Godmorgen Dagbog.
Til atter en fantastisk dag er jeg sikker på.
Morgenes gåtur blev overstået, inden det blev alt for varmt nu solen havde valgt at stege ned fra en skyfri himmel. Og det fik mig til at tænke, for her tidligt om morgenen hvor det er tidspunkt tømning af tanke, stinker stranden som en festival plads. En tung tung hørm af urin ligger som en dyne over stranden og blander sig med duften fra det nystegte bacon som lokker til morgenmad 🙂
Ikke specielt lækkert, faktisk meget ulækkert. Nu i de modernede tider hvor man kan ringe fra sin mobil fra Gedser til Antarktic og man kan styre en månebil fra jorden, kunne man så ikke opfinde noget tilbehør så Thaierne ikke er i tvivl om hvad man gør for at tilslutte det nybyggede til kloakken ! Det er sgu ulækkert, samtidig er stranden snart så fuld af vilde hunde der pisser på alt for at afmærke territorier at jeg ikke ville anbefale at bruge stranden i det hele taget til andet end at gå en tur på. Væk er også svømmeturen hvis jeg bestemmer, for risikoen for en sygdom er til stede hele tiden her.
Ups…….
Men det er en god start på dagen og noget jeg har været glad for, så den holdning til det, vil jeg beholde så jeg kan fortsætte mine gåture i fremtiden.
Og det blev en aktiv dag for mig, for jeg skulle jo have sendt de skemaer til Sikringsstyrelsen jeg udfyldte og sendte anbefalet til 79 Bht. Så nu venter jeg blot på svar tilbage at mit samarbejde med Danske Bank er ophørt, sikke en fest der skal være.
Og jeg fik gjort rent i hytten og skiftet sengetøj så jeg kommer hjem til en ren seng og ingen rengøring. Og så rykkede krisen atter en gang tættere på mig, for håret trængte til en studsning syntes jeg, og kørte hen til miin vanlige frisør. Men hun havde solgt biksen til en ung pige der har en massage shop på den anden side af vejen. 50.000 Bht måtte hun slippe for at overtage biksen fortalte hun mig mens hun forsigtigt følte sig frem i mine lyse lokker.
Så der røg 7 år på Koh Samui for hende, glad for øen, og glad for at være tæt på børnene der går på Universitet i Suratthani, måtte hun så opgive. Hvor jeg føler med hende og håber for hende at hun finder på noget at lave. Nu må vi se om jeg fortsætter med den nye eller jeg finder en anden. For jeg har svært ved de ekstra tilbud om massage til 200 Bht i timen, jeg vil sgu bare klippes 😉
Nå, men jeg er jo stået op til en hektisk dag med afgang Phuket. Og jeg skal have pakket det sidste og lukke huset ned, min land lady sagde i aftes at hun ville betale for en vagt de næste 2 uger, for der er kun et par stykker tilbage nu vi rejser. Hun er en kompleks dame fortæller alle mig, selv hendes familie er ikke stolte over hende. Og det kan jeg sgu godt forstå, for den er helt gal nogle gange, men andre gange er hun dælme en dejlig land lady som i dag 🙂
Så ikke mere sludder i dag.

Comments
Share
Dagbogen

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.