Kategorier
Dagbog

15.04.2010 – Koh Payam

Godmorgen Dagbog.

Selv om internettet ikke virker, og det betyder meget for mig, er jeg glad :-O

For her er sgu pragtfuldt, hvor er det skønt at være et sted der ikke er spoleret endnu. Det eneste negative udover manglen på aircon, varmt vand, 20 meter til 7 Eleven og super langt til min båd, må være den sædvanlige lyd af tunede ambulancer. Jeg har ikke været så mange steder i Thailand endnu på de snart 2 år jeg har været her, men de her mennesker er der mest søde og rare mennesker jeg har oplevet. Smil fra morgen til aften og uanset hvad der sker eller opstår af problemer. Så det kan jeg kun anbefale stedet for, men lad være med som mig at ‘kun’ være her et par dage. For det er en rigtig Bounty ø man ikke kan stresse, og det ville være synd hvis man gjorde!!

Selv om jeg lige da jeg kom var noget skeptisk over stedet, er jeg kommet på andre tanker efter at være faldet ned på jorden igen. Det er de forbandede byer med al deres trafik og larm der forstyrrer og ødelægger ens fornemmelser for det rigtige paradis. Den eneste trafik er de bikes der kører på stranden, i starten pissede det mig vildt af, men da jeg fik at vide at det var den eneste måde at komme ud til de små ressort der ligger spredt her i bugten, kom jeg på bedre tanker. Maden er et kapitel for sig selv, det kan til tider tage lidt tid inden den kommer, men for hulen det er lækkert. Selv nudelsuppen med kylling er der kælet for, og det er til dato den suverænt bedste jeg nogensinde har smagt. Stort + til det sted her J Priserne svinger mellem 80 – 120 Bht for et måltid, lidt dyrt, men kvaliteten retfærdiggør prisen !!

Mine planer om en storslået opdagelsesrejse rundt på øen, blev saboteret af en stillads konflikt. Så i må nøjes med billederne fra turen på stranden og her i nærheden af stedet. For en gangs skyld er jeg selv tilfreds med billederne, og håber i syntes det samme ??

Eftermiddagen blev brugt på en gåtur på stranden, det var ekstremt lavvandet og turen var lidt mærkelig. For vandet havde trukket sig omkring 30 meter tilbage, og den store konkyliesamler kom op i mig, men jeg blev slemt skuffet. Sandet her, er mørkt og ikke som vi kender det blødt og behageligt. Det må være gammel lava der nu er blevet til sand gennem årtusinde, men jeg fandt da et par skaller til samlingen, og helt nye typer for mig. Og nu vandet var væk, havde de små krabber utroligt travlt. Et sort tæppe af bitte bitte små krabber sugede næring ud af sandet ved at filtrere det og spytte det ud igen som små kugler. Så stranden var dækket af et utal af mønstre i sandet, og undskyld jeg ikke havde kameraet med, jeg trængte til en pause !! Men et fantastisk syn af de millioner og atter millioner af små kravlende ting.J

5778 ser på mine billeder nu på Photobucket pr uge, langt fra de 11.000 da jeg var i Kao Sok, men da godt gået :-O

Men mit ophold på Paradise Hotel slutter desværre i morgen, den kedelige grå hverdag venter på Koh Samui sammen med Jannik og båden. Så jeg tager båden 08.30 i morgen tidlig og tror jeg er hjemme i morgen aften. Men jeg ved det ikke, og tager tingene som de kommer. Og jeg har osse fået at vide at jeg skal skynde mig hjem fordi min rengøringsdame nummer 2. Har besøg af sin søster, hvad det lige har med mig at gøre har jeg ikke helt styr på, men jeg skal vel giftes væk igen. Planen lige nu er at tage en bus til Surathhani fra Ranong, men det er jo Thailand, så det kan være det bliver ændret i morgen. Jeg tager nok hvis det er muligt en minivan i stedet for en lokalbus, og ja jeg ved godt at jeg gentagne gange har sagt at det ikke skal gå så stærkt. Men med min gamle chauffør hjerne der husker veje og steder vanvittigt godt, syntes jeg selv at jeg har fået nok af de veje her for nu!!

Og jeg skal tilbage og fiske krabber, inden jeg tog af sted fandt jeg ud af at jeg har et par og 20 krabbenet der virker, så det skal jeg i gang med :-O

Min sidste aften er brugt foran Pc’en fordi jeg så gerne vil dele mine oplevelser med jer, men nu kan i rende mig noget så grusomt. Jeg sætter mig ned på stranden og kigger ud over vandet endnu en gang og nyder den uspolerede stjernehimmel vi har her langt væk fra lys og larm.

Leave a Reply