Kategorier
Dagbog

05.07.2010 – Gynger og Karuseller

Godmorgen Dagbog.

Det er sgu lidt som med gyngerne og karrusellerne, det går op og det går ned !!!

Men en dejlig kølig morgen at vågne til, tonstunge (sådan lød de) faldt dråberne hypnotisk langsomt hele natten mellem palmebladene og fik den meget tunge luft til at klæbe til alle de overflader der var synlige, + de par stykker man ikke kan se, så det var lidt lummert.

Det der hypnotiske bavl tror jeg sgu ikke engang selv på, for så havde jeg da sovet i højhastighed de sidste 4 dage, men så heldig har jeg ikke været. Så natten blev lidt træls at høre på til sidst, tæt på morgen (min tid) holdt den svale regn så op igen og gjorde det så pludselig lidt for spændende. Iskold luft så en pingvin havde tisset i pelsen af glæde, sivede langs gulvet ind og lagde sig ubemærket som et tykt Rya tæppe ( og hvem har ikke prøvet at knytte lidt !!) over hele huset, var jeg ikke på nummer 2 kaffe ville jeg sgu tro jeg var blevet skør, men koldt var det.

Først da kaffetørsten tvang mig til en lodret position, og mine tæer derved kom i berøring med fliserne, begyndte de tyndeste af tæerne stille og roligt at brække af i små stykker. Og her gjorde jeg hurtigt op med mig selv at det var tid til det bedste våben, strømper ! Modbydelig isvinter at kaste i nakken på mig, jeg flytter sgu gør jeg. Hvis den form for chikane fortsætter forlader jeg øen allerede i år. Nærmere bestemt Oktober hvor jeg har et visarun.

Nå, dagen i dag var værre på grund af den manglende søvn som igen stammer fra abstinenserne. Ikke helt vågen og ikke helt træt, ødelagde dagen for mig allerede tidligt. Så jeg smed mig på en solseng på stranden for at få noget varme ind i ryggen. Men det blev ikke til så meget med de skydække der skærmede for solen. Kun en enkelt meget nysgerrig turist så jeg på mine 3 timer på stranden, og han vendte endda om da han var ud for mig. Måske var solen for hård for hans hvide hud der fortalte at han lige var kommet, meget tydeligt at se, og han kunne såmænd godt ligne en jævn jyde 😉

Og kun en enkelt køretur blev det til i dag, og det var da Jannik ringede og fortalte at han måske havde set min båd. Nu vi begge er lidt lokalkendte, lykkedes det hurtigt at forstå hvor det var henne, og jeg kørte min vej. Og næsten midt mellem Lamai og Shaweng fandt jeg stedet og monterede den medbragte kikkert. Men det var en regulær Dinghy, altså gummibåd. Men på afstand som Jannik også sagde, kunne den godt ligne min, og gjorde det også!! Men det var desværre ikke den, og det ville have hygget mig at finde den hos en rig Thai der har en hulens stor lystyatch, I DK vil den nok koste små 50 millioner vil jeg tro og kom til Samui sidste år , og den ligger henholdsvis der hvor Jannik så den og på Lamai Beach. Fandens osse, hvorfor bliver hans båd ikke væk, stikker radaren op gennem stråtaget i muslim village eller hvad.

Nå, jeg er jo en fredelig fyr der nyder livet og håber på fred og fordragelighed, så kan nogen forstå mig hvis jeg får en hjerneblødning, bare en lille en !

For selvfølgelig er pensionen ikke kommet som i sidste måned, så jeg kan da godt begynde at se væggene komme nærmere efterhånden som tiden til Java turen nærmer sig. Men jeg krydser fingre for at de er kommet mens jeg beklager mig her og bander lang væk over jeg ikke kan tjekke Netbank. For jeg bruger, for uvidende noget Danske Bank kalder Activ Card for at kunne benytte Netbank, det er en udvidet sikkerhed der gør mig tryg og som IKKE kan kompromittere på nogen måde. Det er en lille tynd lommeregner ting jeg bruger til at generere nogle koder som aldrig er de samme for øvrigt uanset hvor mange år der går !! Og taster dem herefter ind i menuen. Men selvfølgelig er batteriet dødt på den smarte lille sikkerheds anordning, og nu snart 3 uger senere kan jeg stadig ikke finde et batteri på Koh Samui der passer. Så uanset hvilken vej jeg vender røven (undskyld sproget ) er jeg fucked. For jeg kan ikke få en ny sendt herud, det tillader sikkerheden i postsystemet trods alt ikke. Selv butikker i Bangkok har man ringet til mens jeg stod i butikken for at finde et batteri der får min Netbank til at virke, men uden held.

Så jeg skal da vist nok bruge lidt ekstra tid på Buddha i morgen !!!!

Ellers gik dagen fint 🙂 🙂

Jeg fik læst om de byer vi kommer til på Java og Bali så jeg er forberedt på den hektiske plan jeg fik i dag af Peter. Puha, jeg skal vist ha konditøj på fra starten. Der er bestilt værelser og ture så det er en lyst. Så det bliver en spændende oplevelse der om ikke andet slutter i den ånd jeg gerne ville have rejst i. Nemlig en afslappende togtur fra Singapore op forbi Kuala Lumpur der efter næsten 2 dage slutter i Surat lige over på den anden side.

Men nu kræver det altså lige at jeg får pensionen først !!!

Mit fortvivlede forsøg på at nå igennem til Sikringstyrelsen resulterede efter 14 dage i en meget kort mail fra dem Citat: Man kan ikke oprette en konto i Nationalbanken : Citat slut. Øj den blev jeg sgu glad for, for der er så langt imellem de forstående mail fra det offentlige. Så den her er sat op på hylden til daglig beskuelse. Og jeg banker konstant hovedet ind i det ustabile Internet vi har her, det går ned, det går ud, og det går så mange andre steder end lige her hvor far her betaler for det. Så det spænder ben for mig i mine forsøg på at få styr på det her. Og det minder mig om at jeg igen i morgen ikke har strøm, og på grund af tørken forsvinder vandet så også. Pumpen får strøm der bliver slukket for, enkelt. Så jeg skal være klar med det hele inden klokken 8 morgen tidlig.

Aftenen som er gået for længe siden blev brugt siddende på terrassen og lytte til livet og alt det gode og alt det onde i en skøn blanding som gør hvad det kan for at forvirre én og trække dig i hver sin retning dagligt. og forstyrrer dig i din hverdag. Derfor er jeg så glad for mit lille hus her på stranden, for det giver mig netop alt den ro og fred jeg ønsker i mit liv. Ønsker jeg ikke at snakke med nogen eller ønsker jeg netop at snakke, tager det et splitsekund at vække det lille falang samfund som hurtigt følger dig, for de er sgu lige så skøre mig.

Men har jeg brug for fred, får jeg det til fulde. Og det elsker jeg ved Thaierne, for har du en dårlig dag eller uge hvor du gemmer dig, forstår de ikke så meget af sammenhængen, men giver dig den ønskede afstand. Og for hulen de er dejlige når man så er kommet ud fra mørket og har lyst at snakke, for smilende der starter bag ørene er så ægte og varme at det giver gåsehud at opleve, og er så stort at opleve 😉
Vi kan tage fra alle hylder fyldt med stemninger af alskens slags på et hvert tidspunkt af døgnet og finde netop den stemning vi ønsker, men vi kan aldrig afvise en negativ tanke !!

Skræmmende !!

Jeg er ikke klar over om jeg på et tidspunkt i løbet af aftenen faldt så uheldigt at mit hoved røg ind i en næsten tom malerbøtte, men lidt rundtosset er jeg sgu. Så hvis nogen har info om kemikalierne jeg fik inhaleret, ville jeg blive glad. Der må være nogle hurtige penge at tjene tror jeg :9 🙂

Tak for endnu en god dag Buddha…

Pillerne virker 😉

Leave a Reply