Kategorier
Dagbog

04.02.2019 – Stadig på standby !

Sgu underligt det skal tage så lang tid at blive indlagt selvom Henry nu for at speede tingene op nu har indlemmet mig i sin familie ‘imaginært’.

Så jeg venter og venter men har så tid til at at træne med mit nye video redigerings program, Adobe Premiere Pro der godt nok er tungt, så tungt at jeg desværre må til lommerne og købe et grafikkort for en mere smidig redigering, æv !

Der er også mere tid til at se nyhederne og især dem om Venezuela jeg følger nøje nu jeg kender nogle derfra og håber virkelig at Maduro bliver væltet, af Venezuelanerne og ikke Dump der rasler med sablen for at få fingrene i de ufattelige rigdomme landet gemmer på med verdens største reserver af råolie. I nyhederne savler amerikanerne over tanken og nævner ikke landets befolkning med ét ord der er typisk, igen planlægger de at invadere et land, stjæle olien for så at efterlade et fattigt land i administrativt kaos som de har gjort med bla. Irak og Libyen med deres olieforekomster nu på amerikanske hænder, jeg hader dem sgu !

12716211_741288282674295_3110645659255847148_o

Pen.

Leave a Reply