Kategorier
Dagbog

12.02.2019 – Her er hvad jeg laver når jeg ikke laver noget !

Det er langt over min sengetid og hænger sgu noget med ørene men er endelig blevet færdig med den første svære film med det nye program, Adobe Pro cc der godt nok har været en hård vej op ad bakke hele tiden.

Jeg har et prøve program der har en brøkdel af hvad den oprindelige version har så har ikke kunne lave så mange ting jeg ellers gerne ville prøve. Når jeg ser videoen fra Youtube ligner det lort og vanter og håber i vil fortælle mig at det er kun er mig der har så dårlig kvalitet selv om det er en 4K der er konverteret til HD !

Så ris og ros er meget velkommen og hold jer ikke tilbage for vil ikke have skrammel liggende på Youtube og sletter med det samme når jeg får øjne i morgen hvis i ikke er tilfredse og ved godt at intro og diverse ting ikke harmonerer, det er kvaliteten jeg tænker på her !

Indtil da kan i se en af mine afstikkere på min 7.500 kilometer bike tur i nord Thailand der havde meget at byde på som i kan se her 😉

Pen.

2 kommentarer til “12.02.2019 – Her er hvad jeg laver når jeg ikke laver noget !”

Tak for turen 🙂 jo der er kun lidt blur på vejen op til landsbyen..da du ankommer er kvaliteten fin og tydelig…syntes de damer der virker lidt stivnakket 🙂 en lidt underlig skik de har der *:)
så du får ros med på vejen herfra…

Vapsen

Leave a Reply