';

Om mig

Jeg hedder Klaus, er 61 år og bor i Davao, Filippinerne.

Jeg har boet 10 år i Asien og forlod Danmark efter at jeg læste at man måtte tage sin førtidspension med sig, så det gjorde jeg og emigrerede til Thailand hvor jeg nåede at bo i 8 år inden jeg blev træt af landet og forsøgte mig i Cambodia hvor jeg kun var i 8 måneder inden jeg drog til Filippinerne hvor jeg nu har været i 1 1/2 år.

Jeg har altid haft lyst til at rejse og har været jorden rundt med skib 2 gange, jeg har kørt de eropæiske landeveje tynde i 30 år og har brugt mine ferier i det sydlige europa, jeg har rejst rundt i Asien og har kørt tusindvis af kilometer for at opleve, en lyst der aldrig forsvinder !

Jeg har kørt i tog gennem Java hvor jeg oplevede verdens største buddistiske tempel Borobadur og har kravlet på vulkaner både på Java og på Bali.

Har boet i et flydende bambushus og har snorklet i den Thailandske bugt samt har kørt 7.500 kilometer rundt i nord Thailand og har på intet tidspunkt mistet lysten til at rejse og opleve jeg fortsætter med indtil festen er forbi og min aske bliver hældt i havet der har min kærlighed.

Så det handler min blog om, rejser og oplevelser nu i Filippinerne der har så meget at byde på, bortset fra hvor jeg bor nu jeg kraftigt overvejer at ændre på ved at finde en ny adresse hvor jeg uhindret kan køre rundt og opleve uden at være bange for terror der har sin klamme hånd om Mindanao hvor jeg bor, så lige pludselig oplever jeg noget nyt igen 🙂

Måtte lige en tur ned igen med endnu en lungebetændelse på grund af en forkølelse der udviklede sig, denne gang trak jeg den ikke så længe før jeg tog på hospitalet jeg er glad for af flere grunde. Det er ikke sjovt ikke at kunne få luft og slet ikke sjovt når hjertet begynder at slå hurtigere end normalt fordi man anstrenger sig for at få luft, så det kører lidt i ring her !

Så jeg kom denne gang dælme i betragtning til at snakke med en læge der uden stetoskop kunne høre at mine lunger lød som en kogende gryde brunkål (dog uden lugten ) og med mig i store problemer med at trække vejret, min ilt procent var for lav og hjertet slog 140 over 80 han heller ikke var glad for. Jeg håbede denne gang (jeg har forsøgt at blive indlagt siden 8 december sidste år med samme problem!) at kunne komme længere frem i køen til en hospitals seng. Og han var sgu fornuftig ham her og kunne nogle ting jeg var utrolig glad for nu jeg har prøvet barfodslæger der helbreder med grøn te og bjældeklang og lyttede tålmodigt på ham mens vi gennemgik mit medicinforbrug og mine dårligdomme.

Og der var det lige at jeg næsten stod ret op da han fortalte at den medicin jeg bruger imod astma ikke var god for mig eller andre for den sags skyld med samme sygdom !

OG NU LÆSER DU FANDME MED FRANK, FOR DU BRUGER DEN SAMME MEDICIN !!!!!

Symbicort inhaler jeg blev anvist af en pisseklog langskægget kinesisk sygehuslæge i Thailand imod Astma,(Han var så klog at han også anbefalede mig at blive indlagt så han kunne tage den Titanium stang jeg har indopereret i lænden ud, du har slet ikke brug for den sagde han og jeg mener ikke at de danske læger har ret fortalte han inden jeg flygtede i frygt for at blive bundet fast til et bord og slagtet) 🙁

Cymbicort nedsætter dit immunforsvar og har en helvedes masse side effekter jeg kan nikke genkendende til i kan læse mere om i linket og forstår nu at medicinen i den sidste ende sgu tager livet af mig hvis jeg ikke får ændret mine medicin vaner.

Symbicort øger chancen for:

Lungebetændelse og andre infektioner i nedre luftveje. Folk med KOL (tjek) kan have en højere chance for lungebetændelse og andre lungeinfektioner. ICS kan øge chancen for at få lungebetændelse. Ring til din læge, hvis du oplever følgende symptomer: øget slimproduktion eller farveændring, feber, øget hoste, kuldegysninger eller øget vejrtrækningsproblemer.

Astma: (tjek) hals irritation, hovedpine, øvre luftvejsinfektion, halssmerter, bihulebetændelse, influenza, rygsmerter, næsestop, ubehag i maven, opkastning og trøst i mund og hals.

Jeg har næsten fuld plade på det sidste kapitel, jeg mangler kun opkastning og trøsten jeg mangler fra en sød kvinde 😉

https://www.mysymbicort.com/

Så for at følge op på det her, er den medicin jeg tager mod min astma skyld i den evige strøm af lungebetændelser jeg har kæmpet med det nok sidste år eller mere (jeg var også syg da jeg kom hertil fra Cambodia i 2017 !), alle de forkølelser og lige nu det totalt tilstoppede hoved og næse der er fyldt med snot jeg bare ikke kan komme af med.

Så nu skal der andre boller i suppen 😉

Lægen fortalte mig til sidst at der var kommet noget nyt medicin der ikke havde de bivirkninger vi skal se på når jeg er blevet rask igen jeg glæder mig til, men det kræver altså en behagelig blød seng med søde sygeplejesker vimsende omkring før det kan blive til virkelighed. Lægen ringede selv ned til modtagelsen og fortalte dem at jeg skulle have den første ledige seng der kom og snakkede en hel masse om hvad han ville gøre ved mig, noget med slanger, masker og dippedutter jeg ikke helt forstod, men ak, ingen ledig seng til mig så må vente tålmodigt og håbe det bliver snart for skal jo afsted på turen lige om lidt 🙂 🙂

dav

Jeg gik ud fra hospitalet med 2 recepter på noget antibiotika og var så rystet over informationerne om Symbicort som min gode ven og dansk mester i løg, Frank også bruger, at vi mødtes til endnu en middag for at snakke om det og er grunden til den her Dagbog der sgu er kedelig men informativ der også skal være plads til !

Det var bare det jeg ville sige.

Pen.

Pen i Filippinerne

Pen

Related posts
There are 2 comments on this post
  1. Pen i Filippinerne
    marts 28, 2019, 7:37 pm

    Det kan du ikke mester, vent til du kommer hjem så det er læge kontrolleret !

  2. Frank Pedersen
    marts 28, 2019, 6:55 pm

    prøver at lægge den på hylden i nogle dage og se hvad der kommer ud af det..

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.