Godmorgen Dagbog.
Det bliver igen en kort udgave af Dagbogen nu dagene ligner hinanden så meget !!
Og med vandet som igen i dag var væk i vandhanerne var det irriterende, for det begrænser mine aktiviteter. Så jeg var kontrær da jeg besluttede at gå en tur i Tesco, allerede svedig her middagstid, havde jeg bestemt ikke lyst til at sidde og vente igen som i går.
Så jeg tog paraplyen under armen og gik den lange vej 🙂
Og det blev en dejlig lang, og meget varm tur som jeg besluttede skulle følge stranden hjem. Inden da var jeg i templet og lige be Buddha om lidt hjælp her i varmen, for der var 32 Grader i skyggen da jeg startede, og jeg var ikke blevet køligere efter de 10 minutter jeg var i Tesco for at købe nye læsebriller til 169 Bht. Så en velfortjent siddepause blev afviklet ved Lamai Market hvor jeg sad og kiggede på menneskerne her. Markedet som aldrig kom sig helt over angrebet fra Tesco 100 meter væk har udviklet sig til et lidt underligt sted, langt fra de sædvanlige kunder holder sælgerne sig væk og stedet blliver mere og mere forladt og spøgelsestomt !
Jeg kølede lidt ned efter den pause og gik nu ned til stranden for at følge den hjem, og den var næsten mennesketom så langt øjet rakte. Selvfølgelig var her mennesker og noget at lave for alle strandsælgerne, men meget meget langt det ‘sædvanlige’ antal. Det skal jeg ikke gøre mig klog på hvor mange er, men der plejer ikke at være så langt mellem de småfede olieglinsende kroppe i sandet som i dag, så en rolig tur hjem.
Og turen tog små 3 timer fra start til slut, og nu var jeg brugt. Så her slutter dagen med en blanding af morfar og strækøvelser, og det er sgu kedelig læsning, så tak for i dag.

Comments
Share
Dagbogen

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.