Godmorgen Dagbog.

Og tak skal du ha for en velkomst i Indonesien !!! Det indvendige ur vækkede mig tidligt igen i dag, så klokken var meget tidlig. 5.30 slog jeg gluggerne op og troede jeg var frisk !!

Selv om vi bor på et billigt hotel er servicen i top, for jeg havde akkurat lige åbnet døren for at få frisk lugt Da der stod en gut med den indregnede Breakfast i den prisen for rummet. Så jeg fik serveret en kop the og en kop kaffe og noget dødt toastbrød som bestemt ikke ligger i toppen på hitlisten, og oven i al den her ulykke var det Nutella der blev brugt som pålæg, så endnu en dag med meget lidt føde !!! Jeg er normalt ikke bange for at spise hverken her eller i Thailand, men her er jeg skræmt næsten til døde. For her eksisterer ikke renlighed som jeg er opdraget til hjemmefra, så det eneste jeg har spist er 2 cheeseburger fra Mac D som jeg ellers hader som pesten.

Men spise skal man jo siger de kloge, og eftersom det er det eneste sted jeg og for den sags skyld Peter har tillid til, fik vi vore lejede chauffør til at holde ind. Og det var en fryd at gnave i mad igen, for det sidste jeg spiste var i Phuket, så jeg var sulten. Vores bekendtskab med sluttede Da vi blev afhentet af en taxi, Peter havde planer med vores ophold her, og det var helt okay. Og dag er jeg på tur til Tangkuban Prahu der har form som et hjerte og ligger lidt Syd for Bandung hvor vi overnatter. Ifølge de turistguider jeg har læst , er Bandungs hovedattraktion, parken med i alt 5 kratere hvoraf de 3 er aktive registrede vulkaner, er det et pragtfuldt syn.

Men man skal ingen afgang være elsker af stanken af rådne æg som er mildt sagt enormt overvældende, og adgangen hertil er nem syntes jeg. 1 ½ time fra Bandung og små 30 minutter fra Lembang tager det til den Mars lignede overflade Vulkanen som er en aktiv vulkan har desværre for mig, udviklet sig til en turistfælde. Tænk jer at det virkelig kan være nødvendigt at sælge alt det plastik lort i 1830 meters højde, hvad fanden sker der med respekten for naturen !! Parken her som er et kæmpe areal tilbyder masser af hikes hvis man er til det. Og den centrale vulkan Kawah Ratu er klistret til med små boder der tilbyder dig det talatholdige plastik jeg snakkede om før, men det er også her du finder det du har brug for, nemlig en guide hvis du vil gå en tur.

Så det er pest eller kolera, for turen gik til Prahu krateret som ligger bare 40 kilometer fra Bandung hvor vi jo er. Men her kommer et godt råd, tro ikke på tiderne der er angivet i diverse bus op tog planer, for intet holder stik !! Alt virker som et ur med hikke, så alt er relativt her !

Men det er spændende syntes jeg, jeg sover på steder som andre falang fravælger at mange årsager og grunde. Men jeg hygger mig selv om jeg får tæv tit og ofte på grund af mine valg, men jeg har en tanke der siger at man skal lære så længe man lever !! Så det gør jeg nogle gange på den hårde måde !

Comments
Share
Dagbogen

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.