Kategorier
Dagbog

05.05.2010 – Så gik der tid med det ;)

Godmorgen Dagbog.

Jubiie…….. Endnu en dag uden arbejde :-O

Ja det vil altså sige uden stranden medregnet, for det var dælme et stort arbejde i går. Mr. Positiv snakkede om liggestole og lignende som fik mig til at prøve at få stranden ‘strøget” som man ser på billeder. Så et par søm blev banket i noget træ der var drevet i land i stormen, og turen frem og tilbage med det her træ begyndte.

Og ja det bliver en flot strand når man gør det, men for hulen det er hårdt når ‘min’ strand er så lang som den er. Men jeg har det nu med i mine overvejelser som jeg har gået rundt og spekuleret på. Senere på dagen begyndte naboen at rense deres strand, beliggende midt mellem mig og en tysker der er begyndt også er begyndt at rense stranden, så det ikke særligt pænt ud på deres stykke. Så jeg tænkte faktisk på om det var som et pres at ‘min’ strand var så flot som den var i går ??

Hvis det er tilfældet lykkedes missionen 100 %, for det eneste jeg ønsker med det min rengøring, er at bare 1 opdager hvor flot der kan blive ved lidt rengøring og gør noget ved det!!

Nå, som i kan regne ud hvis i har læst 2 afsnit af dagbogen, ventede der mig en tur på sofaen bagefter. Og selv om jeg skriver at jeg er afklaret med at skulle ligge ned i tide og utide, skal i ikke tro mig. For det piner mig sgu at jeg ikke kan få lavet tingene i det tempo jeg er vant til, og det irriterer mig stadig. Men jeg forsøger at hjælpe mig selv ved at fortælle mig, at jeg ikke er beskyttet af stærke smertestillende piller mere, og det hjælper lidt på sagerne!!

Planlægningen var perfekt, for Conny og Markus ville komme forbi på et tidspunkt, uden at give et mere nøjagtigt tidspunkt. Så jeg lå der i de fugtige 31 grader og led lidt mens jeg ventede. Vejret som jeg fortalte om gav lidt regn tidligt på morgenen, så her var fugtigt og ikke til at slibe. Men måske skulle jeg som Sank siger, gå over til vådslibning, fordi det er pænere :-O Men der gik et par timer uden jeg hørte noget fra dem, så jeg nåede ud at spise og i Tesco inden de kom. Og pludselig var de her, og blev hele eftermiddagen. For at mindske forvirringen om hvor jeg bor, havde vi aftalt at jeg stillede mig ud på vejen så det var nemmere at finde mig.

Og stående der, spejdende efter dem kom min nye venninde sørme forbi og hilste og smilede da hun kørte forbi. Herlig oplevelse, der blev bedre da jeg fik en sms 20 minutter senere der spurgte om jeg var okay. Så vi fik sludret lidt om løst og fast, især min invitation fra Patt om at komme til fødselsdag i baren i aften. Bambi kommer tilbage fra skovbunden og ifølge Patt, har hun savnet mig, og står til min dispossession

.
Da hun sagde det i går, gik jeg lidt i selvsving og fik endnu en gang sagt at jeg ikke var interesseret i hende. Men den siver ikke helt ind kan jeg høre, så nu har jeg aftalt med Da, at hun går med mig ned til baren i aften. Det er åbenbart ikke nok at sige nej tak til Patt alene, ifølge Da, skal Bambi også være til stede når jeg siger nej tak. så det har jeg planer om at gøre i aften og samtidig vise dem at jeg har en dame. Men jeg er stadig usikker på om de forstår det, men jeg ber sgu til Buddha om at få overstået de gnidninger der måtte være !!

Dagen i dag ser ud som i går, lidt regn for en halv time siden og nu tunge skyer over øen. Så det er usikkert om jeg får lavet noget i det vejr??

Leave a Reply