Kategorier
Dagbog

02.05.2010 – Krise i Condom Bar

Godmorgen Dagbog.

Og solen skinner igen…

Og det fik mig ud af røret efter stranden var ren, og jeg havde ligget lidt ned. Heldigvis kan jeg se topkampene i boksning, så jeg fik set braget Meryweather nu jeg alligevel sku ligge ned. Men så tog jeg kameraet om halsen og kørte ud på opdagelse, først og fremmest skulle billederne til Jesper tages, og det blev de. Men om de er gode nok til genkendelse, kan jeg kun håbe på??

Og det var fantastisk igen at komme ud at køre, den smule regn vi har fået, har været nok til at blomsterne i vejsiden tror det er højsæson. Så det væltede frem med blomester i alverdens farver på begge sider af vejen, i forvejen er vejen flankeret af bananpalmer, pappaya, mango og kokos. Så det er som at køre i en have, men alle de her farver er fantastiske og en fryd at opleve. Så det var en lalleglad Pensionist, der trillede meget langsomt afsted med hovedet kørende rundt som roterblinket på en brandbil for at få det hele med. Om det lykkedes ved jeg ikke, men jeg gjorde hvad jeg kunne.:-O

Templet hvor jeg skulle tage de sidste billeder dukkede op igen, og jeg tog et par billeder igen

Og så kørte jeg ellers ud i det blå igen med retning ud i det blå :-O
Mit fortrukne gemmested Taling Nam, dukkede op mellem palmerne og gav nogle flotte billeder syntes jeg selv. Og tid til at sidde og kigge og nyde stilheden blev også brugt, her er så pragtfuldt stille at det virker larmende, men skønt og afslappende er det. Og for første gang kørte jeg ind til templet der ligger i byen, meget stort område der dog var blæst for mennesker da jeg var der. Kun lyden af fuglene og junglen som er nærmeste nabo forstyrrer, hvis det da ellers kan kaldes forstyrrende !
Men jeg havde nogle dejlige timer langt væk fra det vante, og fra støjen!!

Men alt har jo en ende, og jeg skulle tilbage og rydde op og gøre rent i køkkenet efter et uheld med en colaflaske der da jeg åbnede den, forsøgte at sprøjtemale hele køkkenet. Så der var noget at gå i gang med. Men turen ud i det blå havde givet mig noget power, så musikken blev startet og arbejdet var hurtigt overstået. Og det var som timet, for jeg fik skam besøg af den flinke person der tog sig af mig i fredags. For det ser ud til at jeg har kastet grus i maskineriet for den gode Mama Patt, som vi lige skulle have snakket om. For min akutte trang til den her bartender, spændte alvorligt ben for de langvarige planer Patt har/havde med mig.

Som jeg fortalte på et tidspunkt var hun taget hjem for at købe land, men det var ikke hele grunden til hendes tur. Nej, Bambi’s kusine skulle tages med tilbage til Samui, Nog hedder hun og er lidt godt bygget, men ung. Det var så meningen at jeg (uden mit vidende) skulle tage det her familiemedlem til mig. Gifte mig med hende, og på et tidspunkt overtage baren og give den til den her pige. Smart træk, for pigen er jo i familie med Patt og gør at baren så bliver i familien på min regning. Og tænk jer, i alt den tid kendte jeg ikke planerne og opførte mig som jeg plejede. Totalt afvisende men ikke blind over for pigerne i baren, og som er grunden til Patt’s vrede.

For det var sgu ikke særligt populært at jeg pludselig havde fundet en der IKKE arbejdede i hendes bar, jeg husker svagt, at hun snakkede meget hårdt til bartenderne som iøvrigt hedder Da og er 38 år. da hun kom hen til mig. Som sædvanligt forstår jeg ingenting af det der bliver sagt, men jeg kunne godt fornemmer at det ikke var strikkeopskrifter de snakkede om :-O Så Da blev bedt om at gå så jeg kunne tage pigen i stedet, og igen husker jeg at vist anede ugler i mosen og holdt lidt fast i Da så Patt kunne forstå mine hensigter, sikke en redelighed :-O

Udover at Da ser godt ud, snakker hun godt engelsk, så klokken blev 21 inden hun kørte igen. Men vi havde da en hyggelig dag hvor en del ting gik op for mig. Blandt andet forsøget på at få mig til at blive til baren lukkede, og følge hende hjem, forklaringen var at hun havde så mange penge på sig, at hun var nervøs. Men med alle de gratis drinks hun hældte i mig, ødelagde hun sine egne planer. Mon ikke planen havde været at jeg så skulle sove der nu klokken var så mange, og jeg havde så langt hjem ??

Men jeg hygger mig gør jeg, nu har jeg fået en ny ven der ikke er så hårdkogt gudskelov. Med mit positive sind og mit gode hjerte tror jeg på at Patt en dag forstå at jeg mener hvad jeg siger. For det er jeg sikker på hun mener hun kan lave om på, men hun kender mig ikke kan jeg så fortælle!!

Og her er jeg nødt til at løfte lidt af sløret for mine oplevelser med Bambi for at få jer til at forstå mig, og Patt. Som jeg har givet udtryk for i hele Dagbogens liv, er jeg skarp modstander af hvad de her piger gør, men er nødt til at respektere det. For mine oplevelser privat med pigerne og Bambi fortæller mig at det skam koster at være så kærlig!! De er, som jeg har fortalt jer, nødt til at drikke sig fulde, ryge sig skæve og hvad de eller gør for bedre at kunne holde ud at lave det de gør. Og det vil jeg overhovedet ikke være med til at støtte og er frastødende og ikke noget liv for pigerne. Så det gør at jeg ikke går med nogle af dem, jamen jeg tog Bambi med hjem sir i så. Ja det gjorde jeg, men hun fik penge for at sove her og intet andet!! Udtrykket i hendes ansigt og øjne fortalte mig at det bestemt ikke var hendes kop the det her, derfor blev det til financeret sovning!

Så det er med til at gøre Patt rasende at hun ikke har én jeg er interesseret i, og skaber konflikten nu. Men jeg vil sgu ikke trækkes ind i noget jeg ikke har lyst til, og er da skuffet over at hun ikke som jeg troede respekterede mig og mine holdninger. Men det handler jo om penge i sidste instans ved jeg…

Nå, ikke mere negativt herfra, solen gør hvad den kan for at fange min interesse. De varme stråler smyger sig mellem palmerne og kryber langsomt nærmere, men det går for langsomt til mig, så jeg løber ud i strålerne selv :-O I mellemtiden vil jeg så gøre alt for at have et godt liv fyldt med gode positive oplevelser, undgå de negative oplevelser og se lyst på fremtiden. Mit største ønske lige nu, er at kursen bliver til vores fordel så vi ikke mister så mange penge hver måned

Leave a Reply