Godmorgen Dagbog.
Det kan ikke betale sig at springe en dag over har jeg fundet ud af, for stranden var rigtig slem med alt det der var skyllet op. Olien er kommet tilbage som små klumper der ligger over det hele igen. Men vi har jo overskyet vejr, så olien flyder ikke ud men tørrer ind og smuldrer så let som ingenting!!
Det gør problemet meget større fordi det så ligger over det hele, men jeg tog mig sammen og var grundig med den øverste del af stranden. Så grundig at det tog 4 timer :-O
Så det så rigtig pænt ud da jeg stoppede for at spise, og blev det eneste jeg lavede i går.
Danskeren John ville have lavet en exstension til sit visa, han følte sig ikke tryg ved at betale for de 2 dages overstay Lørdag i Bangkok. Så jeg kørte med ham til Nathon og fik klaret det, og ja han kom til at betale 1990 Bht for det i stedet for de 1000 Bht det ville have kostet ham i Bangkok. Men han er usikker på sproget og vil hellere have det overstået med hjælp på, så selvfølgelig hjalp jeg.
Og når man kender rumlen er det jo nemt, men John sagde at han ville være gået igen hvis han var kommet alene til Immigration.Som sædvanligt bliver man bedt om at komme igen efter en halv til hel time, så vi kørte ind til Nathon og sad og kiggede ud over vandet mens vi fik noget drikkeligt i ventetiden. Nu hvor tiden nærmer sig hastigt vil han bare have overstået turen, han skal jo ‘bare’ hjem og ordne tingende så han kan tage tilbage igen hurtigst muligt. Og her til morgen så jeg at billetten nu kan købes for 4100 Dkr d 14/6, og mon ikk priserne dykker endnu mere !
Så på den måde fik jeg eftermiddagen til at gå så jeg ikke behøvede at tage resten af stranden :-O
Og jeg er nu begyndt på en ny ting, jeg prøver at lave mad selv!!
Så jeg susede i Tesco Lotus og købte noget kylling, grøntsager og hvad jeg ellers manglede til projektet, men jeg glemte selvfølgelig kokosmælk. Det fandt jeg ud af på den hårde måde i aftes da jeg blev sulten, men jeg var så doven at jeg ikke gad hente noget, så jeg besluttede at springe maden over i stedet, så bliver jeg heller ikke fed så længe :-O
Det er faktisk nemt at lave mad her, det største problem for mig, er hvilke grøntsager man kommer i maden. Jeg kan jo ikke huske hvad navnene er og til hvilken ret man nu bruger den slags. Så jeg køber hvad jeg syntes er billigt og ser godt ud og kommer rigelig med grønt i maden, bestemt ikke korrekt lavet, men det smager da okay, og maven er da ikke sprunget i luften endnu :-O
Og så er det enormt simpelt at lave den bedste morgenmad her jeg kender, fried rice with vegetable and 2 eggs. Den bliver man så dejlig mæt af at man er lige ved at snuppe en time på øjet med det samme….
Dagen i dag skulle gerne afslutte 2 etape af stranden, der har været højvande i nat, så der ligger som sædvanligt en masse skrammel der skal fjernes. Og så har John inviteret på afskedsmiddag og noget drikkeligt, så det må jeg hellere kigge lidt på og få ordnet :-O

Comments
Share
Dagbogen

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.