Godmorgen Dagbog.
Og gudskelov kun et mindre strømafbrud i dag.
Så Dagbogen var hurtigt oppe og jeg var tidlig færdig, men jeg var osse tidligt oppe i dag efter en søvnløs nat. Det var den første nat igen hvor jeg sloges med abstinener fra pillerne som nu er helt slut, så det var en skod nat. Så jeg snød bare senere og tog en kraftig lur senere på formiddagen. Men jeg skal nok sparer jer for detaljerne denne gang som i kender, så jeg var bare træt !
Jeg fik brændt en Dvd til en kammerat hjemme, og fik sendt den med posten. 137 Bht koster det incl en kasse derfra, så væsentlig billigere end hjemme. Og så er det endda anbefalet så den ikke bliver stjålet. Og nu jeg alligevel var ude at køre, fik jeg den strålende ide af Jannik skulle give kaffe. Så der blev sludret lidt om løst og fast. Men eftersom jeg nu igen skal lege forsøgskanin med de farvestrålende mørke lilla piller dyrlægen solgte mig til 5 Bht stykket denne gang, blev det et kortere besøg.
Hjem hvor jeg er tæt på alt, og ikke mindst har skygge oplevede jeg det store drama !
Siddende ved mit nye bord og spise, eksploderede nabokonen pludselig. Martin som opfører sig lidt som Miquel i Halløj på Badehotellet, blev overdynget med slag fra Gay som damen hedder, samtidig med at hun på engelsk til trods for at de indbyrdes altid snakker Thai, råber at han bare kan tage hjem til sit land. Hun var træt af ham kunne man sagtens høre, men nok mere fordi hun gjorde alt for at alle kunne høre hvad der blev sagt. Og Martin som ikke anede hvad han skulle gøre, stod hjælpeløs som Miquel og vidste ikke hvor han skulle gøre af sig selv, meget muntert syn som jeg sad i første parket til at opleve 🙂
Endelig krakelerede facaden og det var en stor skam for Martin kunne jeg se, Gay tog ungen Harry på armen og låste sig inde i huset, og lod Martin stå forvirret over denne eksplosionsagtige udvikling. Det var stort kunne man se, for der gik kun 10 sekunder før han satte sig ned og kiggede alvorligt ud over vandet. For hvis hun holder på sit, er han på skideren ! For alt står i hendes navn selvfølgelig, selv det nye hus som de venter på skal blive færdigt er hendes. Så da døren på et tidspunkt blev åbnet, stod han der som et søm, og har været en tålmodig forhandler lige siden 🙂
Såendelig sænkede freden sig over mit lille paradis, for Martins knægt driver mig til vanvid. Han får lov til at drage hærgende rundt og gøre hvad han har lyst til, ikke 1 eneste gang har nogen af os der bor her hørt nogen af forældrene sige nej til ham, så knægten hygger sig. Tv’et som normalt kører i døgndrift med de forbandede tegnefilm var tyst og stille, heller ingen fodboldkamp senere, så det har været en pragtfuld dejlig stille dag i mit paradis.
For helbredes skyld, slæbte jeg en liggestol ned på stranden nu dagen havde været så hård allerede. Klokken var 13 og jeg var mæt og træt, så hvor er det bedre at tage en morfar, på stranden eller i en seng. Så jeg lå der og slangede mig inden jeg tog mig sammen til træningen som tog fat i dag, men der er jo kun en vej !! Så jeg havde sgu ondt af mig selv for en gangs skyld og gnavede en lyserød pille for spændingens skyld og gik i gang med en hurtig rensning af stranden, de sædvanlige lange nåle var det eneste der skulle rives sammen, så ingen stor opgave.
Og sådan har endte dagen også, konstant uro i kroppen fik mig til at gå lidt hvileløst rundt inden jeg endelig kunne starte forfra på endnu en skæv nat.
Men nu er der jo ikke så lang tid til Indonesien som jeg glæder mig til 🙂

Comments
Share
Dagbogen

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.