Kategorier
Dagbog

14.09.2013 – Konspirationsteorier der sparker røv !!

Konspirationsteorier der sparker røv !!

Jeg sidder her pisse hamrende gennemblødt og har bare behov for at komme af med nogle ting der virkelig sætter Thaiernes mentalitet til skue, og de sidste 2 kilometer hjem, åbnede himlen sig og gav vand på den lede måde, så humøret er højt.

Jeg har med mit behov for at fortælle om mit liv, bevidst prøvet at holde problemerne med min X ude af Dagbogen, det er for det første meget privat, men også ikke noget der kommer så mange mennesker ved, men i dag er en undtagelse af de store, og forhåbentlig den sidste gang jeg behøver dele mit privatliv med jer.

Jeg har som jer der følger mig sikkert ved, haft problemer efter at jeg blev alene og som har pint mig. Jeg undlod at overføre penge til X på grund af den hetz der blev kørt imod mig, og her den 14 september er jeg endelig i besiddelse af et underskrevet papir hvor jeg bliver lovet fremtidig fred, men samtidig også understøtter min påstand om at jeg altså bor alene, så langt så godt.

Selv om jeg havde besluttet at være hård over for min X i håbet om at hun på et tidspunkt gav sig, har jeg ikke haft det så helvedes godt med tanker om at min søn måske ikke fik mad, hvad ved jeg. Jeg har brugt mange timer på at være ked af det, og havde endelig fået nok.

Så jeg fik min ven der snakker godt engelsk til at ringe til X og fortælle hende at jeg i fremtiden ville overføre 5.000 Bht pr måned hvis hun stoppede sin hetz, underskrive det og så ellers lade mig i fred der fik hende til straks at sige at hun var på vej (selv om hun havde sagt hun arbejdede!!).

Hun troppede op på mødestedet der tilfældigvis var min lille købmand på 74 år hvor min ven tit kommer på besøg for at snakke, her blev hun afkrævet en skriftlig erklæring om at hetzen mod mig stoppede hvis hun ville modtage penge der skal forsørge mini søn, og intet andet. Der blev snakket frem og tilbage som der normalt bliver, og som sædvanligt må jeg desværre sige, kom der også de sædvanlige løgne der gudskelov ikke forstyrrede mødet så forfærdelig meget nu min ven gennem flere måneder både har hørt min side af historien, og har hørt jungletrommerne snakke, så hun holdt tungen lige i munden.

Men hun var ikke kommet alene fik jeg at vide, der var en anden kvinde med hende der rent ud sagt fik besked på at forsvinde, hun havde været utrolig grov i munden og forstyrrede mere end hun hjalp, så X sad alene tilbage og kvajede sig som sædvanligt med de modstridende historier der er helt ude i hegnet, så intet nyt under solen !!

Hun havde selvfølgelig intet arbejde som hun ellers hårdnakket havde påstået hun havde, hun havde søgt om arbejde og ventede på svar, så den var dømt ude. Hendes problemer med at betale huslejen på 3.500 Bht pr måned var heller ikke sand, der bor en eller anden i huset så hendes andel nu er 2.500 Bht pr måned, men alligevel havde hun den frækhed at spørge om jeg ville hjælpe hende med 2 måneders husleje i alt 7.000 Bht, igen en ommer !!

Sådan kunne jeg fortsætte med at pille hende ned, min ven var rystet over de påstande der konstant modsagde sig selv og hun var efterfølgende glad for min bøn om at optage samtalen som nu ligger trygt både hos mig og min ven, for helt ærligt er det sgu for langt ude.

Udover chokket over at høre at hun ville tilbage til mig og hvor meget hun elskede mig efter alt det hun har bagtalt mig, kom nu det mest interessante der stadig kører rundt i raketfart i mit hoved og fik mig til undtagelsesvis til at besøge købmanden for at købe nogle kølige, for det er sgu chokerende !!

Den anden kvinde der blev bedt om at forsvinde viste sig at være nabokonen her hvor jeg bor, og kom nu tilbage igen og nu bliver det vildt, for hun var utroligt nok årsagen til meget af hetzen imod mig.

Som man kan høre på optagelsen, drejer det sig om at min X er blevet tilbudt penge for at bagtale mig, få mig til at føle mig utryg, og i det hele taget bare have lyst til at flytte så naboen kan købe huset !!

Efter hvad jeg fik at vide da jeg lejede huset, boede familiens patriark her med sin mia noi der arvede huset efter den gamle blev kørt ned ude på vejen, det førte til et had mod min udlejer der nu bor og arbejder 400 kilometer herfra fordi familien følte sig som de rette ejermænd. De var overraskede over at jeg lejede huset, der havde ikke været kontakt mellem parterne og naboen var ærgerlige over at de ikke kunne købe huset, men udover det var der kun smil, så ingen ko på isen nu jeg jo var totalt udenforstående.

Men de har åbenbart været alvorligt pissed over ikke at kunne overtage ejendommen, og desværre for mig fandt de et nemt offer i min X der endda fik støtte af min forhenværende ven i Bangkok og hans kone der i en mail til mig indrømmede at hun viste hvad min X foretog sig, så meget for venner, føj for fanden siger jeg bare !!

Nå, det var bare det jeg ville sige her utroligt skuffet over folk med hjerter og samvittighed sorte som en negers røvhul, må de brænde langsomt op i helvede.

Pen.

En kommentar til “14.09.2013 – Konspirationsteorier der sparker røv !!”

Min tidligere ven

Dette er der faktisk heller ikke noget unaturligt i. Alt skal prøves for at lette rumpetten på en farang som dig..

Det er der mange der har været ude for…

Mit råd har altid været…. Pak det hele og forsvind et par hundrede kilometer i en eller anden retning, og måske få et nyt liv, for du er jo ikke 18 år længere, som vi andre, så man skal vel bare have lyst til at leve livet til fulde, den sidste tid man har, og ikke have alle de problemer, som ikke gør andet end, at man bliver en sur og indeklemt gammel mand før tid …

Ha det godt..

Leave a Reply