Kategorier
Dagbog

03.03.2019 – Lidt tidsfordriv !

I mit forsøg på at lære Adobe Premiere at kende fandt jeg den her lille film stump fra min tur i nord Thailand, nærmere bestemt Mekong floden jeg fulgte helt oppe fra det nordligste punkt i Thailand på grænsen til Burma i Mae Sai hvor Mekong floden kommer ind i Thailand for første gang og hele vejen ned til Two-Color River View Point hvor Mekong floden forlader Thailand og fortsætter sin vej gennem Laos.

Det område var så fredfyldt at jeg blev der 5 dage tror jeg det var og havde svært ved at acceptere at jeg ikke længere kunne følge den prægtige flod, men sådan er livet jo så valgte i stedet at følge grænsen til Laos og Cambodia hele vejen ned til Thaibugten hvor jeg kom til at slappe af og slå støttebenet ud en uges tid nu jeg endelig så havet igen for første gang i 2 måneder. Pragtfuld tur og en opfordring til jer om at komme ud og opleve alt det man ikke ser som deltager i pakketure eller fra sofaen !

Formatet i denne film stump er desværre ikke understøttet af Adobe og grunden til den dårlige kvalitet, og som i kan se er den noget rystet da jeg mistede min gimbal i mit styrt i Pai hvor jeg måtte blive en uge ekstra på grund af de bukkede ribben og den ømme krop, så min GoPro er håndholdt og lidt rystet, men man kan da se hvad det forestiller og er optaget ved Golden Triangle Park med udsigt til Burma, Laos, Kina og Thailand, spændende og meget interessant sted og et område der den dag i dag har stor betydning for hele Asiens kamp imod narkotika der florerer i stor stil her i
The Triangle of drugs

Ellers er der ro på, hospitalet melder stadig alt udsolgt så har planlagt med Harry at vi simpelthen køre derind og spiller syg så jeg kan få en seng og komme af med den 3 måneder gamle lungebetændelse der gør livet surt for mig og er begyndt at lave lort med hjertet, så af sti afsted med mig så jeg er klar til turen om en måned 🙂 🙂

Men det må vente indtil Frank kommer og er installeret og ved hvordan man kommer rundt her i Davao, og så kan han jo passende komme på besøg med en kølig jeg er sikker på nonnerne bliver vilde med hvis de opdager det 🙂

Pen.

Leave a Reply