Kategorier
Dagbog

21.02.2014 – Tid til det hele !!Jeg faldt helt ned på jorden og fik endelig slappet af som jeg havde brug for, det gik så ud over de sidste fortællinger om turen til Um Phang i får om et par dage. Med vejret der i øjeblikket består af en smule regn om morgenen, og så ellers overskyet og gråt resten af dagen med temperaturer der ikke overstiger 25 grader, er der dømt formiddagslur og eftermiddagslur, så mon ikke jeg bliver udhvilet på et tidspunkt ??
Om det er på grund af urolighederne i Bangkok der er skyld i den spøgelsesagtige stemning der hersker ved jeg ikke, der er så få turister i øjeblikket at forretninger og restauranter holder lukket døgnet rundt. Gaderne er øde både om dagen og om aftenen og usædvanligt for gaden er den stilhed der allerede klokken 7 om aftenen er meget markant og anderledes, ikke noget vi er forvænt med, men jeg nyder den så længe den varer.
Så jeg oplader batterierne stille og roligt så jeg kan få lavet alle de ting jeg er bagud med, jeg arbejder på en DVD for nogle venner der har givet mig billeder og små film jeg så sætter sammen så det bliver lidt mere festligt at se på, samtidig er jeg også i gang med de billeder og film jeg selv tog undervejs, og alt det sidden ned er jeg ikke så god til, så ting tar den tid ting tar !!
Samtidig kræver Allan en del opmærksomhed, han rodede sig selvfølgelig ud i en dame nu jeg bare var smuttet, det gik godt inden det gik mindre godt. Men så blev det godt igen inden det sluttede med et brag for dem, så jeg keder mig aldrig 😀
Nå, jeg vender frygtelig tilbage enten i morgen eller overmorgen.
Pen.

En kommentar til “21.02.2014 – Tid til det hele !!”

Hej Pen det er synd du fryser , her er så varmt , at man næste ikke kan holde ud at være ude. Temp. godt nok kun omkring 30 -33 men luftfugtighed på 97 så er det stridt.

Men godt du stadigvæk oplever noget, dejligt at læse og følge med i.

knus jytte

Leave a Reply