Kategorier
Dagbog

06.10.2013 – Langsomt men sikkert kommer livet tilbage !!

Langsomt men sikkert kommer livet tilbage !!
 
 

 

 
 
Lyden fra kvinden på den anden side af muren der kun er et par meter væk der vasker op og lyden fra den stille og rolige Thai musik jeg selv spiller inde på Pc’en, fjerner opmærksomheden fra de larmende knallerter ude på vejen der ellers gør deres til at forstyrre freden, og fjerner opmærksomheden fra det jeg var forskånet for før, larmen. Stilheden jeg elsker så meget og virkelig savner er meget langt væk nu, men der ånder gudskelov fred og ro her allerede omkring klokken 21, så det er en fryd at sidde udenfor og tjekke hvad andre foretager sig på internettet.
 
 

 
Naboen (den etbenede Australier) går tidligt til køjs og sidder ikke mere udenfor på grund af hans dame, der da hun forstod at jeg havde boet herude et par år, pludselig fik lyst til at sidde indenfor hele dagen og glo på tosse kassen så jeg ikke kan give hendes velgører/sponsor gode råd, men hvis jeg har hørt rigtigt er han ved at være godt og grundigt træt af at sidde indendørs hele dagen, så der er stadig håb for ham !!
 
I dag fik jeg endelig mit lille 2 personers spisebord som jeg har ledt efter med lys og lygte her i byen uden held, en af mine nye Thai venner fik sin bror til at tage det med fra Bangkok. efter rigtig mange kilometer på knallert i min søgen på et lille bord til 2 personer med stole, måtte jeg give op, Bangkok er det eneste sted hvor jeg kunne købe det som jeg ville have, nu mangler jeg blot lidt lak som jeg køber i morgen så det ligner de andre møbler jeg har, det glæder jeg mig allerede til at hygge mig med.
 
 
 
 
De sidste møbler jeg havde solgt blev endelig hentet i morges så jeg kunne begynde på projektet der hedder sofa, der skal jeg ligge og råhygge og se film og snuppe en morfar i ny og næ. Der er dejligt køligt nede i stueetagen i forhold til førstesalen der er varm som en bageovn, så jeg håber jeg kan finde det jeg leder efter, nemlig en sofa der højst må være 160 centimeter lang. Så jeg har en opgave foran mig har jeg fundet ud af efter et par ture rundt de forskellige steder, så godt som alle sofaer er 2 meter lange, det tyder på at bliver en herlig besværlig opgave jeg glæder mig til at løse 😀
 
 
 
Ellers sker her ingenting, de tunge skyer der hænger over byen og først giver regn efter nogle heftige vindstød og så ellers giver vand så selv udhæng og paraplyer må give op, er bestemmende for alt – som er træls, meget træls. For ligesom man tror at det ser godt ud ( hvis man kigger op på skyerne), kommer der et par millioner liter vand på et øjeblik, men det er jo årstiden !!
 
Så jeg sidder i ly nede hos købmanden og følger livet på gaden og mellem de arbejdende piger der tit sidder der, jeg har fået at vide at jeg har pokerfjæs fordi jeg sidder helt uanfægtet og suger til mig uden at vise noget som helst, det gælder også angrebene fra pigerne der synes jeg er interessant fordi jeg når jeg sidder dernede, altid går hjem inden klokken 17 hvor alle tumperne dukker op fra deres huller og begynder at lukker deres lort ud rent ud sagt, det gider jeg ikke spilde mit liv eller min tid på.
 
Men jeg følger med i det hele og bliver sgu ked af det på pigernes vegne jo mere jeg lærer dem at kende, de er ikke de hurtigste knallerter på havnen og oplever næsten et drama hver dag der selvfølgelig bliver fortalt  til de andre. Der er den lille meget tynde L der er på yaba og blander sin lao kao med benzin, ja i læste rigtigt, benzin. Hun siger at hun så hurtigere bliver fuld og er fuldstændig og aldeles ligeglad når nogen fortæller hende at det er farligt, det gør hende i stand til at arbejde for sølle 200 Bht som hun straks veksler til yaba. De andre piger og købmanden føler med hende og giver hende mad fordi hun hvis hun får penge i hænderne ikke bruger dem til mad, så der er desværre kun en vej for hende !!
 
Og så er der Pi Nid der har siddet og ventet på en falang i 44 år uden held, hun er nu 64 år og er en ekstrem tynd og rynket dame der er meget tørstig. Hun snakker en smule engelsk og praler over for de andre med hendes færdigheder der helt ærligt ikke er så gode, men hun nyder den opmærksomhed hun får på den konto og soler sig i berømmelsen og belønner sig selv med endnu en kølig Chang :-O
 
Så jeg har ikke fortalt nogen hvor jeg bor fordi jeg hører næsten daglige historier om en banken på døren hos andre falanger, pigerne prøver alt de kan og kommer med historier om at de ingen steder har at sove og så videre, og det har jeg sgu ikke lyst til, så jeg håber der går lang tid før nogen finder ud af hvor jeg bor.
 
Jeg nyder virkelig at jeg kun behøver at lave det jeg har lyst til, for tiden at slappe af og få tømt hjernen for negative oplevelser og tanker. Det fik mig så til at bruge dagen i går til at læse en bog den så altid venlige Dalton sendte fra Bangkok inden han tog hjem, det skal du have så mange tak for Dalton J. Hvis verden var fuld af mennesker som ham ville verden sgu se meget anderledes ud, jeg holder utroligt meget af ham på grund af hans person og hans venlighed jeg kun kan misunde, hold op et godt menneske.
 
Bogen hedder Kakerlakkerne og er skrevet af Jo Nesbø der skriver fantastisk godt og som kan anbefales. Bogen handler om en norsk ambassadør der bliver fundet myrdet på et hotelværelse i Bangkok hvorefter en norsk opdager bliver sat på sagen, udover at være rigtig godt skrevet kan man også blive lidt klogere på Thailand på grund af researchen der er meget grundig og tilbundsgående, så absolut et godt tidsspilde.
 
Nå, jeg fik den kommentar her jeg ikke helt kan finde hoved eller hale i udover at misundelsen skinner tydeligt igennem.
 
Hmmmm…? Måske du skal passe lidt på med hvor meget du kan arbejde på din blog, kunne tænkes at nogle ville revurdere din arbejdsevne? http://thaidk.dk/forum/viewthread.php?thread_id=4692&pid=31974#post_31974 Som sagt mange gange før: Aldrig nogensinde vil jeg kunne forstå at en person der er erklæret uarbejdsdygtig og får sin fede førtidspension, alligevel magter at rykke til udlandet, men sandleig også formår at være fultids beskæftiget på nettet! En dag er der sgu´ en der får nok af det pis, tror du ikke??
 
Hvis det er et forsøg på at stoppe Dagbogen kan jeg kun ryste på hovedet, det gælder også hvis det er en underforstået trussel, fuldstændig spild af tid !!
 
Men hvis det er seriøst ment på grund af den tid jeg bruger på min blog og Dagbogen, så mener jeg ærligt at det er vrøvl. Bloggen er startet den 22.07 og har siden da har jeg skrevet 34 indlæg, kalder du det fuldtids beskæftiget ?? Om 14 dage har bloggen eksisteret i tre måneder, og hvis jeg skriver lad os sige 5 indlæg mere, er vi oppe på 39 indlæg på 90 dage, statistikken må skriveren af kommentaren selv spilde sin tid på, jeg gider sgu ikke spilde min tid på det.
 
Men tanken er da interessant, tænk hvis man blev kaldt hjem til Danmark fordi man enten skriver på en blog eller svarer på indlæg på de forskellige sider, det ville da være helt ude i skoven i min verden og sende samtlige danskere bosiddende i Thailand hjem. Som jeg skrev engang i Dagbogen ville jeg hellere end gerne arbejde, og jeg vil også give dig det tilbud jeg gav en anden dengang, lad os bytte.
 
Du overtager alt det lort jeg har været udsat for på grund af min ryg, du overtager mine daglige smerter og den ydmygelse det er ikke selv at kunne gøre mange ting, i dag har jeg for eksempel flyttet et skab der foregik på den måde at jeg sad på gulvet med spredte ben og trak skabet 5 centimeter ad gangen, bagefter måtte jeg så tage en pille og så ellers forholde mig roligt resten af dagen, hvor fedt er det lige ??
 
Find et tidspunkt på dagen hvor du har tid, så gør vi et eller andet samtidigt der fikser bytningen. Jeg glæder mig allerede til at sidde smertefri i min lastbil igen og suse nede gennem Europa mens jeg sender venlige tanker til dig der jo så bor i Thailand, men glem ikke problemerne med myndighederne der udbetaler os den fede pension, de kan godt være noget firkantede og besværlige at snakke med fordi de har den holdning at det er forkert at mange syge bor i Thailand og får udbetalt en fed pension, men det lille problem klarer du sikkert nemt.
 
Nu vi er i gang med kommentarer, kommer her en anden jeg fik.
 
Er det næsten ikke for plat, at komme med noget sådant på din så udmærkede blok.. Disse mails får vi alle om ikke 1 gang om måneden så da tit.. Op på hesten og fortæl om dit Thailand.. Dette her er da bare noget tosset….
 
Jeg lider af en stor lyst til at skrive og nyder at læse når jeg finder nogle velskrevne artikler, og den her syntes jeg var så muntert skrevet at den fortjente at blive gengivet, og ja – jeg får også selv de her mail flere gange månedligt, men jeg er ikke selv dygtig nok til at skrive så muntert som jeg gerne ville, så derfor fik i den.
 
Jeg vil slutte med at sende en venlig tanke til alle dem der nu skal betale kassen for øl eller spiritus, her koster en lille Chang nu 32 Bht og en stor 50 Bht, en lille flaske Hong Thong har fået en over nakken og koster nu 150 Bht i Seven hvor de andre priser også stammer fra, så det er blevet dyrt at være tørstig !!
 
Jeg vil som en service til de fastboende komme med en glædelig nyhed om et par dage og samtidig bede om en tjeneste !!!
 
Pen.
 

 

 

2 kommentarer til “06.10.2013 – Langsomt men sikkert kommer livet tilbage !!”

Hej pen

Desværre er det lige for tiden meget oppe at vende , man mener alle FP skal til arbejdsprøvning igen fordi nogen måske kan have et job i 2 timer om ugen , ( hvem der så vi ansætte en person 2 timer ugentlig ) .

Jeg tror det mere bygger på, at man skal forsøge noget i forhold til de høje offentlige udgifter og det er så et af de tiltag der er kommet frem.

Et andet er skatterne, de laver en masse fine nye skatter, fordi de nu har jagtet rygerne så meget , at der mangler skat fra tobaksvarerne og moms på samme.
Det er efterhånden det rene ragnarok der sidder en masse ukompetente mennesker inde på borgen desværre valgt af os selv, samtidig er det EU der mere eller mindre bestemmer hvad vi må og ikke må.
men jeg ved du ikke kan sidde på din stol ret længe af gangen , og derfor er flere dage om at skrive et indlæg.
Knus jytte

Sjovt som du altid misforstår når nogle vil hjælpe dig, helt utroligt, og det undrer mig ikke at du kommer galt afsted gang på gang! Kontrær, bedrevidende, ret hoven i din mærkværdige særlige form for ophøjethed når du sidder “og kigger på verden”. Hør nu her: Læs om Johnny Larsen der faktisk er berettiget til en FP, men af Faxe Kommune får kniven fordi de mener at han ved at være overordentlig aktiv på nettet, faktisk har resurser der bør udnyttes til job. Du siger du hjertens gerne ville bag rattet i lastvognen igen, og ned gennem Europa? Jamen, det kan du jo ikke, vel? Men et lille fleksjob på et par time rom ugne og vupti de sparer kassen når du skal ned på slaveløn. Men som sagt før, jeg skriver det kun som en hjælpende hånd og en advarsel, man ved aldrig hvad de idiotiske danske myndigheder fremover vil finde på for at genere pensionister i udlandet.

Leave a Reply