lastbil uden handsker! Herfra bliver det hele kørt op til noget der bliver kaldt (Tak til Projekt Viktor !) ‘Smokey Mountain pga. de mange giftige dampe, der stiger op fra affaldet.’

http://projectviktor.com/julehj%C3%A6lp-2017

Her kan i læse hele artiklen der er barsk læsning og er også på FB: Project Viktor – De frivillige !

Derfor er mit kørekort så vigtigt for mig så jeg kan tillade mig at køre rundt og tage billeder af ting som dette og meget andet uvant her i byen jeg har en ubændig trang til at fortælle om.

Pen

6 kommentarer til “02.12.2017 – Utroligt men sandt !”

Du er meget venlig men takker pænt nej tak for tilbuddet, jeg forstår hvad du siger og skal nok komme tilbage i kampen igen. UD ved ikke at dette gør mig mere stærk og mere tændt på at kæmpe for min ret og ved inderst inde at jeg vil vinde min sag, det tager måske lidt tid men skal nok komme !!

yimbo; Jeg fik lidt over halvdelen af det jeg plejer at få i dag, så der er noget at glæde sig til når de skal efterbetale, men jeg synes det er noget pis at lave..

Leave a Reply