Godmorgen Dagbog.
Det er sommer, det er sol, og det er brandvarmt .-O
Så nu det var så godt vejr, og jeg ventede på at høre fra Conny og Markus der skulle være kommet i aftes, besluttede jeg at holde en fridag (igen!!) Stilladset har det åbenbart skidt med stranden i øjeblikket, så det er næsten blevet en vane at ligge lidt vandret efter rengøringen. Så igen gik der et par timer på den konto mens jeg fik kigget lidt tv, men klokken var blevet så meget at middags solen varmede hele øen godt og grundigt igennem, så klogt! Jeg syntes osse, jeg havde fået noget nyt at tænke over med udviklingen hos Patt, og nu jeg godt kan lide at tænke tingene igennem, var det jo perfekt med en fridag der kunne bruges til det.
Nysgerrig som jeg er, er jeg kommet frem til at jeg lader som ingenting. I forvejen var jeg jo ikke klar over hvad der var gang i, så der burde ikke være nogen forskel for mig. Og jeg er da nødt til at se hendes næste træk, for det er der nok ingen tvivl om kommer??
Men det kan dog ikke ødelægge min opfattelse af Koh Samui, og jeg har på intet tidspunkt været så naiv at jeg ikke har været klar over drivkraften, nemlig penge. Selvfølgelig handler det kun om det på en ø der trækker vejret gennem turister, men omvendt har jeg hele tiden været forsigtig med at vise, fortælle eller have nogen form for penge i hænderne. For jeg havde en oplevelse tidligt efter jeg var kommet herud, en Thai besluttede at jeg var rig fordi jeg havde hævet penge til 6 måneders husleje. Så der var lige en kort periode fyldt med misforståelser.
Så jeg fortsætter mit lalleglade pensionistliv med at være glad og positiv, og jeg besøger ikke baren mere eller mindre end før. Mit stop med øl, giver en naturlig balance så jeg ikke kommer så meget dernede. Den 13 Maj er der gået 2 måneder uden øl, og jeg bilder mig selv ind at jeg kan se et meget lille vægttab !! Og skulle jeg få lyst til at sludre med Da, ringer jeg til hende i stedet for at gå gennem en bar der giver problemer.
Og man ved jo aldrig…….
Vejret, solen og lyset gør at det er rent bounty her i øjeblikket. Og for at fuldende det billede, gik jeg i gang med en samling af plastik i vandet. Der var en hel del plastik der halvt lå begravet i sandet sammen med flasker og træ. Og med det bounty look her var i går, tog jeg mig sammen. Sidste år gjorde jeg det samme, jeg gik små 10 meter ude fra vandkanten med en rive og pillede alt op der dukkede op, og det ser bare så flot ud syntes jeg med en affaldsfri vandkant. Og jeg fik samlet så meget plastik i går, at det nok tager et par dage at komme af med i skraldespanden, gutterne har boykottet mig et par dage nu fordi spanden måske var lidt for tung 🙁
I går morges fik jeg en sludder med en Thai, der kom og snakkede med mig mens jeg gik og masede. Han holdt øje med sin brors båd der ligger lige ud for mig, og båden havde aftenen i forvejen haft sin første tur. Broderen købte båden for 8 måneder siden, men har ikke haft nogle kunder før i aftes, så alle var glade, men det fortæller lidt om den turiststrøm myndighederne siger her er ??
Nå, men ham her kom glad og sagde tak fordi jeg rensede stranden. Ham og konen havde snakket om hvorfor der ikke lå noget og flød på stykket her, for som han sagde var det det eneste stykke der var så pænt. Og det selv om der ligger restauranter og luksushoteller til 15.000 Bht pr nat som nabo til mig, og de gider sgu ikke lave noget. Så deres gæster bruger ‘min’ strand og hygger sig.
Det var da rart at blive takket, og den iskolde Cola han kom med som gave, faldt på et tørt sted :-O

Comments
Share
Dagbogen

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.