Godmorgen Dagbog.

Ting tar den tid ting tar !!

Og det gik så ud over søvnen i går hvor jeg vågnede tidligt. Faktisk klokken 4 morgen for at være mere præcis, men det var i stolen på terrassen 🙂

Jeg lagde godt mærke til aftenen i forvejen at jeg nogle gange blinkede meget langsomt, men at jeg skulle sidde og sove i stolen hele natten havde jeg ikke regnet med. Så jeg gik i seng da jeg vågnede for at sove lidt mere, og det skal jeg så love at jeg fik gjort. Men det fik jo kun indflydelse på tidspunktet for Dagbogen, for jeg havde fred til at skrive. Da havde jeg ikke hørt fra siden jeg tog ned til baren i forgårs, så hun kunne ikke forstyrre mig. Men hun vendte frygteligt tilbage senere !!

Dagbogen vil dog også komme lidt senere i dag på grund af billederne der skal uploades.

Så jeg var sent færdig med mit skriveri som var lidt irriterende fordi det så rykker hele morgen seancen, men stranden fik da lige en tur så den var pæn igen. De daglige regnvejr vi har lige nu får blade og lignende til at forlade træerne, og lige præcist midt på ,min’ strand står et kæmpe træ der giver lige så store blade i sandet og nogle små frugter som ingen spiser.

Men det værste er de nåletræer som vokser ind i himmelen skulle man tro, for de er de højeste træer i nærheden, centimeter lange lange nåle skvatter af de her træer så snart det regner og er ikke så herligt at kigge på, men en lille rengøring har også ret??

Den forrykning af tingene gjorde så at jeg først var færdig klokken halv et hvor jeg kørte hen med noget vasketøj, og fik handlet mad og vand i Tesco. Vandet kostede 53 for 12 halv liters flasker i dag, nogle gange kan man være heldig at finde det til 43 Bht, men så stor der Tesco på flasken. Kyllinge brystet som kostede mig 33.75 Bht giver nok kød til to dage for mig, så en billig mad. Og så ellers hjem i skyggen for solen, kunne morgenen dog bare vare lidt længere, for i øjeblikket vågner vi til omkring 27 Grader og meget fugtigt efter en skylle, men væsentlig køligere end normalt 🙂

Min nye adgang til internettet giver mig nu muligheden for at læse lidt mere om vest Thailand mens jeg sidder i skyggen og puster. Men nu kom Da ind på banen med en arrig sms, jeg havde som jeg skrev ikke hørt fra hende siden jeg var i baren, og det fik jeg langsomt men sikkert forklaringen på nu ??

Den her 39 årlige pige har det ikke nemt med mine besøg i baren, hun var overbevist om at jeg mindst havde haft 2 short time mens jeg ikke var sammen med hende, så da jeg endelig efter et par timer kunne snakke nogenlunde normalt med den her arrige kvinde, fik jeg hende til at trække vejret roligt igen. Hold da op hvor hendes temperament ligner mit, måske er det derfor jeg kan lidt hende 🙂

Siddende sådan med hovedet mellem benene og trække vejret gennem en papirpose har hun nok fået den gode ide at besøge mig, så hun stillede på terrassen for at fortsætte med at være arrig. Men jeg fik da snakket hende ned igen og lovede hende på spejderære at jeg var kørt alene hjem fra baren. Puha, hun er da vist jaloux den lille!!! Og da det gik op for mig, fandt jeg en god løsning for os begge !!

Jeg ved ikke om det her hører under fanebladet, tabe ansigt, men hun kunne ikke fortælle mig hvorfor hun troede alle de her ting og kiggede væk mens hun sagde det, så jeg måtte nøjes med en lidt forvirrende forklaring. Men fint nok, for bare det at vi kan snakke sammen hvis der opstår problemer som her, undgår vi en masse misforståelser!

Så næste gang jeg går ned og besøger Patt, har jeg aftalt med Da at hun går med og holder mig i hånden, hun mener at det er et meget farligt sted for mig at opholde mig alene, og vil helst være sammen med mig der. Selv Leie, en ung lille spinkel pige der arbejder i baren skulle være efter mig sagde Da. Jeg kunne vælge at droppe baren som vandingshul, men omvendt kan jeg også være så uheldig at Da slet ikke vil ha at jeg går på bar. Så jeg er overbevist om at hvis jeg viser svaghed, vil Da mure mig inde for at ha mig for sig selv, og for at vise Patt at hun ikke kan snakke mig væk fra Da som hun prøvede forleden aften, nej jeg skal vise hende hvor ligeglad jeg er med hendes tarvelige angreb. Så de må såmænd bare finde et kompromis, jeg bliver ved med besøge Condom Bar !

Desværre er det meget normalt for de her tøser at bagtale hinanden når den ene tjener flere penge en den anden, eller har det bedre. Så jeg er vant til det, og det gør det bestemt ikke nemmere at sortere i strømmen af informationer og sladder som kører i ring her !!

Hun er sgu sej den lille, for hun blev så frisk efter vi havde indgået vores aftale at hun blev resten af eftermiddagen og tog del i mit forsøg på at lægge en rute, og det blev det ikke nemmere af skal jeg huske og sige. Hun kigger på billederne fra min danske rejseguide og genkender nogle af templerne som jeg meget gerne vil opleve og fortæller mig små historier derfra. Nogle af stederne har hun besøgt og lagde jeg mærke til i går, kom hun med små uskyldige spørgsmål omkring turen og hvilke templer jeg ville se. Så måske vil hun med Da, hun fortæller mig det vel hvis hun har lyst til at være personlig guide for mig ?

Men hun var nødt til at køre klokken 18, hendes job i templet kræver åbenbart en form for afvaskning inden hun må tage det tøj på hun bærer i templet, så hun fik travlt.

BILLEDER

Vi aftalte at mødes måske, for med alle de mennesker der var der så det lidt umuligt ud, ved salen hvor munkene sad og mumlede. Men det blev et kort ophold, kameraet er slet ikke godt nok til at tage billeder om aftenen med og gav mig nogle sorte billeder. Så ønsket om en lille bitte gevinst i Lotto til indkøb af et bedre kamera, trænger sig på og er pludselig blevet meget aktuelt!!

BILLEDER MUNKE

Og så gik det jo ikke anderledes, end at da jeg kom til templet der var propfyldt med mennesker var pigerne fra baren de første mennesker jeg genkendte. Om det er situationen i baren der gør det her ved jeg ikke. Men Bambi stod med store våde øjne ved siden af en jeg aldrig kan huske navnet på fra baren. Hun forsøger hver gang med et smil at lokke mig i fælden, men jeg har altid lavet sjov med hende som har gjort at det aldrig bliver alvorligt med hendes angreb 🙂

BILLEDER

Og Leie den lille pige var også kampklar kunne jeg se, og alt det her er sgu da dejligt bekræftende syntes jeg. Men når de her 5 piger står lige ved siden af hinanden, mener jeg at kunne se i Da’s øjne at det bestemt ikke passer hende, og at en dyb krise nemt kan opstå her. Så jeg luskede hurtigt af nu fjenden var i så stort overtal 🙂

Alle pigerne sidder her i højre nederste hjørne, Da i blåt. Og Leie den lille frækkert.

Men jeg havde selvfølgelig været rundt for at tage billeder, også billeder af Buddha statuen som jeg viste jer sidste gang jeg var her. Den skal ifølge Da være færdig næste år i deres 9 måned, for derefter at under stor tumult køre den op til et tempel i bjergene. Det vil jeg prøve at huske for billedernes skyld.

BILLEDER

Og endnu en dejlig stille aften på terrassen, mere stille end normalt på grund at arrangementet i templet, og mere om Vest Thailand blev studeret. Så ikke nogen stresset Pensionist 🙂

Comments
Share
Dagbogen

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.