Kategorier
Dagbog

12.03.2019 – Kender i det ?

Når man kører forbi en pyntet og vildt oplyst legetøjsbutik med et par umulige unger på bagsædet i december måned, øjnene skinner og ansigtet nærmer sig et sindssygt udtryk fordi man ikke stopper der får ungerne til at karte rundt på bagsædet som små irriterende terrier med ansigterne trykket hårdt mod de duggede ruder i forsøget på at få det hele med !

dog-cartoon-3

Så har i et passende billede af Frank da vi udmattede efter endnu en ekspedition for at ordne nogle ting drejede ned af vejen til hans hostel da han pludselig næsten råbte ‘hold nu kæft’ mens savlen tapløb ned af hagen på ham og han opførte sig som beskrevet. For foran taxaen gik 3 fyre og en gudesmuk kvinde med en lige så smuk og velformet krop der forgæves forsøgte at holde den ultra stramme kjole på plads der var noget af en opgave til Frank’s store glæde. Han hørte slet ikke hvad Elmer vores taxa chauffør sagde der grinede højt over Frank’s begejstring, det er en man lady (ladyboy!) sagde han jeg var helt enig i da jeg som det første tjekkede om der var et adamsæble der hurtigt blev bekræftet. Det fik dog ikke Frank til at give op lige med det samme og nægtede at tro på at denne gudinde havde håndtag og tror stadig han er skeptisk, men den er altså god nok Frank 😉

Hot-Thai-Ladyboy-394

Samme oplevelse havde vi inde i byen dagen før hvor vi godt trætte efter at have travet frem og tilbage i Gmall på Frank’s opfordring fik snuset os frem til en drinks oase for at nyde en kølig og slutte denne dag af. Vi satte os på bænken udenfor biksen sammen med nogle unge piger der brugte stedet som mødested for køb og salg af diverse ting og nød den kølige vædske der langsomt gled ned. Der var et mylder af folk omkring os og Frank der fra naturen er udstyret med en trang til at opleve og ikke mindst studere duer (kropsduer !) sagde pludselig, hold nu kæft !

Lige foran os stillede 3 ‘kvinder’ sig op i håbet om at en af de hvide øl drikkende turister (os) ville hoppe på krogen, igen var de smukke og veldrejede men havde adamsæbler jeg efter mange år herude er vant til at tjekke som det første jeg forgæves forsøgte at fortælle den tungt åndende Frank der dog fornuftigt nok til sidst valgte at tro på mig men kunne se at han stadig tvivlede på mig. Men til Frank’s forsvar skal siges at det altså er meget svært at se at det er mænd/drenge, er man nysgerrig kan man skrive ladyboy i Google men advarer mod stærke billeder !

Og nej Finn, du får ingen særbehandling har vi aftalt 🙂 🙂

Så i kan godt se at jeg virkelig har fået hænderne fulde, jeg skal konstant være på vagt og samtidig passe på ham og ikke mindst fede op jeg tror bliver en succes, for vi var igen i går på opgaven og åd som svin på Viking restaurant der for mig igen var en super oplevelse. For 80.79 Kr kan man spise og drikke alt det man vil og endda snige en øl der også er med i prisen, maden bliver tilberedt af et hav af kokke der smilende betjener én og øser en ordentlig portion frisk stegt kød op på tallerkenen, mens ellers er det selvbetjening for resten af pengene 🙂

I dag tirsdag er dagen hvor Frank for første gang skal prøve sin nye knallert der kommer til at foregå her hvor jeg bor, her inden for murene er der ingen trafik hvor han kan teste sig selv og knallerten inden han får lov til at komme ud i samfundet når han føler sig sikker i nok skal høre om og se film fra når jeg samtidig tester min nye GoPro 7 der erstatter GoPro 4 Frank overtager.

Pen.

Leave a Reply