31.12.2013 ET SIDSTE FARVEL TIL JD HER PÅ MIN BLOG !!


Jeg mente ellers at idioten havde haft sine 15 minuttes off fame her på bloggen, men så kom jeg på andre tanker da han selvfølgelig svarede igen med endnu et angreb, dog ikke på mig, men på Sank og Lillemanden.


Så for at vise alle jer der enten hader eller elsker idioten, kommer her alle hans udfald mod mig jeg har hevet frem fra spam kassen, men først udfaldet mod de to dejlige hjertevarme mennesker Sank og Lillemanden der ikke har fortjent at blive hverken behandlet eller truet som er tilfældet.
Hold nu din kæft din gamle drukkenbolt, har du sikret bundproppen i din skude derhjemme? Pas nu på jeg ikke sender et hold forbrydere til Pattaya for at pifte jeres lorte-cykler, bahahahaaaaa! I er sgu´ da for latterlige I jeres klamme, kolde, indsnævrede “dansk i udlandet” indforståede klappen jer selv på de invalide rygstykker, halleluja, jeg brækker mig til læsiden i lårtykke stråler, baaaaahhhhh!!  22.12.2013
—————————————————————————————————–
Nå, skal vi nu hjernevaskes af den psykopat igen? Har han tid til det? Måske den evnesvage frue og ungen er sendt på bøh-landet, hehe! JackD  22.06.13
—————————————————————————————————–
Nå, skal den uvidende hob nu atter engang hjernevaskes af den skide psykopat-pensionist? Har han tid til det? Ja, for den fatsvage kone samt ungen er sendt i eksil i Burma, hahahaha! JackD  22.06.13
—————————————————————————————————–
Nå, så er PP = Psykopaten Pen igang igen, igen? Har man tid til det? Har du solgt konen til en bar i Pattaya? 😉 Du kan slette lige så tit du vil, jeg vil poste igen og igen, så du aldrig nogensinde glemmer det lort du har lavet, capiche? JackD 22.06.13
—————————————————————————————————–
Må Buddha give dem tyndskid og arme der er for korte til at pleje deres kønsdele der forhåbentlig bliver ramt af fåresyge !! ogsaa dem der svigter deres smaa boern…. 22.07.2013
—————————————————————————————————–
Pen du er en idiot, capiche? Smut nu for helvede hjem til skod-Ballerup, der vil du passe bedre ind istedet for at forurene internettet med dit negative pis om Hia HUn und umgebung! Lad mig om det negative, det ved jeg alt om! Hahahahahahaaaaa! JackD  22.07.2013
—————————————————————————————————–
Hoold kæft hvor er du da snotdum, det hele handler åbenbart om priser dit nærige svin?? Du har sgu´ et problem, ved du det? ALLE der har mødt dig siger det samme: Et nærigt, utåleligt farang-svin der burde blive hjemme i Ballerup! Øj hvor du da lader de penge styre det hele , hva´din klovn?? Men rart at læse at din pengefiksering lige nøjagtig giver dig det karma i smasken du netop fortjener, dvs. de fleste forsøger at tage røven på dig, hahahaha! Det har jeg – og de fleste veteraner her – sgu´ aldrig oplevet, måske fordi vi ikke er så satans “tight assed” og dum som dig, bette Pen! JackD  03.07.2013
—————————————————————————————————–
Fuck dig, FUCK, FUCK, FUCK dig din lamme idiot!! Kneppe en dum kælling tyk, og så skride fra hende, satan og helvede du er syg mand!! Hvis jeg møder dig, og det gør jeg snart, har dine billeder, ved hvor du bor, så får du satan galemig en omgang du aldrig nogensinde vil glemme, og jeg håber du skrider hjem til DK med dig. Skal lige ha´ fat i den lokale mafia derude, så de kan begynde på deres små listige narrestreger, god fornøjelse. 30.07.2013
—————————————————————————————————–
Øh hva´? Har du det hårdt din selvoptagede satan??? Jeg skal den onde lyneme gi´ dig hårdt mod hårdt, også så du aldrig nogensinde glemmer det, er du med??? Kig dig over skulderen mester, det rammer dig før du aner det. Fucking idiot… 08.08.2013
—————————————————————————————————–
Man må fand´me da sige, du forstår sku´ at underholde, hva´? Hold da kæft nogle psychos du omgåes, har du læst C.G. Jung om projektioner og skygge? God fornøjelse…Så sanks og dillermandens uægte søn, Jos / John ER syg, i hovedet altså? Hæhæ! JackD  18.08.2013
—————————————————————————————————–
Jeg har sagt det før, og jeg gentager gerne: Du ER en idiot, og du får som fortjent. Kan du kapere den melding? Hvor meget lort har du ikke lavet i DK tidligere, og nu får du betalt tilbage, karma hdder det, som du tit nævner, men du ved ikke en skid, du er en skod-dansker der burde flytte tilbage til dit skod-land, hvor du sagtens kunne finde en skod-kone, som så ku´ få fornøjelsen af at snyde dig, ligesom du oplever med “X” – en thai-sinke som du bollede tyk, og så flygtede fra. Jamen, for helvede mand er du bindegal? Hvorfor laver du dit liv til et helvede, og flytter rundt som en idiot? Et godt råd: Flyt til en storby, hvor ingen lokale fucking sladrekællinger og fordrukne thai-aber kender dig, så får du fred, ikke før. 14.09.2013
—————————————————————————————————–
Hold kæft hvor er du dog en idiot, REJS HJEM FOR HELVEDE!!!!  14.09.2013
Du er godt klar over at X har krav på børnepenge fra den danske stat, og det bare er et spørgsmål om at få lavet papirarbejdet, så du kan blive trukket, også der, ha! Du fortjener det, du er en skiderik, en psykopat, du skal ha´ samme overlegne og hånlige behandling du giver andre, og du VIL få det, bare vent… 14.09.2013
—————————————————————————————————-
Hold kæft hvor er du en snotdum amatør, og nærig som ind i helvede! Du får simpelthen bare som du fortjener, dvs. “det du sender ud får du tilbage lige i snotten” – capiche? Du ER et rigtigt dumt svin, nærig, nærtagende, sart, overlegen, arrogant, og du har sgu´ da ikke nogen venner, hverken thai-gooks eller fucking farang, hvem helvede tror du du er? BTW, folk skal nok finde dig, og gøre livet rigtig meget mere surt for dig, din fucking voldsmand og tåbelige idiot!!!  25.09.2013
—————————————————————————————————–
Hvad med at skifte CPR numero, eller fise hjem til Mor Danmark, fucking narrøv… 21.09.2013
—————————————————————————————————–
De 598.232 klik du nævner er sgu´ da fordi Manse satte nogle unge banditter til at klikke løs på dit lort, i håbet om at thaidk ku´ blive lagt ned, harharhar! Vidste du ikke det? Du ER sgu´ ophøjet og arrogant i hele dit mærkværdige virke.11.10.2013
—————————————————————————————————–
Jeg håber du aldrig kommer ovenpå igen, du er en satan, en skiderik, en ondskabsfuld svigefuld lowlife scumbag, forstår du mig? Du er lige blevet hevet i retten fordi du ikke betaler til dit lille “kneppe eventyr” , med den debile thai-tøs, og hvor der desværre kom en unge ud af det lort, fuck dig, din satan, jeg håber du forstår hvordan karma fungerer, det karma du har ævlet om så tit i dit idiotiske “thai wanna be” buddhist ævl: “Oh Buddha, giv mig styrke til” osv. i en plagsom tirade. Hold din kæft, du er et skvat, et sygt menneske, du skulle sat´me smides ud af Thailand pga. af alt det lort du laver. 12.11.2013
—————————————————————————————————–
Satans! Hvorfor blev idioten ikke pløkket af en skidefuld Somchai i en SUV?! 27.12.2013
—————————————————————————————————–
Hvis man vil i kontakt med idioten kan det ske på følgende adresse Skovagervej 2, 8240 Risskov, Danmark


Han skulle efter sigende bo i venstre fløj i kælderen og modtager gerne besøg.
http://www.kulturarv.dk/1001fortaellinger/da_DK/jydske-asyl-risskov-hospital/stories/hjernedepotet


Og det er så det sidste der nogen sinde kommer til at omhandle ham her på bloggen, smut du tilbage til thai-dk hvor ejeren af siden er meget glad for klik og ser gennem fingre med mange ting !!


Pen.

Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

There are 3 comments on this post
 1. Anonym
  januar 13, 2014, 6:55 pm

  det da en mand ude et liv

  v.h. nikki

 2. Anonym
  december 31, 2013, 3:27 pm

  Den mand er meget, meget syg. Pen, jeg ved hvem han er og hvor han bor, send mig en mail for mere information. janholst956_@_gmail.com.Tak for dine fremragende beretninger i 2013 og ser frem til mere i det nye år. Godt nytår!

 3. Anonym
  december 31, 2013, 11:27 am

  :))

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.