Kategorier
Dagbog

14.08.2013 – Lidt småsnak……

Lidt småsnak…… Som i kan se, vendte jeg tilbage til den første skriftstørrelse igen, det så simpelthen for stort ud i forhold til resten af siden, så undskyld til Bent der må forstørre teksten 😀

Men det var et rigtig godt råd der kom med at bruge Ctrl og så hjulet på musen til at forstørre teksten, jeg havde selv brugt Ctrl + og – i flere år, men det her råd er meget nemmere at bruge, så mange tak for det.

Igen har jeg brugt mange timer på bloggen, jeg ville have smiley på indlæg og kommentarer der ligesom gør det lidt festligere, men jeg må bøje mig for overmagten og vente med det indtil det bliver muligt, vist noget med at Google som ejer Blogspot, ikke vil tillade brugere at programmere så dybt inde i koden, så det bliver de gode gammeldags smiley indtil videre :-O


Tiden siden sidst er brugt til mange forskellige ting, haven der desværre ikke løber nogle steder, bloggen som jeg skrev, og ikke mindst timerne der blev brugt på at se film nu vandet havde valgt at vælte ned fra oven, og her blev jeg dybt skuffet over falskheden og bedraget der overvældede mig og gav alvorlige tømmermænd dagen efter på grund af en overdosis fludium der eller var meget velsmagende under indtagelse.

Jeg brugte 2 timer og 53 minutter klistret til skærmen, langt langt væk fra virkeligheden mens jeg begærligt slugte hvert et ord i filmen Exploding Sun der handlede om at redde jorden fra de farlige radioaktive stråler fra solen der langsomt ødelagde jorden. Hovedpersonen der selvfølgelig endte  med at redde planeten Jorden, åbnede døren i et rumskib og kastede både sig selv og en bombe ind i solen kun iført en kedeldragt, men på det tidspunkt var jeg begyndt at blive lidt mistænkelig over filmen. For der er så vidt jeg ved en anelse varmt tæt på solen, og rumskibet der skulle redde jorden, brugte kun et par minutter på at komme op til solen, men det forstyrrede ikke helten der med et smil på læben lod sig falde ned på solens overflade!

Men ikke nok med at jeg havde brugt små 3 timer på at se filmen og måtte kæmpe gevaldigt dagen efter med tømmermændene, medvirkede helten jeg tog til mig som en ægte Amerikaner som de siger derovre, gudhjælpemig i en anden film der var optaget senere, altså var det hele skuespil, det overraskede mig sgu noget, han var jo slet ikke død……

Så nu ser jeg film med en helt anden indstilling, det er fis i en hornlygte og løgn det hele 😀

Men ellers kan jeg anbefale Oblivion med Tom Cruise i hovedrollen, helten (Tom Cruise) giver også sit liv til et godt formål, men dør ikke alligevel. Bortset fra den lille detalje var filmen flot filmet med nogle fede effekter, bare det gør den værd at se på.


En sjælden dag uden alt for meget regn, løste endelig mit problem med at finde en E cigaret der meget gerne skulle hjælpe mig i mit forsøg på at sætte mit alt for høje forbrug af cigaretter ned. En bekendt vidste hvor jeg kunne købe dem til en billig penge med hans kones hjælp, så vi drog mod natmarkedet der ligger ved siden af togstationen udstyret med en håndskreven instruks på et tidspunkt på dagen hvor jeg hader at være ude. For efter 17.00, er jeg ikke at finde undtaget i mit hus, det ragnarok af handlende og damer der tilbyder deres varer nede i skrigegaden er alt for meget for mig, jeg gider det simpelthen ikke og skynder mig gerne hjem inden de kommer alt for godt i gang, men nu var jeg som sagt desværre nødt til at være der hvis jeg ville have den elektriske smøg.

Ekspeditionen gik smertefrit og hurtigt, den lille stand blev fundet og jeg fik vist den ulovlige vare det er. E cigaretter er ulovlige i Thailand, nok på grund af de små indtægter staten og dets altid pengehungrende embedsmænd higer efter, så jeg gør noget ulovligt ligesom alle de mange andre der fiser rundt og suger på et plastikrør gør, med god samvittighed.

Det kom til at koste mig 1.300 Bht for 2 stk. inklusiv 2 små flasker smag, kaffe og mint man kan blande som man har lyst, så det bliver spændende at se om det kan nedbringe mit cigaret forbrug og fjerne den forbandede hoste L

Nå, som sagt var det bare lidt småsnak, jeg vil gå ud i haven og følge op på mit projekt med ukrudtet der mødte sin overmand i form af det gift jeg købte, der er kun små pletter jeg ikke havde ramt i første omgang, så jeg vil se om jeg kan nå det inden de truende skyer giver vand igen. Den enorme bunke af blade jeg i ren dovenskab !! samlede med min højtryksrenser :-() skæmmer også noget, så jeg vil prøve om ikke 20 liter fly benzin kan futte det af så der ser lidt pænt ud derude.

Pen.


2 kommentarer til “14.08.2013 – Lidt småsnak……”

Hej Pen

Jeg syntes der er længe imellem vi hører fra dig ??? Står du i spr.. eller er du bare travl? håber det sidste , for du har ikke godt af den skrigegade. Pas på du ikke får for mange
” trøstepinde” nu hvor du ikke kan få flere piller.

knus jytte

hej Pen
Det er underligt , at det er forbudt , at købe og bruge e-cigaret al den stund , at der er masser af steder , det er forbudt at ryge. Det er en god ide, at sætte forbruget ned , men helst at stoppe helt. Så dejligt at høre du nu tager dig sammen på et felt, så er det bare ” tømmermændene” du skal have styr på. Men en ting af gangen.
Stopper regnen ikke snart nede ved dig ??

knus jytte

Leave a Reply