Kategorier
Dagbog

18.04.2010 – Tankerne flyver

Godmorgen Dagbog.

Endnu en negativ dag ventede mig.

Og det var fordi der om natten kørte 2.4 millioner larmende biler og motorcykler forbi, og det er noget af det værste her på Koh Samui. Og det undrer mig faktisk lidt, for biler skal jo til syn en gang om året herude. Og det ville da undre mig meget hvis de blev gjort lovlige inden synet, nej den tror jeg ikke på. Jeg tror mere på at synsmanden er enten blind eller døv, måske begge dele :-O

Og som jeg har skrevet et andet sted, har jeg tænkt over min bolig situation. Er min tid ude her på øen, eller er jeg bare irritabel for tiden?? Jeg ved det ikke og prøver seriøst at finde ud af det for at finde en løsning på min negative indstilling til Koh Samui.

Øen er jo meget afhængig af turismen og reagere ved den mindste afvigelse på den ene eller anden måde der påvirker alle os falanger her. Vi bliver som jeg skrev konstant afkrævet flere og flere penge for den samme ting. Thaiernes logik siger at de skal hæve priserne når der ingen turister er, så det sidste meget lange stykke tid har sgu ikke været sjovt, og det ser ikke ud til at der kommer en løsning inden for den nærmeste fremtid??

Problemet er bare at jeg ikke som her hvor jeg bor nu, har set et andet sted hvor jeg med det samme falder for stedet. Jeg syntes ellers jeg har været en del steder ved vandet efterhånden, men det sidste mangler!!
Nå jeg fik kigget lidt på den lille båd idag, dog uden at få lavet noget. For en gangs skyld var der nemlig en tv kanal der fortalte at den viste den eneste sport jeg gider se og spilde tid på, nemlig Formel 1.

Problemet var bare at er blev sagt klokken 9.30, og eftersom jeg ikke kunne finde kanalen på nettet så jeg kunne se deres tidszone, var der ikke andet at gøre end at lade tv’et køre. Og pludselig klokken 13 min tid, begyndte løjerne og eftermiddagen forsvandt :-O

Da det var slut var jeg nødt til at kigge lidt på stranden, jeg har haft fat i min landlady for at få en ny løvrive som jeg nu venter på. Og går det som de andre gange, kan jeg nok regne med en lille uges tid inden hun åbner pungen lidt på klem den nærings sorg :-O

Billederne som jeg lovede jer af båden blev taget så i kan se den ynkelige tilstand hun er i, nøgen og ydmyget ligger hun der til offentlig beskuelse 🙁

Og som et resultat af dagen der var præget af det negative, havde jeg ikke lyst til at gå ud og spise. Så jeg satte mig nede i baren og ventede på mørket der langsomt kom snigende. Og der blev jeg siddende til klokken 10 aften, mit andet stjerneskud fik jeg set selv om der er så meget lys her. Og jeg tænkte på den flotte nattehimmel jeg havde set på min tur, hvor er den dog langt væk lige nu ??

Nå, som i kan læse, er jeg ikke oppe i omdrejninger overhovedet og er deprimeret. Jeg håber at dagen i dag bliver den der giver mig lysten til at være her tilbage igen, om ikke andet når jeg får lejet den bike jeg skal ud og lede efter. For grundet de udgifter der venter med båden, venter jeg med at investere i den nye Honda jeg ellers ønsker mig.

Jeg kunne såmænd godt gå ud og købe den, men der er ingen grund til lænse kontoen alt for meget og være nødt til at spare på de forkerte ting, så jeg finder en gammel bike jeg kan trille rundt på. Jeg skylder også stadig Jesper de billeder fra det tempel jeg havde fundet, og så kommer jeg jo lidt væk på den konto fra motorvejen jeg bor op ad !!

Leave a Reply