Kategorier
Dagbog

14.12.2013 – Endnu en lille tur ud i det blå.


Der kom endelig lidt varme i dagtimerne så jeg ikke behøvede mere end en tynd langærmet for ikke at blive alt for kold, så jeg kørte ud til Latja som er en lille by små 10 kilometer herfra.


Her er der et stort offentligt område nede ved floden hvor man mod at betale 20 Bht kan leje en flydevest og så ellers kæmpe imod strømmen som jeg har ladet mig fortælle er 5 knob, hvis man ikke har de lyster kan man blot sætte sig under en af de mange parasoller og nyde lidt god og meget billig mad.


https://plus.google.com/108285003339259231934/about?gl=th&hl=daJeg har nu været der to gange uden at møde mere end 2 turister men en masse Thaier dog uden at det var overvældende, stedet bliver brugt af soldaterne fra den store army base der ligger et par kilometer herfra, som mål når det er spisetid. De sidder i små grupper ved de mange borde og snakker dæmpet og hygger sig kan man se, og man kan dårligt andet her i et meget fredeligt område hvor kun biler og knallerter larmer når de kører over floden bryder stilheden.


Jeg var sulten denne gang og bestilte kao pad moo og en øl i dagens anledning, som så mange andre steder har de desværre kun store øl, så det måtte jeg forsøge at leve med selv om det så umuligt ud 🙂


Sølle 85 Bht kostede det for et par timers hygge der som den eneste falang der gav mange nysgerrige blikke, de sædvanlige hunde kredsede om bordet for at få nogle rester de dog ikke fik af mig i dag, maden var så velsmagende at jeg nærmest slikkede tallerkenen mens jeg kiggede på floden og nød livet i det livgivende solskin.


Desværre er billederne ikke så gode for tiden, en tung dis blandet med os fra afbrændingerne giver en mælkehvid oplevelse med eller uden kamera, men lidt kan man da se. Stedet er et sikkert hit hvis man vil lidt væk fra det turistede inde i byen og er villig til at prøve Thai mad. Kør ud af byen mod Erewan vandfaldet og drej til venstre første gang efter den store army base på højre hånd man ikke kan undgå at se, følg vejen der går gennem marker med majs, bananer og sukkerrør, vanvittig flot natur hele vejen. Drej så til venstre igen nede i ‘byen’ hvor skilte viser vej ned mod floden der hele vejen er på jeres venstre side og hav så ellers en god dag der 🙂


Mine op og nedture med både forkølelse og dengue gør at jeg ikke er så aktiv nogle gange, lige som jeg tror at nu går det godt, får jeg et gok i nødden og får lige en nedtur igen og sover meget, så jeg er meget hjemme og bruger meget tid på et nyt design til bloggen jeg er nødt til at skifte til hvis jeg vil have nogle flere ting på bloggen som jeg gerne vil, hvornår jeg bliver færdig med det projekt ved jeg ikke, ting tager den tid ting tager, samtidig følger jeg livet i gaden der hele tiden udvikler sig i alle retninger !!


Af sikkerhedsmæssige årsager har jeg afbrudt alt samvær og snak med den storrygende nabo, han er meget glad for det modsatte køn og dem i mellem han konstant beglor og kommenterer, det gælder også piger lige over ti år han vidt og bredt fortæller alle han møder hvor gode de bliver om et par år. Det har nu nået Thaiernes ører der er begyndt at snakke om ham, og den beskyttertrang de har over for børn kan jo hurtigt udvikle sig, så jeg skal ikke ses med ham mere for min egen sikkerheds skyld.


Han roder sig ud i alt muligt, hans eks han fortalte alle om hvor doven hun var og ikke var så renlig og ikke ville have tilbage, sad kvajhovedet og ringede til i en restaurant hvor han ikke var klar over at personalet forstod engelsk og kendte ham. Kom tilbage bønfaldt han hende der åbenbart virkede, for en morgen steg hun af en knallert taxi og lagde sig så ellers på sofaen mens naboen sad og overvågede hende, så meget at han ikke spiste i halvanden døgn, han havde jo travlt med at holde øje. 


Så da de næste dags aften gik ned til broen, gik hun ind i en forretning for at kigge på tøj (sagde hun!!), og stak af :-)))))))


Jeg sad uden for lejligheden og røg og hyggede mig da han forpustet kom tilbage og spurgte om jeg havde set Pa som hun hed, det er ikke mit problem bed jeg ham af nu jeg vidste at han havde fyldt os alle med løgn, samtidig morede jeg mig over at han var blev taget i en løgn mens han sad i sin kørestol og bandede godt og grundigt inden han kørte ud for at finde taxidamen der så blev hos ham et par dage.


Så folk holder nu afstand til ham mere end før, så ka han lære det 🙂


Al den her lediggang som egentlig keder mig enormt, er så godt for noget 

andet.

Jeg møder og snakker med så mange forskellige mennesker fra lige så mange forskellige lande, et herligt tidsfordriv der nogle gange trækker ud til sen aften siddende ude på vejen og snakke og se på livet. Og de to danskere er vendt tilbage fra Chang Mai hvor de godt kunne have brugt mere tid som de sagde, de tog jo bussen derop her fra, men tog nattoget tilbage til Ayuttuya som de var imponeret over. I stedet for den sædvanlige sovevogn hvor kun et tyndt gardin giver lidt privatliv, var der her små kupéer som vi kender dem hjemme og hvor man fik den bestilte mad fra restauranten serveret, så alt i alt havde de det pragtfuldt på turen 🙂


Nå, jeg vil hælde sprit i halsen og vand i håret (eller også er det omvendt ??) og gå ud og kigge på den skønne jeg har kendt et par uger nu, det kommer der måske mere om senere !!


Pen.

 

 

 

3 kommentarer til “14.12.2013 – Endnu en lille tur ud i det blå.”

Godt at du er nogenlunde på dupperne igen, ja jeg kender godt den traume man får med de stor øl. men når de siger det til mig så er jeg begyndt at sige Is the så en ide giver jeg gratis videre. Hav det Ove

Leave a Reply