18.01.2014 De fede må svede og de tynde må stønne 😀


Puha en tur vi kom på, danskeren og hans dame samt en af hendes venner der sad bag på den skønne efter at have scannet hende med en metaldetektor for spidse og skarpe genstande der kunne udgøre en fare for ridser og skrammer, kørte vi ud i morgen kulden mod Hin Dad Nam Lon.
Det er blevet koldt igen desværre, rigtig koldt om natten ned til 16 grader om natten der så hænger ved til langt op på formiddagen, fy for fanden da, så alt det langærmede er kommet frem igen. Det er sgu den koldeste vinter jeg har oplevet herude, så da vi modigt startede halv ni var det dælme køligt.

Så det var en befrielse at endelig nå frem til Sai Yok Noi (63 kilometer) hvor jeg havde sagt jeg ville have en kop kaffe og en basse ved 7Eleven, danskeren der hårdnakket påstod at han ikke frøs kun iført T-shirt og kunne fremvise gåsehud så det var en fornøjelse og mig, stillede os op med front mod solen for at suge noget varme til os på grund af den kolde start. Hans dame og hendes veninde havde jo siddet i læ og var verdens herrer mens vi stod der og rystede, de ville videre og prøvede at få os til at skynde os vi dog lod som om vi ikke hørte, den ros skal Thai damerne ha, de prøver at tage kontrollen og bestemme 100% og hundse med os, men det er jeg gudskelov vaccineret mod 😀
Der havde allerede fra starten hjemmefra været forsøg på en fjendtlig overtagelse fordi jeg pludselig kom i tanke om at da han spurgte om jeg vidste hvor vi skulle hen, at jeg da vist havde glemt at kigge på kortet :-O
Men jeg vidste nogenlunde hvor det var og danskeren havde været der før, så det var ikke så svært at bare køre i den rigtige retning og så spørge sig frem hvis det gik helt galt. Det blev dog ikke nødvendigt selv om jeg kom lidt i tvivl fordi vi var 15 kilometer fra Thong Pha Phum kun 65 kilometer fra Sangkhlaburi, så vi havde altså kørt 120 kilometer der var gået forrygende !!
Forrygende fordi den ekstravægt den skønne måtte lide under, gav en glidende behagelig kørsel og ikke som når jeg kører alene, hvor jeg hopper rundt på sædet på grund af de stive støddæmpere bagpå, så jeg skal som mange andre der har Pcx skifte dem ud med nogle blødere. Det må dog vente lidt endnu, et nyt sæde er på vej med posten der forhåbentlig øger komforten en anelse også,
 og så venter jeg også på at Allan betaler det tilbage jeg har lånt ham, men nu er han jo Allan, så alt er gået op i hat og briller for ham og hans økonomi.
Nu han ikke har, måtte købe noget i 3 år, bruger han nu alle sine penge på slangebøsser, luftpistoler og knive han har en svaghed for. Så jeg er begyndt at punke ham, jeg er jo ikke den eneste han har lånt af der nok også gerne vil se nogle penge, men lad os nu se!!
Nå, vi nåede frem efter en meget mere behagelig anden strækning hvor vi gudskelov kom væk fra den tætte trafik der altid er op til Sai Yok Noi, naturen kommer også tættere på heroppe der giver nogle utrolig flotte glimt af jungle og en masse bjerge. Det var også blevet en anelse varmere nu klokken var omkring 11, men jeg havde stadig alt det langærmede på og var ikke helt tilfreds med varmegraderne, men det blev jeg da vi drejede ned af en lille vej og befandt os ved Hin Dad Hot Spring 😀
Efter at have grinet af danskeren der måtte betale fuld falang overpris ved bommen mod mine 40 Bht på grund af mit kørekort, kunne vi endelig parkere og slappe af. Vi satte os lidt ned for ligesom at komme ned i tempo efter at have kørt så langt med 70 – 80 kilometer i timen, og hold op det var skønt at få rettet ryggen lidt ud, jeg havde allerede ved første stop måtte prøve at gøre noget ved det, men uden det store held desværre, så resten af dagens ration røg ned nu.
Vi befandt os på en lille parkeringsplads omringet af små boder der solgte alt muligt skrammel der var fyldt af kunder selvfølgelig, men som vi hurtigt konstaterede, var det desværre russere. Og de sparsomt klædte turister af begge køn var alle vegne, ikke noget kønt syn her i de smukke naturlige omgivelser med farverige orkideer og et hav af andre blomster mellem de kæmpe bambus tykke som arme der var så flotte skødeløst voksende hist og her. Den lille flod oppe fra Pha Tad vandfaldet var meget besøgt af især Thaier der af en eller anden grund kunne ligge ubekymret i det iskolde vand i halv timer inde de valgte et af de 3 bassiner med varmt vand, der var 3 forskellige temperaturer fortalte danskeren mig der brugte lang tid i et af dem.

Jeg var sgu misundelig på den varme der gravede sig ind i hans lange ranglede krop, jeg elsker vand og især varmt vand, men desværre bliver ryggen blød som en vingummi bamse vidste jeg, jeg ville ikke være i stand til at køre hjem igen, så jeg måtte nøjes med at sidde og kigge på kødmarkedet der villigt blev udstillet af russerne. Bevares der var da et par små nips hist og her, men de enorme kvinder var i overtal og fik gevaldig opmærksomhed når de med hjælp lod deres kroppe glide ned i det varme vand 😀

 

Jeg tror vi var der et par timer, fjolserne badede mens jeg sad og nød livet så godt det nu kunne lade sig gøre med alle de solformørkelser der konstant trampede forbi mig, men jeg hyggede mig bare ved at sidde der og sidde, nyde naturen og omgivelserne der mindede om uspoleret jungle, hvis man ser bort fra de tre bassiner og bygningerne hvor man kunne klæde om og skylle sig. Jeg sad også og glædede mig over at jeg havde fået den knallert jeg havde været forelsket i så længe, jeg hyggede mig over hvor nemt og behageligt det nu er at komme rundt, lange strækninger som i dag er bagateller for den skønne der sgu gør det godt, jeg vasker den mindst en gang om ugen så den fremstår smuk og strålende, et 2.000 kilometer tjek venter mig i dag eller i morgen hvor olien bliver skiftet, så det er gået meget godt på de knap to måneder den har været min !!
Nu blev jeg helt væk i den skønne igen, men sådan er det 😀
Efter et par timer havde de 3 fået vand nok og selvfølgelig var damerne ved at dø af sult, så de fik tørt tøj på inden jagten på maden blev sat ind som vi fandt et hyggeligt sted, hvor vi sad ved bredden helt alene hvis man ser bort fra vores nye ven der sad med logrende hale og ventede på at der skulle falde en godbid af der selvfølgelig også skete. Her besluttede vi to fornuftige fyre os for at køre 8 kilometer længere ind i landet for at se Pha Tad vandfaldet nu vi alligevel var her, den scorede vi sgu ikke på da hans dame fik det at vide, nu havde hun fået det ud af turen hun ville, og ville hjem og sove en time. Men vi holdt på vores og bemærkede slet ikke at hun blev pisse sur da vi ikke ville gi os, så med danskeren i front forlod vi stedet og kørte ud af en lille vej i en pragtfuld natur, mig med et smil på læben over ikke at have de problemer.
Her blev jeg forelsket til op over begge ører, der var så hamrende smukt lige meget hvor man kiggede hen, jungle og marker der flettede ind i hinanden der var så smukt at jeg slet ikke havde lyst til at køre, men blot sidde og nyde synet.
For hulen en smuk tur, vejen var desværre ikke så gode så man kunne gøre som man ville, store huller og skarpes sving samtidig der snoede sig ind imellem små bjerge og samtidig gik op og ned var en udfordring, men den smukke klarede selvfølgelig skærene til UG og slange 😀
Endnu engang kunne jeg morer over danskerens arrigskab over denne gang at skulle betale 200 Bht mod mine 40, det var lige lovligt meget syntes han som jeg sagtens kunne forstå, men TIT!!

 

Endnu engang var det en smuk oplevelse her i den totalt vilde natur, små faldefærdige træbroer førte os over de mange rislende bække der snoede sig gennem området. Det var overhovedet ikke vedligeholdt velsagtens for at bibeholde det naturlige aspekt, en dejlig omvæltning til de ellers veltrimmede turiststeder. Store træstammer og et hav af visnende kæmpe bambus lå og flød alle vegne men var samtidig utroligt smukt netop fordi det var naturligt, men en ting jeg er ked af for tiden er lyset der gør det irriterende at tage billeder, så jeg beklager den dårlige kvalitet.

 

Vi gik så langt vi kunne og fik taget nogle billeder i stilheden, der kom kun 4 Thaier udover os fire og nogle badende munke hvilket var en stor nydelse nu vi var ude i vildmarken. Men vi havde jo kørt langt og skulle og tilbage igen, så der blev sat ild i en smøg inden vi satte os op for at køre tilbage igen til Sai Yok Noi der var halvvejen af strækningen, klokken var omkring 14 der betød at vi så ville være hjemme ved 5 tiden, så afsted det gik igen denne gang noget hurtigere.
Endelig hjemme var jeg så træt at jeg var ved at vælte lige uden for døren, hold kaje en lang dag vi havde haft, men den skulle blive lidt længere end jeg havde troet !!g
Danskerens dame sagde vi skulle besøge en af hendes venner der har en tøjbutik, vi skulle kigge på et køleskab. Jeg gik og småsludrede med Buddha om ikke at rode mig ind i noget med reparation eller andet hårdt arbejde, og det slap jeg gudskelov for. For det viste sig at det var køleskabets indhold vi skulle kigge på, veninden havde købt køleskabet så hun også kunne sælge øl til forbipasserende, og det var vi jo, så en fyraftens kølig blev købt selvfølgelig kun for at støtte veninden 😀
Der sad vi så to godt trætte fyre og studerede alt det gennemsigtige tøj og de vovede bikinier mens vi gjorde os kloge udi tøjsalg, og så var det lige det gik galt !!
For pludselig siger danskeren, hej Jørgen til en gut der langsomt går forbi forretningen, det viste sig at det var en dansker og hans Thailandske kone han havde mødt her sidste år, og så gik der ellers genforenings fest i den. Detaljerne skal jeg nok skåne jer for, men hyggeligt blev det, så meget at han blev shanghajet til kanoturen næste dag som jeg fortæller om næste gang, for nu vil jeg snuppe mig en lur efter en skod nat hvor høj musik og en liderlig kat totalt spolerede nattesøvnen inden en anden tur med dem starter til middag.
Pen.
Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.