Godmorgen Dagbog.
En fredelig løsning !
Det var hvad der kom ud af dagen med min motorik terapeut efter en del snak frem og tilbage om problemerne mellem os. Da spurgte selv om hun skulle lave BBQ for Conny & Markus som vi havde snakket om før, og det tilbud sagde de selvfølgelig ja tak til.
Så det blev en rigtig god aften for Conny og Markus, som siddende i lotus stilling på min terasse spiste den gode mad Da og hendes veninde havde lavet. Vi havde tidligere været på markedet for at købe hvad der skulle bruges. Fisken som jeg ikke har navn på kostede 90 bht pr kilo, så 2 fisk i en pæn størrelse samt et kilo tigerrejer og nogle krabber.
Alt det her for 700 Bht, og det inkluderede de andre ting der også skulle bruges til maden. Så ingen herregård for denne luksus der blev nydt mak mak . SMIL
Så det var nogle glade turister der sad på fliserne på terassen og spiste lidt af alt det her med fingerne, flere gange rømmede de sig og sagde at de de aldrig havde smagt noget lignende. Men det er det samme hver gang, den friske smag af havet er fantastisk hver gang uden untagelse og man har lidt svært ved at holde mund og spise. Men den spontane glæde kommer nok også fra den omstændighed at sidde på gulvet og spise, og selv om jeg har borde og stole, bliver folk siddende på gulvet fordi det er mere hyggeligt.
Og puha hvor bliver man dog mæt, selv om det rent faktisk ikke er så meget mad der ryger indenbords, mætter det dejligt. Og igen blev jeg madet da jeg meldte ud at jeg var mæt, så jeg tror jeg tager lidt på for tiden :-O
Og sådan gik aftenen såmænd, og en lille gåtur på stranden blev det også til da vi havde spist. Vejret som var blevet meget blæsende men varmt, gav nogle efterhånden store bølger selv liggende beskyttet bag revet. Så gåturen kune godt til forveksling ligne vejret hjemme på vestkysten, dog er her en hel del varmere end hjemme gudskelov SMIL
Men ellers lignede dagen alle de andre dage, jeg følger uroen i Bangkok når internettet virker og bliver mere og mere urolig for at det ender med et meget større brag end nu!! Nogle pengestærke mænd trækker i nogle tråde og er medvirkende til at uroen eskalerer helt bevist, borgene skal gøres så usikre at de tigger om en stærkere regering end den siddende som desværre har været lidt for langmodige.
Og de her mennesker der i forvejen vel ejer en stor del af Thailand har økonomiske interesser i uroen, den pengeliderlige Thaksin skal sluses tilbage til Thailand for at bliver ophøjet til enehersker og regent som han jo selv tidligere har udtalt. Kongefamilien skal væltes for at skabe demokrati !
Gud ved hvor meget respekt jeg ville få hvis jeg indtog trappen foran Christianborg med våben og forlangte at mit nystiftede parti skulle have indflydelse og forlange demokrati. Ville jeg mon blive respekteret for mine krav om fred ved at bruge våben i forsøget ??
Dødstallet er her til morgen 76 ifølge TV, 76 stifter til Thaksins kiste kunne man måske sige. Hvis der eksistere en Buddha, er jeg sikker på at han har brugt meget tid på at sætte sedler op med billeder af Thaksin så han ikke glemmer ansigtet når han kommer og banker på en dag. For de folk som han betalte i sidste uge for at bruge fremmedordet demokrati, bruger han nu som kanonføde i sin stræben efter guld og diamanter. Ikke noget rart menneske.
UPS……SMIL
Vi har stadig nogle overskyede dage her, ikke så forfærdelig meget sol men omkring 32 grader i skyggen. Så det er til at holde ud om aftenen, endda en smule køligt syntes jeg med vinden. Så aktiviteten ligger på et meget lille sted, kun en lille tur ud for at købe den nye grill sidst på dagen gad jeg.
750 Bht måtte jeg betale for den her:
BILLEDE
Men den er betydelig bedre end den lille jeg har som iøvrigt er gået i stykker, og med størrelserne på de fisk og krabber, havde jeg brug for en større.
Og turen til Kao Sok med Peter er blev udsat, lægen som han besøgte i Bangkok rådede ham til IKKE at risikere noget så tæt på afslutning af forløbet med hans fod. Peter kunne som han sagde da jeg snakkede med ham i toget hjem, nok ikke undgå en operation hvis uheldet var ude på turen. Og i og med at turen skulle gå til primitive bambushytter på søen og ikke i den store velordnede bungalow han bor i nu, syntes det som en god ide at vente SMIL
Mere når jeg desværre ikke at fortælle i dag, for jeg er nødt til at foretage en redningsaktion på stranden. Både den store og den lille båd har igen fået tæv af fru herre, så de ligger begge oppe på sandet og håner mig. Men det beviser da at Markus ikke evner at binde sit snørebånd ordentlig da det var ham der bandt båden forleden :-O

Comments
Share
Dagbogen

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.